Bakis

Mår inte super idag. Är alldeles skakis i kroppen :/ Hittillis har jag inte fått några utslag i armvecken, men det kommer väl. :S

Ska åka och handla med pappa, känns lite så där med tanke på mitt tillstånd, men jag må väl ställa upp.

Bilder från igår kommer senare idag.

Puss hej

stora killar och små tjejer

Jag mpste bara säga att det är sååååå patetiskt nör killar över 22 år stöter på tjejer som är födda 1992. Alltså tjejer jag är ledsen men dessa killar vill bara ha är antingen för att visa upp eller för att leka med, välj själva.Jag lovar er, har själv varit 17 år och tuckt att det var skot coolt att nån äldre lägger märke till en, men jag har också varit en god människokännare och märkt diekt vad dessa är ute efter- Snälla det är en av 10 000 som är över 265 år och som egentligen vill vara med er för den ni är. Vi över 20 tycker att dessa killar och tjejer är patetiska och därför vill dessa inte synas med er på stan och ytterst sällan på krogen. Men förfest eller efterfest brukar passa dom in tycke så var försiktiga. Dom är duktiga på att manipulera och är man inte stark nog så går man på deras vals. bara så ni ve. Jag gcik själv på Mr.Ks vals när jag var 18/19 så tro inte att jag inte vet vad jag pratar om, för jag gör det så det enda jag säger v ar uppmärksamma och lår INGEN leka med er!!!

Nää nu äe jag full och det ör dags att sova, men jag har damp på Mr.K ikväll och han vet varför!!!
Dessa karlar, låt mig hitta Mr.Right någon gång!!!!!

Home, day 5

Har inte många dagar kvar tills jag åker tillbaka till Norge, JAG VILL INTE! Om jag ändå kunde tjäna lika mycket pengar här hemma i Gävle då skulle jag LÄTT stanna kvar här!

Idag ringde doktorn angående mina utslag och allt. Och nu ska jag få boka en tid för att få komma dit i alla fall, efter typ en veckans väntan!!! Dom ska ringa 5 över halv 2 idag så nu är det bara att sitta och vänta. Tråkigt tråkigt.

I feel it in my fingers, I feel it in my toes...

Jag känner verkligen i  HELA kroppen att jag åkte skidor igår. Jag älskar när man känner att man har rört på sig. Men jag tror jag har fått blåmärken efter pjäxorna.:S

Har shoppat presenter till min moster och till Ana idag, med Marre. Passade även på att köpa saker till mig själv, som alltid! :P
Farmor,farfar och min farbror Thomas träffade jag också idag. Dom kom hit för att planera hur vi ska fira våra födelsedagar. Johanna fyller 24 feb, jag 10 mars, farmor 11 mars och Thomas 17 mars. Det är så tätt mellan oss och jag kan ju inte åka hem hur som helst, och mamma jobbar osv osv men jag vi kom fram till hur vi skulle göra iaf så det är ju bra =)

Kom precis hem ifrån Gerndt nu. Tittade på film hos han med Elnaz,Marre,Albi och Sohair, the holiday. Grymt bra film må jag säga =)

Skulle ju vara med Mr.K idag men det blev inget. Pallar inte berätta varför heller. Men men..
Imorgon blir det firande av Ana kililil, Parteey!!!

Ska sova nu shulululu

Såå ont

Kom precis hem ifrån Kungsberget (där vi åkte skidor). Jag har så ont i benen och fötterna så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Haha hade glömt hur ont pjäxor kan göra. Men himlars vad snabbt jag kunde åka. Jag trodde Mr.K skulle åka ifrån mig, men vi var väldigt jämna, nästan så att jag kom ner fortast flest gånger. Mohaha Men ifs så åkte jag snabbt bara för att jag hamnade fel med skidorna och det blev mest störtlopp av mitt åkande, men ändå :P
Det var faktiskt en rolig kväll. Trodde inte jag skulle vilja träffa han, men när vi väl sågs var det roligt. Vi skojade oss och hade det. Sen på vägen hem så var jag så himla trött så jag lutade mig mot honom och han höll om mig, och precis då spelades låten Freeze med Jordin Sparks. Och precis som i låten så skulle jag ha viljat frys oss just där. Det var bara en mysig situation men helt underbar.

Nää nu borde jag hoppa in i duschen och få upp kroppsvärmen lite mer....
Freeze med Jordin Sparks

Filmtips:It´s a boy girl thing

Jag vet inte om jag har tipsat om denna film förut, och jag orkar inte kolla tillbaka heller, men jag vill i vilket fall rekommendera denna film. Den handlar om en det gamla vanliga, en tjej (nörd) och en kille (sportfåne och populär) hatar varandra och så en dag så genom en förbannelse byter deras själar kroppar med varandra. Först förstör de bara för varandra men sen kommer de på att de måste hjälpa varandra för att de ska lyckas. Och som man redan har förstått så blir de kära i varandra. Ganska töntig handlig men ack så rolig. Mycket fjantiga skämt som jag verkligen gillar.
Får absolut 5/5 M. Man kan inte begära mer av en "fjortisfilm".

Doktor, my ass!

Har ringt till hälsovårdscentralen två dagar i rad nu för att försöka få dom att inse att de ska göra massa tester på mig och se om jag är allergisk mot alkohol eller inte. Men dom vägrar! Tanten jag får prata med säger att det inte är nå farligt och att hon visste "precis vad jag pratar om".  Så då frågade jag om det inte var farligt om jag drack. Hon svarar då att nää men du får väl ta det försiktigt med spriten och att jag får testa mig fram om vad jag tål och inte tål. Asså ska det vara så?! Så mamma sa att jag ska festa ikväll för att få utslag så de inte kan säga nej till mig om jag ringer imorgon. Men jag vill verkligen INTE det!! Ååå jag blir så arg! Det är NÄSTAN så att jag önskar att jag ska få åka in till sjukhuset pga en allergisk reaktion så ska jag säga till hälsovårdstanten att hon nästan dödat mig pga att jag inte fick komma och göra testar. Men bara nästan! Jaja får se om jag orkar festa till det ikväll efter jag har åkt skidor.

Tyngden på dalskidan

Jag ska alltså iväg och åka skidor ikväll med Mr.K. Eller han på snowboard och jag på blades. Nu måste jag släppa min feghet och bara åka på och inte stoppa upp farten så mycket. Jag kan inte låta han komma ner fortare än mig! Ska börja lera fram alla grejer nu, så jag inte stressar 5 min innan jag ska ta bussen.
Jag tänkte ladda kameran och ta lite kort så det kanske kommer upp några ikväll, om jag orkar. Men vi vet ju alla hur seg jag är med att lägga upp kort....

ARG

Jag ber om ursäkt för det jag ska skriva om redan nu, vill ni inte veta intima grejer om mig så sluta läs redan nu, för nu kommer jag skriva något väldigt ärligt, som nästan verkar vara ett tabuämne här i Sverige, nämligen om min GALNA mensvärk!

Jag har en p-stav i armnen, och denna har gjort att jag vissa månader inte har mens. Men sen nu den här månaden är det bara galet! Idag är andra dagen och jag går bara runt och är arg och irriterad, det spelar nästan ingen roll jag är bara arg på ALLT! Försökte tidigare idag att ignorera min ilska men nu går det inte längre, den tränger igenom. :S

Och inte hjälpte det att jag kom hem från träningen och märker att Johanna har gått utan att lämna en nyckel till mig. Då blev det ju bara damp, skrek i telefonen att hon fick minsann komma och möta mig eftersom det faktsikt var hon som hade gått utan att fråga om jag hade nyckeln, även fast jag inte hade sagt något om att jag inte hade en nyckel. Bar en sån grej. Helt onödigt att bli arg på, men jag kan inte rå för det. Sen pratade jag med Mr.K och då fick ju han ut för mina aggresionsproblem, stackarn. Men jag förklarade hur läget låg så han gjorde sitt bästa för att få mig att bli glad, gick väl si så där. Men lite av dampet försvann iaf. Hoppas att jag inte mår så här i morgon för då kommer jag nog inte vilja åka skidor. Kommer bara sura om jag ramlar i backen eller nåt då :P

Ååååå det är så fuskigt att vi tjejer/kvinnor ska gå igenom detta skit! Inte nog att vi ska gå igenom smärtan med att föda ungare, vi ska även öka i vikt,vilja ha chocklad,ha humörsvängningar som heter duga och lägga ut massa pengar för att inte "läcka" en gång i månaden i nästan hela våra liv. Det är sååå orättvist! Nu undrar jag varför man inte får pengar för att kunna köpa mensartiklar. Det kostar ju ändå en hel del. Tänk att man förmodligen minst lägger ut 50 kr i månaden på att köpa binder,tamponger osv i månaden, på ett år blir det då 600 kr. Fick man mens när man var 14 år och så slutar man få den när man är ca 55 år, då har man haft mens i 41 år! Då har man alltså MINST lagt ut 24600kr på bara mensartiklar! Är det inte galet! Nää vi tjejer/kvinnor borde i alla fall få 50 kr i månaden för att kunna köpa såna här saker för, eller vad tycker ni?

Nu har jag skrivit av mig lite av min ilska , så tack för det. Hehehe

Ge blod!

Pratat med Evelina idag igen. Jag saknar den lilla chockladmumsen! :)

Åkte med morfar idag för att anmäla mig till blodgivningen. Så dom tog massa prover så nu ska jag bara vänta på att få en kallelse om när jag ska komma och lämna lite blod. Man lämnar en halv liter blod varje gång man får en kallelse. Som kvinna får man ge blod 2-3 gånger per år, och som man, 4 gånger per år. Har man varit utanför Europa, bytt sexuell partner och såna grejer så måste man vänta mellan 3-6 månader innan man får ge blod igen. Har man sålt sex, eller köpt sex, använt sprutor för att ta droger eller om man som man haft sex med en annan man så får man inte ge blod. Jag blir skit irriterad på att inte homosexuella män får lämna blod! Om de inte har nån sjukdom så ska väl dom också få kunna ge blod, eller?! Nää detta tycker jag är helt fel!

Men jag tycker att alla som kan ska gå och ge blod, för en dag kanske man själv ligger där och behöver blod, så finns det inget att få! Gör något du också! Man ska kunna anmäla sig på deras hemsida www.geblod.nu  Så gå in och gör det direkt, du kan rädda livet på människor!!!


Ska hem till mormor och morfar och äta middag nu, spagetti och köttfärssås. Mumma =)
Sen blir det fotbollsträning, ska bli roligt att springa av sig lite energi.

The road to happiness

Det måste vara att vara med dom man älskar, sin familj och vänner. Att göra det man älskar, resa. Och göra något som kan förbättre världen, jobba som volontär, ha ett fadderbarn, tänka på miljön. Det finns så mycket som får mig att må bra. Och just nu skulle jag inte vilja vara någon annanstans än här, i Gävle. Denna plats har format mig till den jag är idag, både på gott och ont. Men jag är väldigt lycklig att jag har växt upp här och ingen annanstans! Jag har fått lära mig så mycket i denna lilla stad, coh framförallt så har jag lärt mig att uppskatta den. Trots att "alla känner alla" och vad man än gör så får "alla" veta det, så duger denna stad åt mig. I alla fall så duger den när jag bara är här några dagar, och sedan åker och jobbar igen. Jag hade nog inte sagt samma sak om jag bodde här, men nu när jag är här på "semester" då duger den alla gånger. Men som sagt i lagom mäng är alltid bra. I Jessheim, Norge där är folk bara tråkiga det är ingen som vill hitta på nått, inte med mig i alla fall, och där händer det aldrig något roligt heller. Det är väl på sin höjd nöjet om att prata om vem som har gått hem med vem, och vem som har gjort dittan och dattan. Mer skoj händer det inte. Därför är jag också super glad av att vara hemma i Gävle igen. För här händer det nått, om jag vill att det ska göra det. Här kan jag bara ringa några och så går vi ut och leker i snön som vi vore 3 år igen. Men det är det jag gillar. Varför bry sig om ålder, har man roligt så ska man fortsätta ha det fast man snart är 21 år!
Nää nu får vi hoppas att det flyttar in nått roligt folk i Jessheim snart annars kommer det här året bli det längsta i mitt liv tror jag, och detta är inte i positiv bemärkelse! :S

Älskar att leka i snön!

Var hos moste,morbror och kussi idag och fick mat som sagt. Hemmalagad pizza, MUMS! Ska köpa present till moster Bettan imorgon tänkte jag, efter jag har varit iväg och skjutsat pappa till jobbet och följt med morfar för att han ska lämna blod, och jag ska se om jag får lämna. Sen ska jag också hinna med att gå till banken och ringa doktorn för att få göra tester på mina sk allergiutslag. Allt detta innan kl 4 då jag och syster ryster ska hem till mormor och morfar för att äta. Och sen blir det fotbollsträning på kvällen. =)
Fullspäckat schema, precis som det ska vara! :)

Home sweet home

Nu är jag hemma i Gävle igen, efter x antal timmar i buss från Oslo till Sthlm, en timmes väntan på Sthlms centralstation och ca 1½ i tåg till Gävle. Jag ÄLSKAR att vara hemma!!! Nu ska jag ringa Evelina i Thai och ser hur hon har det. Sen ska jag hem till moster på mat :D Detta kunde inte ha börjat bättre =)


ÄNTLIGEN!!

Blondinbella blev utröstad ur Let´s dance, och det var inte en dag för tidigt!Jag tål henne inte! Denna överklass,muf attityd hon har... åååå blir irriterad bara jag tänker på henne. Därför går jag inte in på hennes sida och ger henne publicitet. Många som inte gillar henne går in och skriver eller bara läser på hennes sida. Om man ogillar henne, gör INTE det heller. Ju fler som går in på hennes sida desto mer pengar tjänar hon, och det vill i alla fall inte jag bidrag med. Så låt Blondisbellan och hennes attityd vara så kommer hon förhoppningsvis "dö ut" jag menar att hon kanske kommer inse att hennes syn på saker och ting är katastrofala och borde tänkas igenom en gång till...?!


Jag känner mig mycket bättre idag. Har ätit och kommer att jobba imorgon. Hoppas det inte blir mycket folk eftersom jag har grillen och asiaten själv! :S Må Gud vara med mig!

Ska kolla på filmen Changeling nu så får vi se om den är nått att hänga i granen


Och just det, tack för omtanken Lina.J och Eve det var underbart att prata med dig idag! Ringer dig imorgon igen, men senare än vad jag trodde, hoppas du svara?!

Kärlek

Frågestund med Amanda Jenssen

Jag kikade lite på Aftonbladets hemsida och såg att de hade frågestund med Amanda Jenssen som precis vunnit nått pris. Om jag ska vara ärligt vet jag inte alls vad det är för priser. Men jag bestämde mig i alla fall för att skriva in min fråga, och den kom med! Så här är alla frågorna, inklusive min då :D



http://chat.aftonbladet.se:7010/?session=209XMadeleine   Gå in på denna sida om du vill se en mer närbild av vad som skrevs...


Handbolls tittande

Försökte sova, men jag mår så illa att jag inte ens kan det. Detta är verkligen såå surt! Ingen som kan ta hand om mig. Jag älskar när någon tar hand om mig när jag är sjuk, och nu har jag ingen, INGEN. Det är verkligen inte roligt alls! Har ju som sagt inte ätit på snart mer än ett dygn så jag är väldigt väldigt känslig nu.
Mitt enda sällskap är kommentatorerna från Kroatien-Sverige handbollsmatchen.
Tittade på AFV (Americas funniest home videos) men orkade inte ens skratta. Då är det något fel på mig!!
Åååå jag vill hem till mamsen och papsen nu!

SKIT dålig

Jag mår piss dåligt. Åkte till jobbet men fick åka hem direkt eftersom jag mådde super dåligt. Och självklart blir jag det när Halalla sitter i Daysi (bilen) på väg till Sverige. Så jag är ensam hemma och utan bil. Jag hoppas jag bara inte bli sämre!! :S
Har inte ätit sen igår, får inte behålla nått. Får kväljningar bara jag tänker på mat. Detta är något otroligt konstigt, att jag inte vill ha mat. Ni som känner mig vet det. Kanske för mycket detaljer, men det är så det ligger till.

Ska sova lite mer nu, orkar inte mer nu. Tack vetenskapen för bärbara datorer!!!!

Ensam hemma

Halalla har alltsåp åkt till Sverige idag så jag kommer vara själv tills på söndag då jag också åker hem. Kommer bli skönt faktiskt. Ibland behöver man lite ensamtid också.

Känner mig dålig idag, men måste ändå iväg till banken och jobbet senare... Eller måste ta bussen som går om ca 40 min, så måste skynda mig nu. Men hoppas ni alla har det bra idag och sätt på er mycket kläder i detta kalla vinterväder!


Puss puss

Sushi, we like

Jag var hemma hos Maria och Manne igår eftersom Maria fyllde 20 år (GRATTIS igen!!) Där blev vi bjudna på sushi och det var så gott! Jag bara älskar det nu! Vill äta det till frukost,lunch och middag, lätt! Och det är ju nyttigt också så då gör det inget och man äter det 3 gånger om dagen =) Ni som inte har testat suchi innan, gör det! Gör gött äre!

Halle åker hem till Svearike imorgon så då blir det HF hela helgen ;P Ska bara städa och jobba känns det som. Men men snart får jag också åka hem och åå så jag längtar! Mamma,pappa,Johanna,farmor,farfar,mormor,morfar,Bettan,Lasse,Marcus och Thomas. Jag hoppas kunna träffa er alla! Och självklart mina härliga kompisar också, känn er inte bortglömda!

Idag kom Lina tillbaka till jobbet också efter att ha varit hemma i Sverige, det var härligt och se den lilla skiten igen =)
Och Anna och jag har haft en toppen dag ihop idag, det har liksom varit hon och jag hela dagen, like like. Hon är allt bra den där Anna ;)

Jag, Emma och Josefine har kommit fram till att vi ska ha "födelsedagskalas" ihop. Emma fyllde nu 19 jan, Josefine 1 mars och jag 10 mars.
Självklart ska det vara team och enligt en säker källa ska dom hyra en krog också. Men om detta kommer det mer updatering, och tyvärr alla är INTE bjudna. Ytliga kompisar kan glömma att dom får komma, eller det går att muta med fina och stora paket förstås! ;)

Men hare gött allesammans

Morgonstund har guld i mun

Jaa efter 12 timmars sömn så är jag verkligen utvilad. Jag behövde verkligen detta, efter alla dessa dubbla pass jag har jobbat och kommer att jobba innan jag åker hem på söndag.

Halalla har blivit sjuk, har hög feber och grejer. Stackarn. Jag har sagt till henne att hon inte får bli sjuk innan hon ska åka hem. Det kommer ju ske så mycket saker hemma när vi där nu.

Jag ska springa till bussen som vanligt, men ha en bra dag för det hoppas jag att jag kommer ha ! =)


Peace out!


Pallar inte idag

Skulle ha jobbat 05:30 till 13:00, men Cecile har blivit sjuk så jag fick jobba till 19:30 istället. Jag är så trött nu, fick bara tre timmars sömn,och jag drömde världens hemskaste mardröm! Jag drömde att mamma dog i cancer, så jag  vaknade och stor bölade.. kan börja grina nu igen när jag tänker på det.. nää nu måste jag försöka sova och kanske få bättre drömmar inatt.


Puss


Bästa kompisar och matlistor

Alla har väl nån som man är bästa kompis med. Jag har många som jag kallar för mina bästa kompisar. Jag har ju mitt tjejgäng, Ana,Halle,Marre,Albi och Elnaz. Det är väl vi som är tjejgänget, sen nu har Maral också börjat hänga på och det är ju skit roligt! =) Vår vänskap har verkligen varit som en berg och dalbana, men på något sätt hittar vi alltid tillbaka till varandra, både på gott och ont. Sen tycker jag att det känns som att vi inte behöver prata varje dag, eller ens ofta för vi vet ändå att man ALLTID kan ringa om det är nått.

Sen har jag min älskade Evelina. Vi är nog som Halle sa här om dagen, varandras själsfränder. Vi tycker nästan jämt om samma saker och gör vi inte det så hittar vi alltid lösningar. Som när vi var i Nica hon lagade mat och jag städade, typ en sån grej. Vi komplitterar varandra så bra.

Dessa är de människor som jag säger allting till.

Sen finns det de människor som som gör en matlista över vilka denne helst vill gå och luncha med på jobbet. Till exempel Anna på Mono. Hon har en matlista (även fast hon förnekar det!) Först kommer dom som hon hänger med på fritiden.
1.Emma,Lina,Josefine
2. Det skulle faktsikt kunna vara jag
3.Maria, det är nog för att hon också gillar/ha gillat att ta luft efter maten
4.Cecile, dom jobbar inte så ofta ihop och därför hamnar hon lite längre ned
5.Johan tror jag hamnar här. Dom har ju deras hat-kärlek relation
6.Johanna. Här har jag ingen speciell förklaring jag bara tror så
Jaa och övriga kommer på 7:te plats. Detta är alltså Annas matlista, och erkänn nu bara Anna, för alla vi andra vet om det ändå! ;) Och vi gillar dig ändå! =)

Alla har vi favoriter, eller människor som vi trivs bra med. Och det är även dessa människor som gör oss glada när vi ser dom, och de är dom som förhoppningsvis också kan trösta oss när vi behöver.

Men glöm inte bort era vänner som bara är era vänner, och inte bästa vänner. Dessa behöver också DIN uppskattning!!

Ta hand om varandra!!!


Vita rosen, en ung tjej och andra världskriget

Sophie Scholl var med och skrev och delade ut tidningen Vita rosen som beskrev hur det tyska folket hade det, koncentrationslägren och all idioti som Hitler och han galenpannor hittade på under andra världskriget.
Det var genom ett av dessa tidningsutskick som folket i England fick reda på vad som skedde i Tyskland och därav en av anledningarna till varför de gick till angrepp mot tyskarna. Gillar ni historia så ska ni se denna film; Sophie Scholl. Jag tyckte att den var helt okej faktsikt. Den visar verkligen att det fanns människor under andra världskriget som vågade stå emot nazisterna. Vilka hjältar!!


Det är egentligen ganska sjukt hur manipulerade det tyska folket blev. Det går nästan inte att fatta! Och dessa nazister/rasister som idag förnekar förintelsen! Jaa det säger ju sig själv att dom antagligen inte har så många hjärnceller, eller så har det blivit helt hjärntvättade, stackars idiotiska människor!
Usch det är en av de få saker som verkligen verkligen kan få mig att koka över, folk med fördomar mot andra hudfäger,kulturer och religioner! Hur kan man vara så trångsynt?! Och dessa små smygrasister som vi idag har i Sverige. Många av det svenska folket är idag rädd för invandrare för att man har ju läst i tidningen och sett på tv vad invandrarna gör! Men jösses Amalia, tror ni inte att "hela svenskar" begår lika mycket brott eller?!
Aaa men då kommer vissa med motiveringen att enligt nån undersökning så visar det att det är flest invandrare som begår brott i Sverige. Då kanske man glömmer att många som kommer hit har fått psykiska men genom att ha upplevt krig och mycket annat hemskt, det kan vara en av orsakerna till invandrare begår brott, och sen att det är flest invandrare som begår brott, då räknar man ut hur många invandrare som bor i Sverige och hur många som begår brott. Eftersom det är mindre invandrare i Sverige än det är "riktiga svenskar" så blir procenten högre av den anledningen.



Men jag stödjer ingen slags rasism! Människor med mörk hudfärg har ingen rätt att vara rasistisk mot oss blekfisar heller. Vi ska alla vara JÄMLIKA med varandra tycker jag! Och jag verkligen ogillar när tex rapartisten 50 cent bara har med mörka brudar i sina videos, hallå vart är alla vitingar?!  De med mörkhudfärg säger ofta att det är så svårt för dom, det är lättare att vara vit och såna grejer. Dom kräver av oss vita att vi ska sluta vara rasistiska mot dom, men då måste dom också sluta vara det mot oss. Som sagt JÄMLIKHET!


En annan grej som jag stör mig på det är när folk som har flytt till Sverige, bor i landet och sen klagar på att det är så dåligt. Jaa nu säger inte jag att Sverige är bästa landet i världen och att vi inte har några fel i samhället, det är klart vi har!Och det är klart att alla ska få klaga om det har något som det tycker är dåligt, men det borde finnas en gräns. Vi har ju inte tvingat dom att flytta till Sverige, vi vill hjälpa dom, sen kanske vi svenskar vill lite väl mycket så att det bara blir kattskit av allt, men det är en annan femma. Vi försöker i alla fall! Men detta Sverige-är-ett-skit-land-attityden den gillar jag inte.

Och den här frågan tycker jag också är intressant, när blir man svensk? När man är född i Sverige men ens föräldrar kommer ifrån ett annat land, när man har bott i Sverige i stora delar av sitt liv, när man blir svenskmedborgare, när? Och vem är det som avgör om man är svensk eller inte?! För även fast jag har mestadels kompisar som kommer från ett annat land, så säger jag (och dom!) när vi ser en människa som ser ut att komma från ett annat land, "aa invandraren där borta" Han/hon kanske är född i Sverige och känner sig som en svensk, vem är vi då och säga invandrare till han/henne?

Jag är inte Guds bästa barn, jag har också fördomar. Jag blev hotad med knytnävar när jag var ca 11 år av en tjej med zigenarbakgrund. Detta ligger fortfarande och gnor i mitt bakhuvud, men jag försöker att tänka att denna tjej var bara en av flera tusen jiggys, varför ska jag tro att alla är sådana då? Jag tror ju inte att alla tyskar är nazister bara för att de har ett nazistiskt förflutet. Nää vi människor måste sluta ha såna fördomar! Jag tycker att vi alla hädan efter ska tänka på att försöka inte ha några fördomar innan vi har träffat människorna/människan! Okej sounds like a deal?! Vi alla härstämmar ju faktsikt från samma släkte, och vi är ju alla homosapiens!


Okej detta blev ett långt inlägg, men det finns så mycket att säga angående detta ämne tycker ni inte?

Jaja men kom gärna med era åsikter, jag ÄLSKAR att diskutera så kör på bara! ;)

Filmtips och lite annat

Såg klart the wedding dase för nån dag sedan. Jag hade såå höga förväntingar på den, men nää det var ingen super film som jag hade trott. Det kan bero på att jag hade så höga förväntningar innan jag såg den, men jag vet inte. Jag skulle ge den.. hmm kanske 3 M av 5. Och ni som inte känner mig ska veta att jag är väldigt väldigt lättroad, så 3 M av 5, är alltså inget bra betyg. Men som alltid; smaken är som baken, delad/olika.

Jag har verkligen kommit in i en filmperiod, jag måste se på nått varje kväll innan jag ska somna, skit drygt.
Men men ni får lite filmtips i alla fall.

Och ja, jag ska försöka sluta använda iaf=i alla fall, men det är så svårt ska ni veta. Det är som att be mig sluta säga "ba" när jag ska återberätta vad nån har sagt.

Team Wells åkte ur Körslaget, KATASTROF!!! Dom var top två enligt mig! Först Team Hanna (HÄLSINGLAND!!!) och sen kom Robban Wells! Undra hur man kunde tycka att Team Magnus var bra. Jag såg inte alls det "braiga" när de sjöng La dolce vita! Nää ut med Magnus och in med Robban Wells, hej!

Har pratat med farmor,farfar och pappa idag. Det var så skönt att höra deras röster! Farmor berättade att min farbrors kompis hus hade brunnit ner, så nu ska han bo med min farbror i 2 veckor. Stackarn. Har ingenting kvar! Jag vill bara grina när jag tänker på det! Varför ska Gud göra livet så svårt för vissa ibland? Men vi ska väl skatta oss lyckligt för att vi inte bor i Gaza nu. Må dessa krig ta slut!!!

Imorgon kommer Norgers version av Lyxfällan till "min" restaurang. Hoppas man kommer med (linslus som man är!)
Ska duscha och grejer nu för att försöka se lite fräsch ut imorgon, och självklart för att jag har tränat också.


Inför beach 2009

Jaa varje sommar säger jag att i år, jaa då ska jag vara fit på stranden så jag slipper bada i vassen. Men i år då ska det verkligen ske! Med tanke på min viktuppgång förra året så måste jag detta år i alla fall komma ner till min dåvarande vikt, eller hur jag såg ut i kroppen då. Så nu har jag och Cecile på jobbet kommit överens om att vi minst måste träna 3 gånger i veckan med våra wii spel. Sen så har jag ju slutit ätit godis och kaker också, försöker inte dricka allt för mycket läsk. Har dock svårt att sluta med Ice tea, men det kommer det också. Sen ska Emma och Lina på jobbet börja med att göra 100 sit ups varje dag, så då tänkte jag gå medd där också, bara för att jag liksom "måste" göra det då. Om man inte tränar wii fitness 3 gånger som det är sagt då blir man skyldig den andre pengar. Vi har börjat med att man får betala 20 kr, men bbörjar man missköta sig jätte många gånger ska vi höja summan. Och nu när jag åker hem har jag tänkt träna med laget, det är 4 träningar, och sen ska jag åka skidor nån dag med Mr.K också. Så det känns som jag har kommit en bit på vägen. N u behöver jag bara uppmuntran från er läsare så kommer det att gå super duper bra tror jag. =)


Pratade med Eve nyss från Phi phi,Thailand. Hon var sjuk stackarn, hade ont i halsen och feber. Ååå jag tycker så synd om henne. Hon kommer hem den 3 februari och jag längtar sååå! Synd att jag åker från Sverige den 1 feb =( Men jag kommer tillbaka igen den 20 (om det blir som jag hoppas) så då hinner vi ses. Sen ska ju hon flytta hit också så då hinner vi ju ses mer än nog :)


Nää men ska väl träna nu då innan körslaget börjar. Team Wells kommer vinna men jag hejar på Team Hanna eftersom de är från hälsingland och jag har släkt därifrån =)


Trivdes bra med denna kroppen jag hade under Thailand resandet i nov-dec 2007. Sen i Nica gick det bara utför, men nu är vi back on track again!!!

Vill bara däcka...

..av utmattning förstås! Har haft såå mycket att göra idag, när jag skulle jobba dubbla pass å allt :( Vi hade så mycket folk på restaurangen idag så jag vet inte vad jag skulle ta mig till. Men det var skönt tiden gick ju snabbt iaf. Och den gick ännu snabbare när jag jobbade ihop med min underbara vän och kollega Lina Jurs! Vi har verkligen så himla roligt ihop, och hon är nog den enda på Mono som jag kan jobba och prata med samtidigt. Med dom andra kan jag bara göra en grej åt gången och oftast blir det då att prata så klart! ;) Speciellt med Anna ;P

Blir ett kort inlägg idag tror inte jag pallar med, eftersom jag ska börja jobba igen kl 9 imorgon bitti, och inatt skulle jag iaf få mer än 3 timmars sömn. :S


Ha en trevlig natt gott folk!

Jag kan väl också ha fel då, men jag HATAR att erkänna det!

Bland det värsta som jag vet är att ha fel! Det svider i hela mig när jag har det. Jag försöker att bli bättre på det men det är svårt. Speciellt när jag verkligen tror själv att jag har rätt och sen får veta att jag har fel. Varför jag kom på detta nu var för Halalla nyss hade rätt om en grej och jag hade fel. Vi hade slagit vad så nu fick jag pussa hennes fötter, eller ja det blev ben eftersom jag har fotfobi.

Så här ser jag alltså ut när jag är bakfull och har mina allergiutslag, ingen vacker syn, JAG VET! Men ger mig en eloge för att jag har självförtroende nog att lägga upp en bild på mig i min hemskaste stund! (Mitt hår har inte den färgen längre!)

Nu väntar jag bara svar ifrån Thea, och sen vet jag om jag kan åka hem med flyget den 25:te eller om jag måste vänta till måndag den 26:te för ta flyget hem. Hoppas hoppas att hon vill byta tid.

Mina utslag blir bara värre och värre. Nu kan det väl inte bara vara alkohol eftersom det har spridit sig mycket idag, och det var en vecka sedan jag drack! Ska ringa mamma imorgon och be henne boka tid hos läkaren.

Ska jobba dubblapass imorgon igen 05:30-20:30.
Jag längtar redan nu tills morgondagen är över. Usch vad jag inte vill jobba imorgon. Men jag kommer i alla fall få ihop 25 dagar jobbade denna månad vilket resulterar i ca 16600 norska  (efterskatt) vilket är om man räknar att 1 norsk krona är 1.18 svenska;19600 svenska kronor. Allt detta är efter skatt. Helt okej ändå för att vara januari. Hoppas jag får mer tider i februari.

Nää nu är det sleeping time

Sussa sött


What to do 2009

Jag måste ju ha några mål som ska uppfyllas detta år. Mitt största mål i livet är att få besöka ALLA länder i världen, vilket skulle bli ca 195 stycken enligt FN. Det beror på om man räknar med små länder som Vatikanstaten,Östimor mm
Jag har besökt 14 stycken hittils och skulle jag besöka 6,2 länder per år så skulle jag vara klar när jag är 50 år, så jag måste väl besöka 6 stycken i år då. Så det ska bli mitt största mål för 2009. Hmm jag skulle vilja åka till Karibien i år, se Jamaica, Dominikanska republiken och alla dessa små öare. Så det är väl som vanligt bara att spara pengar.
Så skulle jag vilja utbilda mig till reseledare också, men vi får se om jag väljer resandet före utbildningen, eller om jag jobbar häcken av mig, båda två.

Morfar ringde mig från Skype imorse. Jag var så trött när han ringde så han märkte nog inte hur glad jag blev av att han ringde. Men jag blev super glad. Och igår fick jag vykort från farmor och farfar, Älskade farmor som hade skrivit. Jag blev så glad!! Detta ska ni veta betydde mycket för mig, att morfar ringde och att farmor och farfar hade skickat ett vykort. Snart ska jag få träffa dom alla !


Jag började kolla på filmen the prestige igår kväll. Den handlar om två trollkarlar som börjar "battla" med varandra. Först var båda med som statister eller vad man ska säga till ett trick, men sen så gjorde den ena trollkarlen att den andres dog, så där börjar kampen om vem av dom som är bäst. Helt ok film faktsikt. Men jag längtar tills den är klar så jag kan kolla på the wedding daze. Nån romatisk komedi.




Jag farfar och Johanna
Jag och farmor
Mormor
Jag och morfar

Updates from "the Mongolitts"

Det här inlägget kommer vara skit tråkigt för er som inte jobbar på mitt jobb, men jag måste bara ta en liten update om vad som har hänt på jobbet, så alla som jag jobbar med kommer ikapp med vad som har hänt. Ber om ursäkt på förhand ;)

Detta har hänt på Mongolitten den senaste tiden;

Martin vår chef fyller år imorgon, 27 vill jag mig minnas att det var. GRATTIS!!!

Månadernas arbetare för oktober, november och december blev ; Johanna, Sandra och Anna.GRATTIS TILL ER ALLA 3! Det var ni värda!! =)  (Jag hoppas Henke får i Januari!)

Johans vän Anders ska börja jobba lite smått på Mongo, det blir ju najs.

Vi ska få ännu en ny medarbetare, Johanna Y. Har inte en aning vem denna människa är men det blir säkert super bra =)

Jag ska ju bli "nya Cecile". Jag ska börja ha mycket kallproduktion och börja halv 5 på morgon. Med kallproduktion menas att man gör smörgåsar i stort sätt. Jag gillar det, så det kommer bli jätte bra tror jag.

Enligt ett rykte visste redan Anna om att hon skulle få månades medarbetare, hmm vad kommer detta ifrån? Vem är Monos skvallerbytta måntro? Eller det är ju Anna själv ifs men ändå ;)

Sandra ska sluta också, jobbar sista dagen den 26 januari. Ikke roligt asså. :( Tycker du ska stanna hos oss!!

Henke har kollat på lägenhet i Jessheim, we like! Alla andra har flyttat ifrån oss men nu kommer i alla fall en till från Mono, så vi är väl typ 4 stycken nu som bor här eller nått.

Lina och Maria är sjuka också. Stackarna. Krya på er tjejer!!

Lina Jurs har piercat sig i läppen också. Nu blev hon ännu coolare!! =)

Stora frågan för dagen, vart har Uyen tagit vägen?? Nån som har koll?

Just det Christoffer blev omringad av några kriminella/pundar (vilket som) killar i helgen. Dom omringade honom och en kille tryckte upp honom mot väggen. Men puckad/smart (bestäm själv) som han är, så sparkade han killen så hårt han kunde på benet och sen gick/sprang han därifrån. Men ingen följde efter honom. Konstigt men glad blev Christoffer över detta. Men sen dagen efter märkte han att dom inte hade gjort det för dom hade redan tagit vad dom ville, hans plånbok. Jaa du, dom va inte så dumma som du trodde Christoffer?!

Jaa nu har det nog inte hänt så mycket mer på Mono. Men vet ni nått som inte finns med på listan så keep in touch så fixar vi till det! :)

Hare så bra, ska nu äntligen få sova efter en låååång dag!!

Love



Chili och Fredrik -Glada som alltid :) Ivanhoe-Lagar mat eller bara posar? ;PChristoffer-Stor satsarn med posen ;)  Lina-"Du kan vara en grimas"
Mensur-You can´t hide
 Finn 1 fel(förutom att vi har olika poser!)
Jag bjuder på att jag ser ut som en gris! Just for you folks!


I´m coming home =)

Jag ska åka hem i slutet av denna månad ändå. Tönkte först inte göra det, men nu har jag bytt och bytt och kruxat så nu är det 100% klart, jag ska hem tiil Svearike!
Jag ska få fira min underbara moster och the one and only; Ana Yancy! :D Ååå jag är så glad, och jag blev ännu gladare när jag märkte att folk ville byta, så nu får jag vara hemma en hel vecka!!!! Jippi!!!!
Ska se om det går nått tåg eller buss den 25 på kvällen, annars åker jag tidigt den 26 januari.

Nää nu har jag varit i gång sen tidigt i morse och imorgon kommer jag tillbringa 16 timmar på jobbet, med start 04:30, känns lite så där men men Money money money får vi väl sjunga.
Ska försöka sova iaf.

Om jag inte däckar av utmattning imorgon så kommer jag skriva några rader när jag kommer hem, runt 10 tiden.



Puss och kram

Ledsen i ögat

Gick in och kollade på den där reseledare utbildnings sidan nu, och såg att de hade höjt priset från 18000 någonting till 22 995 sek!! Ååå det förstör alla mina planer!! Plus att jag tänkte gå en extra utbildning som kostar 3395! Vet ni hur ledsen jag blev nu?! Det blir ju sammanlagt i alla fall 27285! Jag hade räknat med runt 20 000!! Åååå balle! Nu kommer jag ju aldrig ha råd att åka! Varför har jag inte börjat spara tidigare för???!!! Men jag tänkte att jag ska skicka ett mail och fråga varför de har ökat priserna! Jaja Vad ska man göra åt saken. Jag kommer inte ha råd så enkelt är det, men som tur är har dom en kurs i noc-dec också, så då kanske jag kan åka på den om jag inte har andra planer i huvudet då?

Här är i alla fall sidan jag pratar om: http://www.service-co.dk/Kurser-38.aspx

Jag som var så glad innan!! Åååå skit också! :(
*ledsen i ögat*

Happy but tired

Idag pratade jag med  min pappa! Blev så glad att han ringde! =) Ååå jag vill bara hem nu, hem hem hem! Fy tusan alltså vad jag har fått hemlängtan den senaste tiden, det är sjukt! Men hoppas jag kan ta mig hem i slutet av denna månad också. Men det ska nog gå bra hoppas och tror jag.

Jag vill ju åka och utbilda mig som reseledare till våren, en månads utbildning inkl. flyg,studiematrial,utflykter och halvpension går på ca 20 000sek. Inte helt fel, plus att man blir jobbgaranterad. Så nu är jag i fyllgång med att spara ihop tillräckligt med pengar så jag kan ta mig dit.Senast 10 feb måste jag veta om jag har råd eller inte för sen blir det nog försent att anmäla sig. Men jag hoppas jag har råd för jag kommer nog lägga undan minst 5000 nok i månaden, dvs 5900 sek. Hoppas hoppas hoppas, ska bara önska mig pengar när jag fyller år också. Sen att jag måste betala räkningar när jag är borta blir en annan femma :P Så vill ni skänka ett bidrag för att skicka iväg mig på utbildningen så är det bara att höra av sig, 1 kr är början på en miljon, kom ihåg det ;P

Skulle egentligen ha jobbat från kl 10:00 till 17:30 idag, eller egentligen 16:30 till 23:00, men jag bytte med Hassen. Men sen var Emma,Ivan och Kila sjuka (E=magsjuka,I=matförgiftning/magsjuka?,K=hosta) så då var jag tvungen att jobba från 10:00 till 21:00, så jag är lite trött nu. Men det är en skön trötthet. Skulle ju ha jobbat dubbla pass imorgon också men jag bytte för jag ska fixa mitt skattekort imorgon, (som ska vara inne på torsdag så det är lite kris nu :S  )Men Fredrik var så snäll så han bytte så jag har dubbla pass på fredag ist, sen så har jag dubbla pass på tisdag också, 04:30 till 21:30. Längtar INTE kan jag säga!

Men ska försöka sova nu.

Hade super och ta hand om varandra.

LOVE

Gör något du också!

Nu har jag kollat klart på dokumentären "Tsunaminsbarn", och den var så bra!! All kärlek till de som förlorade sina älskade i tsunamin!
Jag grinade i stort sett mig igenom hela dokumentären. Jag tänkte på hur det hade varit om jag hade förlorat ett barn eller om mina föräldrar skulle förlora mig, hur det hade känts. Nää usch nu börjar jag få tårar i ögona igen. Tänk inte nu "vilken lipsill hon är", sätt er in i situationen själva bara så fattar ni! (kanske?)


Efter tsunaminEfter tsunamin
                                                                                            
       
                                                             HJÄLP DESSA MÄNNISKOR,GÖR NÅGOT DU OCKSÅ!!!                                                 





Jag tror att alla de som omkom finns i himlen nu och har det bra, men vi får inte glömma bort de människor som förlorar nära och kära dagligen i Gaza,Irak,Somalia jaa alla dessa länder där krig pågår,sjukdomar sprider sig och allt bara ser mörkt ut! Tänk på dessa människor, uppskatta de ni har och ha dom med i era böner. (Om ni tror på Gud, för det första, och för det andra; om ni ber!) Annars kan ni bara skicka dom era tankar och kanske skänka bort några kronor till insamlingsbössor, eller skicka era gamla kläder till bättre behövande. Alla kan göra något för att låta andra människor få veta att det finns folk som bryr sig, även fast allt verkar vara ett helvete!


Fred och massor av kärlek till er alla!

Inte mycket sömn

Nää det blev inte så mycket sova för mig. Ååå jag är såå galet trött nu men jag vet att om jag somnar nu kommer jag vakna vid 1 tiden i natt och vara pigg. Åå det är så drygt när det blir så här. Och inte har någon i min familj hört av sig heller! Ååå dom hör aldrig av sig känns det som, och enda gångerna vi pratar är när jag ringer. Mmm jag känner sig verkligen saknad, verkligen. *Ironisk*

Jag laddade ner en dokumentär igår, tsunaminsbarn som gick på 4:an för inte så länge sen. Filen hade blivit kommenterad av många som förlorat någon i tsunamin och folk som bara tyckte den var bra. Sen var det några idioter som skrivit att det var den bästa komedin på längre osv. Alltså jag blev/blir så arg. Hur kan man skriva en sån grej när det handlar om människor som förlorat deras barn?! Det finns så många människor i världen med nått fel i huvudet, och dessa personer var verkligen ett bevis på det! Skriver man än sån grejer då måste man ju ha några skruvar lösa någonstans, eller vad tror ni?

Min underbara Evelina har lagt upp kort på fejjan (facebook). Ååå jag blir så avundsjuk, jag vill också åka till Thailand ,igen! Men jag har ju börjat spara nu. Har bara haft pengar 1 dag sen jag fick dom från lönen men ändå :P

Nää ska duscha och käka nått sen blir det kanske sängen ändå, vem vet?

Alla ni som kommer in och läser min blogg, kommentera snälla, jag blir så glad så när ni skriver en rad ,eller två ;)

Gå i frid! ;)

Rännstensungar

Ligger och kollar på filmen Rännstensungar nu. Ååå den är så bra. Men känslig som man är började man ju grina när det blev sorgligt. Har ni inte sett den så måste ni se den! Den är så bra, lite löjlig imellan åt, men tänk på att den är gjord back in the days.

Johan min älskade vän skar sig rejält i fingret idag. Fick åka upp på sjukhuset och sy stackarn. Helt likblek i ansiktet var han. :/ Förra månaden var det Filip som skar sig och nu blev det Johans tur. Vem kommer det bli nästa månad? Nää uscha vi får hoppas det inte blir någon!

Halalla har haft sin poker turnering nu också. Mitt lilla hjärta vann så klart! =)

Nää nu måste jag kolla klart på filmen, och imorgon är det working time igen.

Hare fina fisken

Och hörrni den här då:
Översätt dessa ord till engelska

Köpa Hav (inte ocean) stol 10
Vad låter det som på svenska?

Jag tyckte det var skit roligt... haha ni kommer fatta detta med skit sen också hahha


La musica

Håller på att lägga in lite musik på ipoden jag fick i julklapp av mormor och morfar. Men det tar sån tid eftersom jag har 10gb musik att gå igenom. :S

Men de är roligt och gå igenom all musik, jag kan verkligen lyssna på allt! Men ni ska få ett smakprov på en låt eller aa en taxt som jag tycker är så himla rolig. Så att det inte blir något missförstånd; jag har nästan bara kompisar som på ett eller annat sätt härstammar från ett annat land, och de är dom som har skickat den till mig. Så ni vet!

Ska försöka sova nu, ska ju snart upp och jobba.

Ha en bra dag imorgon!
Pussar och kramar till er alla

Pokerface, say what?!

Aaa jag har nog verkligen inget "pokerface". Är jag sur så märker i alla fall dom som känenr mig bra att jag är det, och är jag ledsen så ser man det osv osv. Det är svårt att dölja vad man känner tycker jag. Pappa har alltid sagt att man ska säga om det är något man blir ledsen för, stör sig på osv. Men ibland känner man verkligen, eller iaf jag att man inte orkar varje gång det är något, då är det bättre att få vara ifred en stund och sedan komma tillbaka med ett leende på läpparna. För långsint det är jag verkligen inte, och är jag ledsen s¨å räcker det med att jag får uppmärksamhet i några sekunder så är det bättre sen. Och är jag glad så är det så klart roligt att höra det också.. Shit nu när jag läste igenom vad jag har skrivit så låter jag verkligen som världens bekräftelse människa.. jaa jag kanske är det.
Men det krävs inte mycket för att göra mig glad, det är något som är säkert!



Har fått upplärning i kallköket idag av Johanna. Åhh jag gillade det verkligen. Men att göra smörgåsar är inte så lätt som jag trodde innan. Det är mycket runt omkring också som man inte hade tänkt på. Men nu ska jag få.. tror det är 2 eller 3 dagar upplärning till och sedan ska jag få få fixa allt själv. Roligt med lite variation. Nu kan jag nästan allt på Mono utan varmköket då, de överlåtar jag till dom riktiga kockarna =)


Jag har städat hela lägenheten nu också, tror det är typ 3:dje gången på 5 dagar. Det blir så himla stökigt direkt, jag fattar inte vad vi gör?! Men nu är det rent och pent inför imorgon när Halalla ska ha pokerkväll här.
Här kommer lite bilder från lägenheten nu när den är fin:

Min syster

Detta inlägg vill jag tillägna min syster som betyder ALLT PÅ HELA JORDEN för mig.
Hon är så underbar! Visst vi är precis som de flesta andra syskon, vi bråkar och säger fula saker. Men det är det som är det underbara med att ha en syster, man vet att det inte spelar någon roll för man älskar varandra så mycket ändå.
Alla mina vänner säger jämt att hon är vackrare än mig och att hon skulle kunna bli en fotomodell. Jodå hon är lång också, 1.73cm kanske? Nää det har jag ingen koll på, men det jag vet är att hon är vackrast på jorden för mig, och att jag lätt skulle kunna dö för hennes skull.
Jaa hon är UNDERBAR!


Älskar dig syster ryster


Last night

Lite bilder från gårdagen bravader..
Haha chockad tjej                                         Hehe
Haha snea munnarna                                   Tungor ut
aaahhhh                                                  Us in action
Hmmm                                                     Hiii yaaa

We are "Mongolitten"

Fredrik har äntligen kommit tillbaka till oss =)
Tore checkar vad vi har för mat idag.

Sott tävlar mot mig i quiz som vanligt
Min vackra Emma
Maria ska laga .. hmm nått med smör i i alla fall
Henke aka Mange gillar att äta. Som alla på Mongo...
2 av våra kockar, Filip och Johan aka Lärjungen
Jag och Annapanna in Rambostyle


Detta var några av alla som jobbar på Monolitten på Gardermoen.
Ska försöka fånga de andra på bild imorgon =)

Peace love and understanding

Utekväll

Kom precis hem från krogen, inte ett dugg full.. för första gången, SKÖNT!
Ska följa med Carro upp imorgon bitti för att föra henne till tåget. Halv 8 går tåget så då är det alltså ca 3 timmar kvar innan vi ska upp. Tråkigt men sant. Ännu tråkigare är att jag verkligen borde sova nu, iställer för att blogga men jag kan inte sova!

Har haft en bra dag på jobbet förresten, var på asiaten och rydden (disken). Jga har börjat gillar rydden igen, man får arbeta i lugn och ro! Ledig imorgon tills fredag, då kör man igång med dubbla pass :S Men men vad gör man inte för Lina J som ringde å fråga om vi kunde byta =)

Ska läsa glamour tidningen från Sverige nu och sen ska jag sova =)

Bilder från Mongolitten kommer imorgon,. I swear! =)

Skit Kanada!!!

Aaaa rubriken får tala för sig själv! Jag fick fel i alla fall. Det står för tillfället 4-1! Usch nää kommer sluta gilla Kanada inom sport efter detta!

Nervöstsammanbrott!

Jag tror jag aldrig varit så här nervös! Asåå ni märker juh, jag bloggar "sönder mig". Vi har inte "målgudarna" på vår sida, så det verkar bli som jag sa tidigare 3-1 till äcklen! :/ Ååå dom spelar så fult så dom borde inte få vinna!!

Hallå är det verkligen ingen som vet, kan jag få en allergisk chock om jag dricker imorgon, för mina allergi utslag har ju spridit sig gaalet mycket mer! :S Hjälp

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Vi har bara 2 mål kvar, sen då tamme tusan! Kom igen, låt Sverige få hockeygudarna med sig!!!!!


Halle hejar också på Sverige


Hejja Sverige!

Jag är så himla förbannad, kanadick skitar!!!

Dom spelar såå fult. Man vill ju knappt titta nå mer! Jag har inte ord för det jag känner nu, det är nästan bara hat mot idiot domarna och mot kana-fucking-densarna!!! Håller ni inte med eller???!!


Isen är hal allt kan hända

Visst är det så. Vi (Sverige) har fortfarande chansen att vinna. Bara dom tror på sig själva. Dom KAN, dom VILL vinna den där finalen mot skithögarna!!

Jag ångrar att jag sa till min kollega Sott att jag trodde Kanada skulle vinna med 3-1.. Åååå If I could turn back time...

Kom igen Sverige kom igen!!

Sitter som många andra svenskar bänkad framför tv:n. Mina aggresioner ligger på nivå 12 nu av 10!!!! Asså är dom störda kanadensarna alltså! Man vill ju bara slå till dom med klubban i huvudet så dom vaknar upp lite och inser att man INTE kör på målvakten, ALDRIG!!! Stackars "lilla" Markström. Men jag gillar att svenskarna försvarar sin målvakt! Svenska hockey killar, vilka män dom kan vara ibland!

Nää nu måste ni grabbar spela skiten ur äckel kanaDICKerna och tysta deras kaxiga attityd!! Asåå shit.. AGGRESSION!!!!!!!!!!!!!

To be continue.....

Waiting time

Snart börjar matchen, JVM Sverige-Kanada!!! Jag,Carro och Halalla har laddat upp. Dom dricker vin och jag har satt på mig glajjorna. Nu ska vi vinna det här!!!

Jag har tagit kort på nästan alla som jobbade på Mongo idag, men batteriet på kameran dog så jag ska ladda upp det nu, så dom kanske kommer upp senare inatt.

Mina utslag har spridit sig till andra armen nu, asså jag blir galen! Ååå det kliar skit skit mycket under ögonen. Vad ska jag göra?!  Kommer jag aldrig mer i mitt liv kunna dricka alkohol utan att få utslag?

Men men...
Nu ska jag mysa med dom lite i väntan på "årets match".

See ya, don´t wanna be ya... ;)


Hoppas Sverige vinner ,som de gjorde mot Slovakien

Hemska mardröm!

Drömde att Mr.K hade sex med Ida Junger !!(Ida läser du det här; du är dödens! ;) ) Jag tror det inträffade på nyårsafton elelr nått, för alla var väldigt fint uppklädda. Och sen försvann Mr.K och var borta super länge, så jag började gå runt i huset vi var i och leta efter honom. Och jag hittar honom i en missionärs ställning, med som sagt IDA!! Vaknade och grinade, haha rolig dröm tänkte kanske ni, men det var det inte. Med tanke på Mr.Ks och mitt förflutna. Nää uscha buscha säger jag. Nu ska jag springa till bussen för att åka till jobbet.

Ha en underbar dag!!


Pussar


Pain

Jag har så ont i ryggen så jag vet inte alls vad jag ska ta mig till?!!!! Jag brukar knäcka till ryggen varje månad, men så gjorde jag inte det förra månaden (dec) så nu går jag runt och har skit skit ont. Och man vill ju inte gå runt på jobbet och klaga heller. Jag har tabletter hemma, tradolan som kan hjälpa med sist jag tog en sån låg jag i soffan, å sov hela tiden och mådde illa, så jag ville ju inte må så om jag ska jobba heller. Jag måste nog söka upp en kilopraktor här i Norge för så här kan jag inte har det!
Så är det nån som kan tipsa om nån bra "benknäckare" så säg till!

Har ju jobbat idag som ni kanske redan har förstått. Blev så glad att träffa Emma igen fetr 2 hela veckor utan varandra. Men blev även lika glad att se Anna,Josefine,Johan,Thea mm. Känner er inte bortglömda!

Imorgon är det Jag och Anna (och Filip) på stängning å på dagen har jag Emma vid min sida. Ska bli kjempe göy! :D

Nää dags att sussa nu och glömma min smärta för ett tag :S
Love ya


Halle+J.Markström=Sant

Joo jag lovar, Halle har varit tillsammans med Markström, för cirka fem år sedan, men ändå. Vi kollade på matchen igår och hon satt och berättade gamla minnen. Skit roligt, dom var ju så små då. :) Hahaha men det var som sagt back in the days, nu har hon ju sin älskling Younes istället.

+=Sant, way back

Min underbara vän Evelina har åkt till Thailand, UTAN mig!!! Ååå jag vill också! Jag är sååå  avundsjuk!
Nää nu ska jag snåla som tusan med mina pengar så jag också kan åka iväg snart!
Saknar dig stumpan!

Har satt igång med att träna nu, eller har gjort lite sit ups och sånt. Ska bli skönt att ¨få kroppen tillbaka till vad den var, om  jag har tur blir den till och med ännu bättre... Men det kommer ju ta ett bra tag tills vi är där, men vi är på g i alla fall!

Ska iväg och jobba nu, men ta hand om er!
Pusss

Jul och nyårs resumé

Jag har ju inte berättat nått om hur jag hade det på jul eller nyår, så jag tänkte göra det nu.
Jul firade vi ju som jag har sagt tidigare hemma hos oss (pappa,mamma,Johanna och mig. Ja jag bor där också)
Alla kom, mormor,morfar,farmor,farfar,min farbror Thomas,min moster,hennes man,min kusin och min kusins farmor och farfar. Detta är alltså min släkt. Nej varken fler kusiner eller annat. Jag måste bara säga att jag ÄLSKAR att vi gör sånt här hela släkten, firar ihop och sånt. Att vi inte gör det på håll.
Men vi åt iaf mycket god mat, dansade runt bordet (granen stod i hörnet så vi kunde inte dansa runt den) och gick tipspromenad, jultolvan. Alltså det var den bästa julaftonen någonsin tror jag. Och farmor började nästan grina när jag hoppa fram som gubben i lådan. (Ingen förutom mamma och pappa visste att jag skulle åka hem till jul. Jag hade ljugit och sagt att jag skulle jobba.) Och mormor kramade mig i en evighet. Hahaha
Jag fick; pengar, ipod,Marilyn Monroe (min idol) klocka,en grej jag kan hänga mina glajjor på,pumps,sminkväska och en trisslott i julklapp. Väldigt nöjd är jag.
Tackar så mycket för alla klappar!
Som jag har skrivit förut så köpte jag en digitalkamera till mamma och pappa, och oj så glad dom blev. SÅ roligt att ge bort presenter tycker jag. Roligt att få också, men ännu roligare att se glädjen när människor får saker dom vill ha. :)

Nyårsafton firades också hemma hos mig. Men denna gång var det mina vänner som deltog. Marre,Maral,Ana,Elnaz,Åsa,Nishti,Linnea och Thanh. Vi hade så roligt =) Synd att inte Halalla och Albi kunde komma bara.
Vi lekte charader,dansade och som vanligt..åt vi.
Tolvslaget firade in hemma hos Marre med hennes familj. Dom bjöd på skumpa och så hade dom nå spel typ som singstar. Och jösses vad vi gormade, men we like it! =)
Sen gick Nishti,Åsa och Linnea hem, medan jag,Marre och Elnaz ringde efter taxi för vi skulle iväg på efterfest och möta upp Ana (som alltid firar 12slaget med sin familj) hennes syster och Golan.
Vi kom till en efterfest där det var mycket Sthlms folk, eller rättare sagt killar. Dom lärde mig hur jag skulle försvara mig om nån skulle komma bakifrån och försöka våldtag mig, hur jag säger domkyrkan i Lund på skånska och... jaa det var väl inte så mycket mer. Men roliga var dom iaf.
Sen kom Mr.K dit, så vi åkte hem till mig runt 4 tiden med Elnaz och våran private driver Lorre för att äta mat. Väl hemma hos mig däckade Mr.K i min säng och efter en stund joinade jag honom. Lämnade Elnaz och Lorre själva. Stackarna, men dom fick hitta ut själva för jag kunde inte hålla mig vaken. Hahaha

Dagen efter skulle jag ju med tåget mot Oslo som gick 12:06. Farmor och farfar skulle komma och hämta mig halv 12, så innan dess skulle jag ha packat det sista,städat och fixa med min biljett. Jag hann precis, men fy tusan vad dåligt jag mådde. Vill nog aldrig vara med om nått sånt igen.

Och nu så här 4 dagar efter nyår, så är mina allergi utslag super stora och dom klias hur mycket som helst. Så nu ska jag inte dricka på väldigt länge med början på onsdag. Jag hade lovat Halle långt innan att jag skulle ut med henne och hennes kompis Carro som kommer hit från Gävle så det är därför jag säger onsdag.

Aaa lite om hur min jul och nyår har varit. Hoppas eran varit bra, och kom ihåg: nytt år nya möjligheter!

Puss

SAKNAR

Jag vill bara hem till familjen nu. Asså det är helt sjukt. Jag får massor av tårar i ögonen när jag tänker på dom.
Så skickade jag ett sms till mamma nyss och sa det, så får jag tillbaka det här:
Jag saknar dig oxå. När jag tänker på att du är så långt borta så har jag en klump i magen.Tänker på dig varje dag. /Mamma

Nu vill jag ju bara hem till mina underbara familj ännu mer!



Galen familj jag vet, men helt underbar! >3

RSS 2.0