Lycklig

Så lycklig och glad som jag har varit de senaste dagarna, var det länge sen jag var. Jag vill till London, thats it! Denna underbara stad. Hann dock inte med så mycket shopping men heey what to do, vi gjorde så mycket annat som var asroligt!

Madame toussou var ju ett måste att se så dit gick vi. Var helt okej, men hade kanske förväntat mig lite mer av stället. Mer organisation skulle jag säga. Men det var häftigt. Sen såg vi ju Big Ben och massa andra byggnader. Vi är grymma på att åla tunnelbanan i alla fall. Så himla lätt att hitta. =)

Så var vi på museumet Ripleys believe it or not. Också helt okej. Man fick känna hur kallt vattnet var natten titanic sjönk och såna grejer. 

Men det absolut bästa det var fredagen, när jag,Liam och Cissi sitter på en australiensk pub kallad walkabout och ser Sverige-England matchen. Jag och Cissi gjorde väsen ifrån oss som vi hade varit iaf 20 svenskar i rummet. Tyvärr förlorade juh vi och det fick vi minsann höra men det gjorde inget. Just det vi fick bara betala 2 pund för drinkar och sånt. Happy hour vill jag lova. Satt på puben från halv 5 på kvällen till 3 på natten. Eller vi var hemma en timme och bytte om. Träffade killarna vi delade rum med på hostelet och sedan fick vi med oss dom till klubben. Var så himla mycket folk och så många hetingar.  En helt underbar kväll blev det! =D

Sen i lördags var vi juh på Liams födelsedagsfest. Vi kände oss först lite utanför men sedan smälte vi in. Var dock lite slitna från fredagens bravader så vi höll oss i skinnet då. Men ååå vad jag vill tillbaka. Vi har ju bestämt att vi ska flytta dit. När,var och hur är en annan femma. :P

Men nu är jag iaf hemma och bilder kommer så småningom, ni vet hur seg jag är med sånt :P


Puss på er iaf

Panikattack

Ni som känner mig vet att jag är super duper rädd för att flyga, så när nu det inte börjar bli långt kvar tills planet går så börjar paniken träda in som en otäck böld på hakan. Jag vill inte detta, jag vill! Jag vill vara där och göra allt men jag vill inte flyga! Och jag har INGEN att prata med det om det. Eller jo så klart, kan ju alltid ringa mamma och pappa som vet hur jag blir. Men man vill ju inte väcka dom, även fast jag vet att dom skulle vilja det. Ååååå bajs är detta. Det gick svin bra at flyga till Sverige härifrån Norge, men det kändes inte lika jobbigt för jag skulle hem tror jag. Nu ska jag ju flyga helt själv till London, inte hem! Ååå bajs igen! Jag vill inte!! Och inte blir det bättre av att jag har stor bölat på jobbet idag. Fick förfrågan om jag ville byta från Monolitten till Loungen, jordens ände. Kul! Började gråta direkt. Kändes ju inte direkt som min chef ville ha kvar mig där. Han ba: Men se det som en komplimang, att folk ber om att få dig till deras avdelning. Joo abslout, men ska jag "flytta" ifrån dom som jag tycker så himla mycket om?! Dom som gör att jag faktiskt vill stanna här, dom som lyssnar,förstår, är bland det bästa?! NEJ! JAG VILL INTE!! 
Men så gick jag väl med på en deal att jag skulle vara där juli ut så får vi se sen. Men jag vill inte detta alls! Man känner sig så dålig, som att man inte duger på Mono, faktsikt. Börjar ju grina ännu mer nu, kul! *Ironisk* Men nu har jag bestämt mig. Ska samla ihop mina pengar så fort som möjligt och sen ska jag utbilda mig till reseledare. Det är det jag vill jobba med i detta skede i mitt liv. Ååå om jag vore miljonär ändå. 

Saknar min familj och de andra jag älskar där hemma i Gävle så enormt mycket att häften vore nog. Jag vill hem. Längtar tills jag får semester och få tiden att träffa alla där hemma. Var så himla länge sen sedan sist.

Hoppas allt går bra imorgon.. :S

Allergin igen..

Nu är ja helt säker på att jag måste vara allergisk mot nått.. Helt uppsvullen under ögonen och har utslag vid halsen och  bröstet. Kan inte vara nått annat? Men vad är det jag INTE tål? Har ju druckit sprit innan och det kan jag dricka..Ååå det är så drygt!!

Har laddat hem dagboken-jag sökte dig och fann mitt hjärta, så tänkte gråta en skvätt innan jag somnar.




Nu längtar jag gaaaalet till fredag och LONDON! :D


Hemskheter

Midsommar har kommit och gått. Hur roligt som helst. Förutom att jag ramlade i vår trappad och skrapade upp mina ben då. Men men smällar man får ta.

Har fått nå utslag som kliar på kroppen, inte nice. Funderar på att gå till läkaren om det inte slutat på onsdag. Vad kan det vara`? Allergi igen?

Nått annat hemskt. Jag pratade med min vän Alborz nyss och han berättade lite snabbt om allt som händer i Iran för tillfället, så berättade han om denna tjej. Hon blev skjuten mitt i folkmassan. Så himla hemsk video. Hur länge ska Iransbefolkning få ha det så här?!

PT

Hallå där! Nu var det ett tag sen...

Jag har fått en personligtränare på gymmer, gött! På vårat första och hittills enda möte frågade han typ vad mitt mål med träningen va och sånt. Så nu har han och jag kommit överrens om att jag ska träna 4 gånger i veckan. Nu i början ska jag bara träna typ kondition för att gå ner i vikt. Och så har jag fått en lista med "fy mat" och "ersatt mat". Typ GI aktigt. Känns roligt allt ändå, kanske för att allt är så nytt? Men jag har iaf tränat 2 gånger den här veckan och ska köra imorgon å på lördag också. Men just det, ska börja köra styrka när jag är nöjd med vikten, så sa han. Rolig och het va han också :P

Imorgon ska man egentligen fira midsommar men eftersom så många på mitt jobb (ink.jag) jobbar då, så bestämde vi oss för att fira på lördag istället. (Jag har fixat ledigt) Vi va i Sverige i måndags, jag,Eve,Lina K,Nicklas och Henke för att inhandla varor. Super mysig dag! Nu ska vi bara inhandla det sista, läsk,glass och sallad. Synd bara att vi bara har stolar och bord för typ 10 pers, men behöver till 17st. Vi blir typ egentligen 30 st men vissa ska komma efter maten, och då är vi redan så fulla att vi inte kommer att behöva ha stolar och bord till alla. Plus att vi har hångelhörnan ;)

Nä ska sova nu. Ska upp och träna tidigt imorgon.. 
Puss på er

London here we come =)

Jag och Cissi bokade biljetter till London igår. Åå vad jag längtar! =) Ska bli super roligt. Liam kommer och hämtar oss på flygplatsen så det blir skönt. Annars att hitta skulle säkert bli en ren pina för oss två. Men nu letar vi bara efter något billigt hostel där vi ska bo. Men det är så dyrt, blir helt tokig. 1000 spänn för två nätter på ett hostel! Helt sjukt!
Men men skitsamma.
Juste vi ska på madame toussue (eller hur det stavas?), och åka london eye,se buckingham palace och massa andra turistiga grejer. Liam ska med han med.. Haha så himla roligt. =D

Jaja men ska måla lite naglar nu. Har förresten köpt gaaaalet fina kläder idag. Kommer upp bilder på dom inom sinom tid. Hoppas att ni alla får en fin lördagskväll.


Puss på er

Han igen..

Man försöker glömma, men han kommer igen. Han kan inte låta bli. Han kan inte låta mig gå vidare. Jag tror det handlar om att han vill han mig här, för han vet själv att han en dag kommer vilja ha mig tillbaka. Han är rädd för att jag ska gå vidare utan honom vid min sida. Jag hade kommit halvvägs, men så.. dessa ord.. dom tog mig tillbaka till ruta 1 igen.
Att bli sur på mig för att jag går vidare och raderar hans nummer, är det rätt? Han förstår inte! 
Denna kärlek. Hur härligt som helst så länge man håller sig intill land och inte går ut på djupt vatten. Men sen kommer stormen som för en ut på djupt vatten, där man är som mest sårbar. Då kommer vågen som sköljer ner en.. Som tur är blir man uppspolad på land och kan börja om. Men.. det tar sån tid att våga sig ut dit igen. Inget vatten verkar bra nog, inget vatten är fint nog. Inget är som den första! Kärlek...


fortfarande..

..sjuk. Men hoppas kunna i alla fall jobba ett pass imorgon. 

Hittade kort som är cirka 4 månader gamla på kameran jag fick av Lina. Skit roligt var det. Hade helt glömt bort den kvällen, tills nu.

Najsigt
Lina och Sott
Halle
Jag och Halle

Sjukling..igen!

Känns som att det inte alls var länge sen jag hade halsfluss,bihålsinflammation och örgångsinflammation. Men idag vaknade jag (efter en sjuhelvetesnatt) och kunde knappt prata. Ringde mamma så hon kunde tycka synd om mig. Men jag åkte ändå till jobbet. Tänkte att lite alvedon kanske skulle få mig att klara dagen. Kommer till jobbet och känner direkt att "nää det här kommer inte funka". Började kallsvettas och rösten var ju hur knasig och gjorde hur ont som helst. Så till och med min chef insåg att det inte var någon idé att jag skulle vara kvar. Så han frågade en av mina kollegor om hon kunde jobba extra så jag kunde gå hem kl 3 istället för halv 9. Vilket hon kunde. Gooa du! Så fick bara jobba 3 timmar, men ack va dom var jobbiga. Och var i rydden också, INTE ROLIGT! Men nu är jag i alla fall hemma. Försöker sova men kan knappt andas så allt känns bara piss. 
Varit vaken hela natten pga av magsjuka,Nicaragua 2007. Ni kan bara tänka er hur mycket jag tyckte synd om mig själv i detta ögonblick. Och självklart skulle vi just denna dag besöka en aktiv vulkan. Jag gick ur bussen, kollade snabbt, tog detta foto och sen jag gick tillbaka till bussen och la mig och sov, medan resten av gruppen gjorde massa spännande saker.

Och Eve är i Gävle så det är ju hur tomt som helst nu. Och inte kunde våra "guldgrannar" vara söta och åka och köpa nässpray åt mig heller. Så fick klä på mig och sätta mig och åka iväg och köpa det själv. Skitkorvar är vad dom är just nu! I för sig så försöker dom fjäska nu och bjuda på varmakoppen och grejer. Men nej, dom ska fasen inse vad dom har gjort! Haha man låter ju som man vore 3 år. Men va fasen är man sjuk vill man att alla ska tycka synd om en, och fixa och dona åt en. Och som ni vet blir jag extra känslig när jag är sjuk. Så just nu får jag vara lite småsint på allt och alla som inte tycker synd om mig :P

Vill bara sova...

En present bara ändå..

Kan ni fatta det? Jag fick en kamera av min vän Lina Jurs homie. Alltså av min kompis kompis. Bara så där ändå! Jag har ju lagt min kamera på ett ställa som jag inte vet vart det är än. Och så visste jag att Linas kompis Mina hade en likadan, så jag undrade om jag fick låna den. Men så fick jag den istället! Hon hade inga grejer till den, men jag hade allt utom min kamera. Så då tyckte hon att jag kunde ta den här. Hur gulligt är inte det då?! Blev så paff! Men ska köpa nått till henne som tack. Kan ju göra det nu när lönen har kommit, plus semersterpengarna. I´m a rich bitch :P

Fast min nya är turkos. :D

Dock måste jag ju nu betala tillbaka de pengar jag är skyldig mormor och morfar så jag kommer inte vara rik så länge till, men tills jag skickar över dom så är jag nästan i klass med Bill Gates :P

Snackade med min granne (som är ganska sur jämt) alldeles nyss och undrade om vi fick vara i carporten på midsommar om det skulle börja regna och hör och häpna. Det fick vi! Jag fick en chock! Han sa typ bara att det var bra att jag frågade så han kunde ställa sig in på att det kunde bli högljutt. Men jag fjäskade ju också och sa att han också fick komma om han ville. Tror han nästan fick en tår i ögat surgubben.

Nu har Eve åkt till Sverige så jag är helt själv :S men får kanske besök på lördag av 2 vänner från Gävle och Uppsala. Roligt tycker jag =D

Nä ska sova nu, börjar bli sjuk tror jag, eller så har pollenallergin kommit som ett klamydiabrev på posten. Jaja hoppas det är bättre imorgon i alla fall.

Puss på er

Slang al la E-town

Nu har ju jag och frugan varit själva i nästan en hel vecka. Men så nu runt elva tiden plingade det på dörren, och vem är det? Jo vår käre granne Micke. Sötnosen då, som kommer och hälsar på det första han gör. Vi vet ju att han också saknat oss ;)

Vi hade mycket att ta igen, en hel vecka utan varandra nästan!
Men i alla fall så berättar han att han tagit hem en brud under veckan han var i Eskilsktuna, men att hon inte var mycket att hänga i julgranen. När han berättade det för sin kompis svarar han så här: "Även fast dom är fula slipper dom inte undan!" Hahaha jag dog av skratt när han berättade det. Lägg på stockholmsdialekten så blir det ännu roligare. Hahaha

Sen hade samma kompis sagt (när han berättade om bruden han tagit hem) "hon var tajt som ett kattarsel"
Hahahaha tydligen så betyder tajt:snygg på deras slang. Men vem använder detta uttryck? Hahaha så himla klockrent i alla fall. Haha

Eve och Micke

Imorgon åker Eve hem till Gävle och jag blir själv igen =( Så himla läskigt att sova själv. Detta mörker, vad det kan skrämmas alltså! Och hon ska vara hemma en hel vecka!!! Tur att grannarna kommit tillbaka, annars skulle det vara så himla tråkigt.

God natt med er och sussa sött nu

Favvo

Jag verkligen ÄLSKAR den här låten!

Vi är nog alla lika ändå...

Invandrarna

En dikt av Bosse Parnevik


 

En kom hit för att fly från döden
En kom hit för att undgå döden

En kom hit, av terror tvungen
En kom hit för att gifta sig med kungen

Dom är tyskar, iranier, greker och turkar
Mest är dom snälla, andra är skurkar

En del är ärliga, andra är skumma
En del är genier, andra är dumma

Mest är dom fredliga, andra vill slåss
Med andra ord, dom är precis som oss

Med fel och brister, tuffa och mjuka
Fast inte lika avundsjuka

Vissa är färgade, andra är arier
Som köper sin bruna färg i solarier

Vissa är svarta, andra gula
Vissa är vackra, andra är fula

Men fast dom ibland aven annan färg é
Är dom precis som vi i Sverige

Och när dom vill jobba här, är tacket
- ni får inte jobba än, för facket

En del är båtfolk från Vietnam
Som inte kan sjunga "We shall over come"

Som inte kan "rulla di rulla" som vi
Och dom blir sällan så fulla som vi

En del är mera judar än vi
En del har andra gudar än vi

En del söker lugnet istället for bråket
Det enda vi svenskar kan bättre - är språket

Det sägs att vi stammar från Adam och Eva
Som inte var svenskar - men ja må dom leva


Denna dikt läste jag på FN-dagen inför hela skolan när jag gick i nian på högstadiet.
Jag tycker denna passar utmärkt idag på vår nationaldag, för idag ska vi alla hålla samman. Vare sig vi är födda i Sverige eller precis nyiflyttade, så är vi ändå samma och vi ska vara stolta över vårat land!!!

London calling

Nu har jag och Cissi bestamt oss, vi åker till London sista helgen i juni. Vi har ju blivit bjudna på kalas då hos en kompis som vi traffade nar vi var i Thailand. Ska bli super roligt! =D
Jag vet bara inte om jag ska åka från Sverige eller Norge. Men det marker vi. :)

Idag ar det ingen vanlig dag for idag ar det Sveriges nationaldag, hurra hurra hurra =D
Och inte nog med det, det ar min morfars fodelsedag också! :D Nar jag var liten sa han jamt att hela Sverige hissade flaggor for han fyllde år. Och det gick man ju på. Haha

Medan folk hemma i Sverige sakerligen kommer kolla på fotboll och gå ut och festa ikvall så måste jag jobba. Kul jul. På loungen dessutom. Det ar ju valdigt soft har, MEN det finns i stort satt INGENTING att gora. Och på Monolitten sager jamt Martin att det visst finns saker att gora, som att stada och så. Men har ar det hur rent som helst så har kan man inte ens gora det. Før det finns inte en dammtuss så långt øgat kan nå.
Men bara 5 timmar kvar nu :P

Tur i alla fall att jag har min kollega Christoffers flickvan har. Utan henne hade dagen gått saktare an slow motion..

Madde aka stryparn

Skulle ju inte festa egentligen, MEN man åkte dit igen. Det var en helt underbar dag i alla fall. Började med att jag jobbade, kanske inte det mest roligaste men men. Sen kom jag hem runt 6 tiden, solen lös och jag,eve,glenn och henke (grannarna) grillade. Mums vad gott det var!
Runt 10-11 tiden rullade resten av packet in. Roligt hade vi. Spelade sanning eller konsekvens och gapa och skrek och hade oss.
Jag och Eve fick även träffa Henkes brud Lovisa för första gången. Stört skön tjej juh! =)

Väl på krogen blev det inte lika roligt. En idiot som kallar sig själv för vaktmästare hade spridit lögner om frugan och hennes vänsterprassel. OCH det mina vänner, ska INGEN göra!!!
Jag fick fram mitt alterego Ruth (som är väldigt aggresiv) och tar tag i grabbens skjortkrage och skriker på han att det där ska han minsann sluta med.
Men först när jag såg han efter jag fick veta vad han hade gjort, då säger jag till Evelina "Nää nu jävlar"!!!  Ni som känner mig vet att jag aldrig svär utan säger jälar istället. Men nu var jag arg. Och det bästa var att jag fick back up hjälp av en annan kille som också "känner" den här "vaktmästarn"

Sen kommer "vaktmästarn" fram till frugan och säger så här" din sambo försökte strypa mig"
HAHAHAHAHA jag dööör. Hahaha det finns vittnen så nej jag försökte inte strypa han. I så fall hade skithålet redan varit död vill jag lova.
Det roliga är att alla jag har berättat denna historia för undrar varför jag inte tog stryptag på riktigt. Förstår ni då hur många som verkligen hatar denna karl?! Nää ni förstår inte men det är världigt många. Jag brukar inte hata folk, bara kanske tycka mindre bra om han. Men denna kille, han hatar jag verkligen. Hans attityd.. Nää nu får jag sluta. Lägga massa krut på den där idiot. ONÖDIGT!
Men idag så satt jag vid en bar på jobbet, så kommer han. Men när han ser mig så vänder han och går igen. HAHAHHAA


Idag har jag haft en toppen dag! Har varit och shoppat. Eve var skyldig mig lite pengar så jag fick känna mig rik för en stund. Det behövdes. Jag har ju mått dåligt över hur min kropp ser ut så jag har inte viljat köpa kläder och så. Men idag gjorde jag det. Och jag har köpt en bikini! Detta har varit en plåga, att se sig själv (en riktig fetkottlet) i spegeln. Men nu har jag hittat en som jag gillar och som inte satt som korvskin och lät fettet hänga över. Så jag känner mig harmonisk nu.

Sen när jag hade gått i Oslo i flera timmar, kom jag hem och så åkte jag direkt till gymmet och körde 2 pass i rad. SKÖN KÄNSLA!! Det är inge pass imorgon som passar mitt schema, men kanske ska (om jag orkar) åka dit och träna på löparbandet ett tag. Vi får se vad som händer.

Nu har jag och frugan avnjutit en kärleksmiddag a la tacos. MUMS!
Hon fick sin bröllopspresent idag också. (Vi "gifte" oss på facebook 1 juni) så igår fick jag en bröllopspresent av henne. Ett badlakan med Bamse och Brummelina som är kära. Och hon fick ett par örhängen och ett paraflax.
Hon gillar´t tror jag.

Nu är det dags att hoppa in i duschen och sen sova, för denna dag har varit lång, men alldeles alldeles underbar.

PS.Morfar tack för hjälpen, skulle jag få nått? :P Saknar dig, men ringer på lördag och grattar dig. =)


Puss på er

RSS 2.0