Då till nu


Rom,Italien, 17 år gammal

Sista april, jag och Ana ser måttligt roade ut. 17 år.

Cityfesten 2005. Första året på gymnasiet

Turkiet 2006. 18 år


Balen 2007, 19 år

2008, 20år

2009,21år


Vad tiden går, men kärleken till min syster, den består.

Min lilla söta lillasyster har skrivit en så fin sak om mig så jag började grina när jag läste det. Jag behövde verkligen höra det nu. Det värmde mig nå enormt och det kommer säkert värma mig i många veckor framöver! Jag älskar dig med Johanna, mest av alla på hela jorden!! Och ja, jag är väldigt avundsjuk på att du har en myskväll med mamma och pappa ikväll och jag är här utan nån av er! :(

Evelina och jag har kollat på bilder från back in the days. Jösses vad vi har skrattat! Haha vad små vi har varit, helt sjukt!

Har kollat klart på mellofestivalen nu, och ska väl snart gå och lägga oss, eller? Kanske kollar på nån film..

Hoppas ni har en härlig lördagkväll ute i dimman!

Kärlek

Cosi cosi, si så där, mas o menos

Mår väl inte direkt bra idag, min huvudvärk är kvar trots att jag har käkat alvedon, har nog feber, gaaalen mensvärk och ett brustet hjärta, bra kombination? Don´t think sooo!! Orkade knappt äta mat igår, så får väl se hur det blir idag när jag mår sämre rent fysiskt.

Evelina fick jobb på Gardermoen!!! =) Tyvärr bara 20 % till att börja med, men hon skulle få 100% sen i april, så tills vidare ska hon få hoppa in och jobba extra på olika ställen, det tror jag kommer blir ski bra.

Nää ska sova mer nu, orkar inte med att känna dunkandet i huvudet 24/7.


Just det, besök min syster blogg nu också; Syrran

The game is over

Ja nu är det över mellan mig och Mr.K i alla fall, HELT ÖVER! Vi kom fram till det igår, han och jag vill så olika saker. Han är tydligen "inte redo för ett förhållande", och det är ju jag så nu blev det som det blev. Inget alls det vill säga. Och eftersom vi vill olika så har jag sagt att vi inte ska ha någon kontakt alls eftersom det bara blir jobbigare då. Så nu vet alla det, ingen behöver fråga om han, eller säga nått. Jag vill inte höra vad någon tycker. Jag vill bara att ni ska veta det och att jag är lite ledsen och därför vill jag inte prata om han med NÅGON!!!!

Har super ont i huvudet och vill bara sova nu. Så sussa sött!

To be continue.....


Grejer överallt

Nu har Eve flyttat in, och det med råge. Grejer låg igår ÖVERALLT! Ja okej, hon var väl inte ensam om att ha grejer med sig, men nog hade hon det allt! Tv, resväskor med kläder, täcke,kudde,bild på fadderbarnet Hawa från Sierra Leone och änglavingar jaa den kvinnan kan packa med sig grejer hon! Men jag gillar´t!!! =)

Halalla har till och med gett bort sina klädeslådor till Eve. Sikken tjej alltså.

Har mått lite si så där alltså, hade galen huvudvärk igår och imorse. Mår mycket bättre nu, men det är väl inte tiptop så att säga.

Saknar er alla där hemma, men vi ses ju snart för att fira mig ;P hahaha


Love you all!!

Done


Survive


Long time no talk

Jag vet, jag har varit dålig på att uppdatera men det har varit på grund av att min laddare tlll datan gick sönder så jag har inte haft nå batteri på några dagar. Men nu är det back on track igen.
Är hemma i Gävle och har spenderat mesta tiden med att vara med min familj och Evelina. Evelina ska för övrigt på arbetsintervju hos "mitt" företag på tisdag! =) Hoppas hoppas hon får jobb!!!

Idag har släkten varit här och vi har firat min lillasyster som fyller 17 år på tisdag! (Tiden går så snabbt) Hon fick en data, Greys säsong 4, och presentkort i Valbo. Det har varit en underbar dag! Jag älskar att vara med min familj!

Igår var jag ut med Evelina och hennes kompisar,  det var skit roligt! Eller i alla fall på förfesten, tills folk började bli lite för fulla. Hehe inga namn nämnda. ;) Kvällen innehöll, shower, egen inspelningar av musikvideos, shotar, folk som däckar inne på toa, rastahår,svarttaxi och kärlek. Man kan inte begära mer, eller vad säger du Eve?

Måste sova nu, är gaalet trött. De sista gick hem för ca 45 min sen, riktiga nattugglor. =)

Men vad säger ni Bettan (moster) och Thomas (farbror), hamstern är i men hjulet snurrar inte :P

Morgonstund har guld i mun

Aaa måste verkligen tänka så imorgon eftersom jag ska jobba från kl 04:30 till 23:00. Kul jul, nja. Men jag såg bara pengar tecknet framför ögonen när jag sa ja. Ska få upplärning för att kunna jobba på O´learys imorgon. Rolig. Nu har jag haft upplärning på Monolitten,Pizzahut, Osl loungen och så slutligen O´learys. Kul med lite variation kan ju jag känna.

Var tomt att sova själv igår faktsikt, men men kommer ju hem på onsdag så det är inte långt kvar alls, speciellt eftersom det kommer gå så snabbt imorgon eftersom jag ska jobba hela dagen.
Mamma och pappa; jag kommer till Gävle runt 6-7 tiden på kvällen. Jag ska köra hem med Daysi.
Nä måste försöka sova nu, har inte många timmar kvar tills jag ska upp.
Sussa sött allesammans!!

Alla hjärtansdag 2009

Detta helgen har varit helt okej faktsikt. Kom hem i fredags och hittade ett paket i brevlådan av Evelina. Jag fick ett örngott där det stod Jag älskar dig på, format som ett hjärta. En nyckelring, en bok där hon skrev hur mycket hon älskar mig och vår vänskap, 200 kr som jag ska köpa en drink till en snygging på krogen för ;) och ett vackert vykort. Ååå denna bella donna, hon får mitt hjärta att brinna som ingen annan jag har mött.
Sen kl 6 anlände Mr.K. Vi åkte hem och han lagade mat till oss, bulgur med kyckling. Mums! =) Efter maten tittade vi på Let´s dance och sen en film. Eftersom jag hade sovit så lite så däckade jag typ av trötthet. Stackarn, kom hit och jag somnar direkt. Hehe

Lördag; Mamma,pappa och Johanna ringer och är glada. Jag hade nämligen skickat lite paket till dom, och ett kärleksbrev. Dom blev super glada så det var roligt =) Har också skickat brev till alla andra i min familj, men tror inte mamma och pappa har gett dom till alla än, för det är bara mormor och morfar som har hört va sig. Hehe. Jag och K åkte in till Oslo och gick runt och kollade lite. Skulle egentligen äta där men restaurangen vi hade tänkt hade tagit bort det goda på menyn så då åkte vi tillbaka till Jessheim och så åt vi på en restaurang här, Egon. Dyrt men väldigt gott. Han åt Lammfilé och jag nå köttgrej. Sen åkte vi hem och gjorde oss i ordning för en utekväll. Vi spelade spel med Marie och sen gick vi ut. Var en rolig kväll, tror vi alla var ganska "glada i hatten". Var hemma runt 3 och då var det sleeping time som gällde.

Idag: Vaknade ganska sent, K-man gjorde frukost till mig. Vi gillar´t hehe. Åkte in till Oslo för att gå på Ikea, som vi senare märkte var stängt. Det var bara raka vägen tillbaka det. Kollade på film "We own the night" och sen åkte vi till Monolitten för att äta lite. Fick betal 70 spänn för 2 pepsi, INTE okej ANDY!!! :) Men nu har han i alla fall åkt tillbaka till Sverige, känns tomt och ledsamt, men men vi ses ju till helgen igen då jag ska åka hem och gratta min underbara lillasyster. =)


Rapstjærna, for sure

Var ute och festade igår med Halalla,Ana,Lina,Bessart och Russel. Vi var på en karaokebar hær i Jessheim. Det var svin roligt. iaf før oss som sjøng, de som lyssnade på oss hade kanske inte lika roligt nej.  Jag rappade till Eminems låt; Mockingbird. Gick kanske inte lika bra som jag hade førvæntat mig, men jag var med i matchen iband i alla fall. Ana knæckte nær hon sjøng promiscious med Nelly Furtado.  LIna hon var bara grym som vanligt! ;)
Vi kom væl hem runt halv 3, och sen skulle man førsøka somna før att kliva upp halv 5 igen. En timmes sømn cirka før mig alltså, och 14 timmars arbetspass idag, ingen højdare men vad gør man inte før sina kollegor?  (Detta var till dig Lina K) :) )

Nej nu måste jag jobba igen, men det blir nog inge mer update idag tror jag, vill bara hemma och sova nu. Och imorgon jobbar jag från 04:30 till 12:00 och sen ska jag stæda, sova och kanske handla lite mat tills Mr.K kommer, så det finns en stor chans till att dte inte kommer bloggas nått på hela helgen, och om jag inte gør de så... Ha en bra alla hjærtans dag allihopa!!! Kærlek till er alla!!!

Puss

Live från "pepsiregnet"

Det regnar alltså ner pepsi från taket på min kæra restautrang Monolitten. Ganska komiskt tycker jag som sitter hær och inte behøver  stæda. Haha men de som stædar har riktiga aggressions utbrott. Haha Its rainin` pepsi, halleluja it`s rainin` pepsi. Hahahaha Førlåt min humor men men.

Ska snart hem och spela spelat singstar. Vi ska ah lite fest hemma så det blir roligt. Hade dock en dålig dag igår då min mun øppnade sig och sa helt fel saker. Kan jag skylla på vinet? Men ni som var dær, eller rættare sagt ni drabbade, FØRLÅT, JAG MENADE VERKLIGEN DET INTE PÅ ETT ELAKT SÆTT!!!

Måste skynda mig nu, før Lina væntar på mig. Men ha det så bra!!

Evelina; Førlåt att jag inte har ringt glømde mobilen hemma. Ringer dig imorgon, promise!!!

Städhjälp, we love it =)

Helt underbart att komma hem till ett helt städat hem, TACK YANCY!! Helt underbart av dig!
Det är det bästa med att ha någon som är renlig av sig på besök. Hon hade tvättat alla våra kläder och diskat och plockat undan. Vilken tjej alltså! =)

Johan var tillbaka idag också. Super roligt. Han den tönten hade varit och sett melodifestivalen live i lördags! Jag är så avundsjuk, jag vill också!!! Men roligt för dig i alla fall min vän! ;)

Imorgon ska vi bowla och äta middag med en kille från jobbet, det lär bli nice. Har inte bowlat på hundra år känns det som. Hoppas jag vinner! :P


En snabbis

Yancy har äntligen intagit byggnaden. =) Ska som sagt bli roligt att ha henne här i dock bara några dagar men ändå. =) Välkommen =)

Kolla datumet då bilden togs. Looooong time ago. Hehe Me and Yancy

Blev lite chockad idag när jag såg att en anonym hade varit och kommenterat ett inlägget om små tjejer och stora killar. Denna tjej (antar jag) skrev att en av mina bästa killkompisar var precis som grabbarna jag beskrivit i mitt inlägg. Jag tror att anledningen till att denna anonyma brutta har skrivit är att hon kanske är lite sotis på att jag och min pojk-vän har en väldigt fin relation där vi kan säga saker som älskling och sånt till varandra. Men jag vill bara säga att jag och han (du vet vem) är inte tillsammans, vi är bara vänner så du behöver inte oroa dig! =) Så nog om detta.

Ska kolla på melodifestivalen nu om jag lyckas få ner den, annars får jag väl sova :P

Mormor&morfar:Super roligt att prata med dig idag.Längtar tills vi ses =)
Johan:Ska bli super roligt att se dig imorgon!!! =)
Anna:Hoppas du haft det underbart i Rom. Har saknat dig!! =)

Träningspass vare sig jag vill eller inte...

ja det blir väl så nu eftersom jag måste pulsa i snön för att ta mig till busshållplatsen. Känns väl ingen höjdare direkt men men till jobbet måste jag. Hoppas det blir lite lugnare idag än det var igår.

Idag kommer Ana Yancy hit. Sååå skoj! =) Vi har redan bestämt att vi ska bowla på tisdag så det blir nice. =) Hoppas hon blir våran cleaningbitch nu. hahaha ;)

Okej men måste gitta.

Pussar och kramar


Snökaos,förseningar och en konstig man

Det är alltså snökaos här i Jessheim. Ungefär som det var i Gävle 98, eller det kanske var 99? Alltså jag kunde kanppt köra hem nu, och sen möter jag en sån bilist som  jag hatar, nämligen egobilisten. Jag var i uppförsbacken innan jag svänger ner in till vårat hus och då precis efter en vägbula möter jag denna tokskalle, som bara kör utan att bry sig om att jag ligger mitt i vägen (enda spåret att följa) och måste köra in i en snödriva på grund av att han bara körde i hög fart. Sen kom jag inte ens ur den, så jag tutade efter honom, men han bara körde. Jag blir så arg att jag inte vet vad jag ska ta mig till?!!!! Undra hur det ska gå imorgon och ta sig till jobbet?

Trappan upp till oss.
På grund av detta väder så blev i stort sätt alla flyg försenade eller inställda, så vi hade super mycket att göra. Som tur var kom Martin (chefen) och hjälpte oss annars hade vi varit 3 stycken bara. Och så sålde en kassa för ca 6500 på en halv timme, vilket är väldigt bra.

Det var en man också som var väldigt.. hur ska jag säga..... annorlunda? Han frågade var det var i för grejer i salladsbuffen när man såg det klart och tydligt, typ fetaost och potatis med tomat. Sen frågade han om jad hade varit i pingstkyrkan förut, och då sa jag ja men att jag inte var med i den utan i svenskakyrkan och att jag trodde på Gud. Då blev han ju helt lyrisk och berättade att han var pastor i en pingstkyrka uppe i nord Norge, och så började han predika för mig. Inte för jag har nått emot predikor men när jag jobbar och har mycket att göra kan det kännas lite si så där. Och sen efter en stunds pratande gick han. Men så kan han tillbaka senare och var liksom tvungen att prata bara med mig, och han kunde bara köpa mat om jag var där och berättade var det var och var det kostade. Och detta var under rushen så jag hade inte direkt tid, men jag ville inte vara otrevlig så jag gjorde allt han ville. Men sen när han frågade om han kunde få extrapris på grejer då gick jag. Då gick han till Kila i kassan och sa att han skulle få 2 smörgåsar för 100 kr (typ 2/3 delar av priset) Men då sa Kila till han att han inte kunde göra så, men mannen bara gick och sa att han skulle komma tillbaka sen och att han visst skulle får 2 för 100. Efter ca 30 min kom han tillbaka och letade efter mig (jag stod och gjorde smörgåsar där ingen såg mig) då gick han fram till Kila och frågade efter mig. Kila sa då att jag hade gått hem. Så då sa mannen så här; "Du jag köpte ju en sallad här tidigare och du tror inte Madeleine (han hade spanat in min namnskylt) har lagt den i ett kylskåp till mig?" Alltså han hade ätit upp den!!! Vem gör så?? Väldigt fult beteende må jag säga!!! Så Kila sa till han att han inte trodde att jag hade gjort det, och då gick mannen och kom inte tillbaka nå mer. Konstiga människor det finns i denna värld. 
Mina fotspår upp till trappen

Nää men nu är jag super trött- Ska jobba imorgon igen.. Gäsp....
Sov sött alla, och
Tilde ;GRATTIS!!!! =)
Johan
; saknar dig min vän!



En helt crazy dag

Aaa kom ju till jobbet runt halv 2 (30 min innan jag började) fick då börja lite innan för den nya Johanna hade det lite jobbigt. Sen var det ganska mycket hela dagen för oss. Sen cirka 30 min innan vi ska stänga så säger Filip att jag ska städa en ny grej och det tog så himla lååång tid att jag fick irritationsproblem. Ofta nån kommer orka stänga så varje dag..DONT THINK SO. Man skulle ta bort grejer och hålla på.. BIG NO NO där alltså!

Sen var jag skit trött fast jag hade sovit länge idag, och då när jag kommer hem möts jag av hög musik och ettt helt nytt ansikte. Och jag pratade med Mr.K i tele då så jag sa bara hej lite snabbit och gick in i mitt rum. Sen kommer den där tjejen in och presenterar sig. Det var vår granne Tonje. Skit rolig tjej. Hon hade hört Halallas höga musik så hon hade gått hit och plingat på bara. Så därför var hon här när jag kom. Så henne kommer vi säkert hitta på grejer med nån dag. =)

Nu har Halalla och Marie åkt för att käka lite Donken, såjag ska försöka sova. Jobb imorgon igen. Och sen blir det MEODIFESTIVALEN!!!! =)

Sleeping beauty och munsår

Fick jobba 1 ½ timme extra igår pga att en kille inte kom. Var så sliten när jag kom hem så jag däckade kl 4 på eftermiddagen. Och sov sen nästan konstant till nu 10:44. Asså jag kan känna att jag tror jag behövde lite sömn  där va? Eller vad säger ni? Hehe

Nu ska jag snart till jobbet, utvilad och härlig =)
Det är bara två dagar kvar tills Ana kommer hit på besök, den första av våra (jag och Halles) gemensamma kompisar!  Roligt roligt =)

Jag har ett ganska svagt immunförsvar tror jag, för om jag möter någon med munsår så är risken typ 100% att jag får det sen. Så igår så fick jag smaka en grej av en på jobbet, och jag tänkte direkt att "nu kommer jag få munsår", även fast den personen inte hade något munsår som man såg. Jag bara kände det. Och vad är det jag vaknar upp med då?! Ett munsår! Alltså Gud förbanne den som smittade mig första gången! Jag vet att många av mina kompisar har haft det kanske en gång och sen har dem inte fått det igen. Vilken tur dom människorna har då!

Så här står det om munsår på; http://huden.nu/hudbesvar/munsar/

Munsår

Varför får man munsår?

Olika typer av munsår kan likna varandra men uppkomma av olika orsaker och ha olika förlopp. De kan bero på yttre påverkan, irritation från en vass tand, en protes som skaver, alltför varm mat eller dryck eller att man råkar bita sig i tungan. Ett munsår kan även orsakas av en infektion, t ex virus, bakterier eller svamp eller vara symtom på blodbrist.

Vissa typer av munsår blossar upp i samband med stress, trötthet, stark solning och vid olika sjukdomar. Kvinnor kan också få besvär vid menstruationer

Virus vanlig orsak till blåsor

Munsår som orsakas av herpesvirus är en tämligen vanlig åkomma, ungefär var femte individ drabbas. Besvären yttrar sig i form av små blåsor med klart innehåll. De kan finnas på läpparna, på huden kring munnen, på slemhinnan i munhålan och kan förorsaka mycket obehag. Även om själva sjukdomsförloppet är kortvarigt är dock sjukdomen besvärlig för den som drabbas av den eftersom den ofta återkommer. De som får återkommande herpesblåsor är väl bekanta med symtomen och känner när en ny period är på väg. Ofta dyker blåsorna upp på samma ställe, hos en del med bara en månads intervall, hos andra med årslånga uppehåll.

Vilka drabbas?

De flesta av oss har tidigare under barndomen blivit smittade av herpesvirus och utvecklade då ett antikroppsförsvar som gör oss immuna. Men det finns människor som har antikroppar mot viruset och som ändå får utbrott av munsår och det finns de som inte drabbas trots att de inte har antikroppar. Frågan vilka som får munsår är alltså komplicerad och svår att besvara.

Blåsorna smittar

Stickningar och klåda på läpparna eller i närheten av munnen brukar vara de första tecknen på herpesmunsår. Efter klådan och stickningar följer rodnad, svullnad och knottror som sedan övergår i blåsor. Under denna fas, som oftast är kort, kan smittan föras vidare. Man bör då undvika närkontakt med andra, t ex genom kyssar.

Man bör se till att blåsorna inte blir bakterieinfekterade. Blåsorna går sedan antingen sönder och täcks av sårskorpor eller torkar in. Hela förloppet kan vara över på en eller ett par veckor.


Solbad kan väcka viruset

Efter det att ett herpesvirus har invaderat kroppen finns det kvar i ett vilostadium i nerverna. Det vandrar från infektionsstället upp längs någon nervbana och hamnar i en nervknut där det slår sig till ro. Från dessa nervknutor kan det sedan aktiveras och sjukdomen blossar då upp igen. En del av oss bär dock viruset med oss resten av livet utan att märka något. Andra drabbas så ofta som varje månad av munsår.

Förkylningar, andra virusinfektioner, läkemedelsbehandling, menstruation, psykisk stress och solbad kan få sjukdomen att återkomma. Märker man att solbad kan framkalla munsår bör man skydda läpparna med ett solskyddsmedel, gärna ett solstick, med hög solskyddsfaktor.

Personer som använder kontaktlinser och får munsår bör vara ytterst försiktiga när de handskas med sina linser så att de inte överför smittan till ögonen.

När bör jag söka läkarvård?

Kvarstår infektionen i mer än tre veckor bör man söka läkare.


Det lilla irritationsobjektet

Idag var det nog ingen bra dag för Uyen på jobbet. Hon lyckades med något ganska otroligt, få nästan alla på Mono att bli irriterad på henne. Först blev hon skit skit sur på Lina och Cecile för dom inte kunde byta pass med henne. Hon har nämligen bokat en resa utomlands utan att kolla att om hon kan ta ledigt eller byta. Så då pratade hon inte med någon av dom på ett tag. Sen råkade hon ha ner en av knipsarna som Cecile skulle använda så Ceciles kroppstemperatus nog steg några grader. Sen började Uyen kaxa sig lite så då sprack det för Cecile. Jag visste inte vad jag skulle säga så jag bara stod mitt emellan dom som ett fån och små skrattade nervöst. Sen så struntade hon i att fixa disken medan jag var på lunch så när jag kom tillbaka såg det ut som ett... aa jag vet inte vad... Så då blev ju jag irriterad så jag sa till henne att hon faktsikt inte bara kan sköta sin uppgift om någon är på lunch, för då blir det ju super mycket att göra för den som har lunchat. Hoppas hon förstod..?!

Aaa det var det negativa för dagen. Något possitivt. Jag,Emma och Josefine har nu bestämt att vi ska ha vårat lilla kalas på fredag den 13 mars. Den kommer vara på en krog inne i Oslo och så kommer temat vara, Disney-,sago-och seriefigurer. Någon som  kommer på något jag kan klä ut mig till? Inbjudningar kommer till dom vi vill ska komma. höhö

Och min BÄSTA mormor har fixat en tid hos läkaren åt mig. Tänk att det krävdes en mormor för att man skulle få komma dit. Otroligt va? Men tusen miljoner tack mormor!!! Love you!

Hjälpte Henke att flytta det sista idag. En tv, en GIGANTISK dataskärm som jag först trodde var en tv, och lite små grejer. Vi hämtade Kristinas pengar idag också. Vilken tur för dom alltså, annars hade vi planerat att krossa lite rutor.. mohahaha :P Lyckades även få tv:n på fingret, puckat gjort, för ont gjorde/gör det.

Nu har jag plockar och donat lite i mitt rum och snart ska jag hämta Halalla. Hon skjutsade mig imorse så inte emr än rättvist att jag hämtar henne nu.

Anna, även om andra människor slutar på Mono så kommer du alltid ha mig. Du är typ nästan bäst! ;)

Flyttgumma

Ja ni, vilken dag dettta har varit. Jobbar från halv åtta i morse till klockan tre. Och så har dom ju gjort om hela systemet när man ska lämna in kassan för dagen. Så nu ska man både hämta ut den och lämna in den. Och det tar sån tid! Aaa sen hade jag lovat att jag skulle hjälpa Christina med att flytta hennes möbler så då åkte vi direkt efter att jag hade slutat jobba för att hyra släpvagn. Och då får vi ingen hjälp av uthyrningstanten, hon ba "nää kan ni inte fixa det själva får ni inte hyra den" Alltså vilken människa säger så?! Förlåt att vi aldrig har satt fast en släpvagn förut liksom! Aaa men efter många om och men så förstod vi att vi hade tagit en förstor släpkärra och tog en mindre och då gick det hur bra som helst.
Sen så åkte vi hem till Christinas gamla hem och hämtade hennes möbler där. Men dom hon bodde med förut var ju like koko i huvudet. Ingen av dom erbjöd sig ens att hjälpa till när vi lyfte och höll på! Sen när Christina ville ha tillbaka sina depositionspengar som hon skulle få idag (!) så vägrar idioten att komma ut från toaletten! Hon verkligen VÄGRADE komma ut därifrån och skrek typ att hon skulle få tillbaka pengarna en annan dag. Till historien hör det till att tre andra tjejer som har bott med dom har väntat sex hela månader för att få tillbaka deras depositionspengar, men utan resultat!Så Christina fick nog och eftersom idioten (tjejen på toaletten) vägrade komma ut därifrån så fick hon inget annat val än att ta nån deposition ifrån idioten! Ont ska med ont bedrivas, är det inte så? Så vi åkte därifrån med hennes data. Mohaha, förlåt det kanske var lite ont, men annars vet man inte hur länge hon skulle behöva ha väntat på sina depositionspengar. Men tjejen ringer i alla fall upp och säger att Christina ska få sina pengar bara hon får tillbaka sin data. Så Christina säger det att om hon inte får sina pengar imorgon så kommer hon polisanmäla henne. Och hon ligger redan hos kronofogden här i Norge, så det skulle inte vara så bra för henne om hon blev polisanmäld för att hon inte har gett tillbaka pengar enligt ett kontrakt. Så nu hoppas vi verkligen att Christina får tillbaka sina pengar imorgon, annars blir det FIGHT!

Sen tyckte Christina och Henrik att bara för att jag hade hjälpt dom så skulle jag få 500 kronor, och att de skulle tanka bilen för lika mycket. Hallåååå,NEJ! Aldrig att jag skulle ta emot det, ofta min hjälp var värd så mycket då. NEJ IGEN! Så dom tankade på bilen lite, så bjöd dom på mat. Det tyckte jag var mer än nog!! Tack för det hörrni, verkligen!!! =)

Nu ska Halalla och hennes älskling Younes exprimentera lite med internet men vi hörs inom kort.

Evelina; krya på dig stumpan. Ringer dig imorgon för att se hur du mår!

Borta bra men hemma bäst

Som ni har märkt stämmer detta gaaalet bra in på mig! Men nu när jag är här känns det endå helt ok, inte samma panikångest som jag hade innan jag åkte. Men nu är det så att både jag och Halalla har glömt våra mobilladdare hemma i Gävle/Uppsala så om vi inte kommer svara i farmtiden så beror detta på att vi inte har någe batteri.

Imorgon ska jag jobba med Lina Jurs..ååå vad jag längtar!! :D
Sen ska jag hjälpa Christina att flytta, och på onsdag ska jag hjälpa karln hennes. Så behöver ni hjälp med flyttningar så äre bara att höra av er ;P

Nää ska duscha och sen sova, och just det imorgon ska Mr.K boka biljett så han kommer hit över alla hjärtans dag helgen. Ska bli roligt =)

Ok ha det så bra ni alla och ta hand om er!

Kärlek till er alla


En chips puss till er ;)


I think I better leave right now, before I fall any deeper

Jaa det är väl så. Väntar bara på att Halle ska komma hit från Uppsala så ska vi åka.
Sen kommer det bara ta högst 19 dagar innan jag kommer tillbaka igen. Ååå vad jag längtar! :D

Nästa söndag kommer kanske Ana och hälsa på oss också, sååå roligt! Längtar verkligen till det också. Kommer gå så snabbt innan jag är tillbaka hemma igen..förhoppningsvis!Moster och Syster yster

När känsligheten sätts in

Jag har verkligen varit extra känslig på sistone. Sitter och kollar på finalen av Körslaget som gick igår. Team Hanna Hedlund är så otroligt bra att jag bara vill åka upp dit och ge dom alla en kram. När dom sjöng genom eld av vatten av Sarek, då kunde jag inte hålla emot tårarna längre. Började stor böla. Sen så gick reklamen av årets kock, då började jag ju också grina. Tänkte ju på att min lillasyster Johanna kanske nångång får vara med där, och om hon skulle vinna. Då var det själva Niagarafallet ner för kinderna. Jag kan inte rå för det, jag sätter mig verkligen in i situationen och då blir det bara så här.

Pratade med Evelina nyss och imorgon flyger hon hem till Sverige, men jag kommer inte få träffa henne förrän om ca 19 dagar. Det är såååå lång tid! Jag saknar dig otroligt mycket pärlan och längtar verkligen tills vi ses!!! Och då ska vi använda våra vodoodockor du har köpt och skicka massor av amorpilar så vi kanske tillslut hittar våra Mr.Right ;) Kärlek till dig stumpan!



Ang inlägget stora killar och små tjejer

Jag skrev det inlägget i ett väldigt berusat tillstånd och därav alla stavfel. Vill inte ändra det heller för jag skrattar så mycket när jag ser det. Hoppas det roar er lika mycket :P

Jagvillintejagvillintejagvillintejagvillinte!!!!!!!

JAG VILL INTE TILLBAKA TILL NORGE! Jag har panik!!! Åååå jag längtar redan tills jag ska komma tillbaka hit. Mindre än en månad kvar hehe
Jag HATAR att lämna min familj, det smärtar i hela hjärtat!

Haft en super dag idag enligt mig alltså. Sov ut, vaknade bakfull vilket inte var lika lyckat dock! Sen åkte jag och lämnade min mosters present. Hon var sjuk så hon orkade egentligen inte reagera men hon gjorde sitt bästa i alla fall. Sen åkte jag och pappa och handlade mat. Älskar att storhandla med päronen =)

Sen blev det en liten power nap, sen mat dags. Fläskfilé,potatisgratäng med beasås.. Love it! Sen kollade vi på film, och senare åkte jag ner på stan och mötte upp Albi,Marre och Elnaz så spelade vi bingo. Jag vann närmare 70 kr. Men när jag lämnade stället hade jag bara 5 kr kvar så jag spelade bort ca 170 kr. Men jag hade skit roligt för dom =) Elnaz tröck på knappen man skulle trycka på om man hade bingo fast hon inte hade det. Haha stackarn trodde hon hade vunnit. Sen gjorde jag precis likadant fast jag skrek ut att jag bara skojade så alla i bingohallen började skratta. Hehe Och varje gång jag vann blev jag helt exalterad, jag är som ett barn på julafton när det gäller att vinna saker. =) Men som dom säger, tur i spel otur i kärlek. :S

Ska sova nu tänkte jag men ha det så bra allesammans!

RSS 2.0