Det skulle bara vara ett ord men..

..det får bli ett helt inlägg istället.
Mitt ord skulle vara SEMESTER!
Men mina tankar är inte så inne på det längre, det finns viktigare saker.
En väldigt väldigt nära vän blev hämtad med ambulans igår. Denne (som vi kan kalla Alva*) hade bröstsmärtor som strålade ut till armen. Först hade Alva bara ignorerat allt som hon alltid brukar göra! Men sen tilltog smärtan och hon klarade inte av det längre. Några av hennes kollegor ringde ambulansen så dom fick komma och hämta henne. Jag fick ett sms (när jag inte visste vad som hade hänt) att jag inte skulle oroa mig men att hon var på väg till sjukhuset och att vi tyvärr inte skulle kunna äta lunch ihop. Jag tänkte inte så mycket mer på det. Trodde hon "bara" skulle till hälsovårdscentralen för att kolla hjärtat som jag bett henne om dagen före. Så jag skickade ett sms att hon skulle ringa så fort hon var klar där. 
Det går några timmar och sen får jag veta att hon hade blivit hämtad av ambulansen.Jag som alltid oroar mig gaalet mycket för allt, fick ju panik. Börjar hetsringa typ, skicka sms. Ringer runt och frågar folk om de vet något mer. Men ingen vet nått. Ni vet hur det känns när man har så ont i magen för man är så orolig. Så gick jag runt igår. Sen efter x-antal timmar i väntan så ringer hon. Jag började grina. Hon berättade vad om hänt och att dom nu verkligen skulle utreda vad som är fel. ÄNTLIGEN! 
Men att det ska hända nu när jag ska åka hem och inte kommer vara här och kan ställa upp. Det känns väldigt olustigt i kroppen. Men hon är ju stark så allt komme rju gå bra, men ändå. Att lämna nu... nää det är tungt.

Efter att ha gått hela dagen på jobbet igår med oroligheterna så kom jag hem efter 10 timmar på jobbet. Och vad väntar mig då? Eves och min favvomat,Lina Jurs var här, det var ljus på bordet och jag fick ett paket av min fru!
Hon hade skrivit ett kärleksbrev till det också! Då höll jag ju också på att börja grina! Jag är sååå känslosam. Men jag fick ett halsband som det stod "faith" på. 
Det gulligaste var att hon var tvungen att berätta att det var riktigt silver så jag kunde bada och hålla på utan att behöva ta av mig det. Cookie. Vi åt, tog en och även två drinkar för att fira min semester. Det var väldigt mysigt. Vi pratade kärlek, eller det var nog mest Lina som pratade om sin pojkvän som hon precis "haffat", och jag och Evelina lyssnade med stora öron. Det var verkligen så mysigt. Det var ett fint minne. Jag behöver det eftersom jag inte kommer träffa Lina på super länge nu pga att hon ska börja plugga uppe i Nordnorge. Känns jobbigt att inte kommer träffa henne varje dag. Men det är väl så det är i livet. Men jag önskar henne lycka till med hennes studier och jag vet att vi kommer ses..snart. =)

*Jag hittade på ett namn eftersom jag vet att personen i fråga inte ville att jag ska skriva ut hennes namn här på bloggen.

1 down, 1 to go

Nu har jag bara ett pass kvar sen är det äntligen SEMESTER! =D
Som jag längtar!!
Upptäckte dock nyss när jag kollade igenom almanackan att jag jobbar 10 timmar imorgon, men men.. Jag kommer nog gå på moln ändå hela dagen så det kommer gå bra.
Evelina sover redan för hon ska upp typ 4 imorgon bitti. Så nu funderar jag på om jag ska duscha imorgon istället. Måste dock då kliva upp kl 8, men det kan det vara värt för att få känna frid i duschen.

Aaa det blir nog dusch imorgon i alla fall...

Sjukt bra

Simon Norrsveden är så sjukt bra!
Här kommer ett litet smakprov


Vad tycker ni?

Morgonstund

Nu när jag har varit hos mormor och morfar i en veckas tid så har jag liksom kommit in i deras rutiner. Halv åtta på kvällen, ja då är det aktuellt eller rapport (vilket som) och det följs av regionalanyheterna. Sedan blir det någon kriminalserie som Poirot och så brukar vi gå och lägga oss runt elva-halv tolv. INTE före det, då är det för tidigt! Både mormor och morfar sitter under nästan halva programet och sover, men fortfarande INTE före elva! Sedan vaknar jag av att mormor eller morfar kommer in runt halv nio-nio tiden och säger att det är frukost. Självklart är dte då bara att gå ner och sätta sig vid matbordet för allt är redan fram plockat. Värmt bröden har det gjort också "de blir så mycket godare när det är varmt" brukar dom säga. "Jaja" säger jag bara.
Eftersom det har regnat under hela veckan jag var i stugan och jag har varit sjuk så har det inte funnits så mycket att göra så då brukade gå och sova lite till efter frukosten. Brukade bli väckt lagom till lunch och efter vi ätit spelade vi kort. Det blev ganska många omgångar av vänd tia och Chicago. Man kan säga att jag inte direkt hade tur i nån av spelen men men. Morfar blev ju så stolt över att han vann så många gånger så jag tänkte "Låt án!". Ibland kunde vi även efter lunchen kolla på Tour de france. Jag tror jag kan ganska många obetydelsefulla namn pga det just nu men men. Om nån undrar så vann Cantador som cyklar med Lance Armstrong. Vi hade även med en svensk som cyklar för det holländska (?) Saxo bank. Han heter Gustav Larsson. Han var rikitgt duktig. Tror han komma fyra eller femma i nån etapp. Riktigt bra placering alltså!
Ni ser, vill man veta sånt här?! Jag har alltså kollat på cykling i nästan en veckas tid, så roligt är det inte att se på cykling. Men den har tillhört min vardag under förra veckan, så jag måste ändå visa den respekt...Grattis Cantador!

Men vad jag skulle komma fram till med att jag nämde mina forna rutiner var att idag så blev jag inte väckt av mormor och morfar, utan av ett sms! Inte alls lika mysigt som att nån ropar att frukosten är klar! Och sen kliver jag upp och vad väntar mig? STÄDNING! Så nu måste jag städa upp lite innan jag börjar laga brunchen, jag sov ju faktiskt till kl tio idag, rena sovmorgonen. 

Solen skiner och jag hade tänkt träna idag igen, MEN jag har en sån förbaskad träningsvärk att jag knappt kan sätta mig ner.Och allt är den smala men ack så starka tjejen på gymmets fel!
Jag var på "stam opp" igår, och så kommer hon. Jag har sett henne förut på gymmet och hon har alltid de tyngsta vikterna (typ 5kg) och har typ hur mycket energi som helst1 En mänsklig duracellkanin skulle jag kalla henne. Inte nog med att vi båda är på gymmet samtidigt, och ska OCKSÅ på stam oppen! Nä nu,idag ska jag vara starkare! Hon är ju så smal, hur kan hon orkar så mycket? Jag visste det inte förut, men kom på det igår, HON ÄR DOPAD! Så klart, finns ju inget annat alternativ! Man kan ju inte vara så där smal och orka så mycket som hon gör. Jag undrar alltid över vad hon har ätit innan hon kommer. Det måste vara x antal duracellbatterier.
Men i alla fall, tanten som ska leda passet sätter igång. Jag är hur motiverad som helst, tänkte inte ens på att jag hade legat sjuk i en veckas tid. Det var på liv och död nu!
I början går allt bra, jag känner nästan att jag ser ut att ha mer energi än henne. Tanten lägger i massa steg som vi ska följa efter, och vad ser jag då? Jo hon, HON den smala har problem att följa med. HA! tänkte jag och gör stegen ännu mer tydligare så att hon ska se att JAG KAN DOM men INTE hon! Men vad händer sen , jo tanten lägger på ännu ett moment och jag blir helt lost! Till min stora glädje ser jag att jag inte är ensam utan att HON också har problem (YES!) Men efter ett tag så ser jag att hon börjar komma in i steget, men inte jag. Jag försöker hela tiden, men nej det går inte. PANIK! Ska hon få vinna denna battle?! Och sedan tystnar musiken...hon vann! NEEEEEJ skrek det i mitt huvud, men precis då kommer en ny låt och vi ska börja med benböj. AHA! Det här är min grej, under åren jag spelade fotboll sa min ena coach till min pappa att jag hade tyngdlyftarlår! OKEJ just när jag fick veta det höll jag på att börja grina, men idag.. då skulle det komma till pass.
Nu, NU är det ni och jag låren och vi ska ta henne hårt! Jag ser mig om, nej ingen annan har kommit på min idé och musiken börjar nu. Okej tänkte jag nu gäller det! Jag böjer mig ner och tar upp två hantlar så det blir extra motstånd. Alla kollar på mig och mina hantlar. Jag ser det fast jag försöker spela orörd. Men så ser jag att Hon härmar mig och också tar upp hantlar. Hon härmar mig! MAKT! 
När det är ungefär 30 sekunder kvar av låten höll jag på att dö! Mina ben började kännas svaga, det började klia i halsen och jag känner att jag håller på att förlora det stora slaget mellan oss. 
Jag försöker fokusera, men det går inte.. Jag andas högt, det här ska jag bara vinna! Kommer helt plötsligt ur balans, måste manövrera med fötterna och jag missade en nedgång på benböjen. NEJ! Nu leder ju hon ännu mer. Och Hon ser fortfarande helt lugn ut och gör i samma takt som ledaren för passet. Och så byter tanten övning igen! Nu är slaget förlorat! Jag kommer aldrig kunna vinna över henne. Det var bara armövningar och axelövningar kvar (inte mina starka sidor). Jaja tänkte jag.. nästa gång..
Vi ska börja köra axlar jag tar upp 3 kilo i varje hand, men vad gör hon då? Hon nöjer sig inte med en vikt i varje hand, utan hon tar upp två! Där hade hon säkert 6 kilo i varje hand och hon orkade HELA fucking övningen också! Jag höll på att dö med mina 3! Och det var i det ögonblicket jag kom på det; Hon är dopad!

Och idag är det som när Per Elofson försökte komma ikapp den där dopade killen i skidor under OS i Salt lake city för något år sedan. Han tog också ut sig, men sen orkade han inget mer.. han gick in i väggen. Så känner jag idag. Jag tävlade mot en dopad,smal tjej. Och nu kan jag knappt sätta mig i soffan! Jag skulle ha tränat idag också, men hur ska det gå när varje muskel i benen värker? Jag nöjer mig med att städa lägenheten. Men nästa gång, då ska jag dricka en enegidrink innan passet, och då, då ska hon få se på andra bullar den dopade tjejen!

När vi spelade fotboll-tennis förra sommaren var det i alla fall ingen som var dopad. Det är sport det!

Från 18/7

Som sagt så hade jag ju glömt kameran i Norge och båda mina mobiler dog (hade inte laddarna med mig) så det blev inte så mycket kort, men några iaf.. kunde inte lägga ut alla pga att de var barnförbjudna :P
Vackra-Sandra och Anna
Fina Satu
Puss på er
Fråga mig inte vad de försöker åstadkomma med denna bild
Vuxna män gör saker tillsammans eller vad brukar man säga? :)

Tyvärr blev det inte så mycket mer.. men nästa år kanske :P

Hej igen!

Så, nu är jag tillbaka igen. Åkte till min sommarstuga för att hänga med min farbror och hans polare. Blev en galen kväll! Den innehöll allt från nakenchocker till supa lekar. Riktigt roligt1 30+ vet hur man festar må jag säga! Synd att jag blev så himla trött tidigt och gick och la mig, men jag hade ju suttit i en bil hur länge som helst innan så jag får väl skylla på det då :P
Det tråkiga är att jag glömde kameran i Norge och eftersom jag trodde att jag bara skulle vara 2 dygn i Sverige så tog jag inte med mig någon av mobilladdarna heller, så det blev inte alls mycket kort från förra helgen och så har jag haft morfars mobil under tiden jag har varit sjuk. Tur att mitt kort fungerade i hans mobil i alla fall, annars hade jag ju gått under :P

Så jag har bara varit i mormor och morfars fritidshus med dom och sovit, kollat på tv och typ spelat kort. Har inte orkat med annars. Skulle hjälpa dom att hålla upp en brädskiva upp mot taket som dom skulle spika fast, blev jag helt slut.. Jaja är iaf bättre nu än jag varit på hela veckan. 

Imorgon är det dags att jobba. Jobbar bara tisdag och onsdag sen går jag på semester. Ni kan inte ana hur mycket jag längtar! Jag vill under min semester:
1.Umgås med la familia
2.Hänga med dom underbara in G-town ;P
3.Ta en sista minuten till värmen
4.Bli brun
5.Grilla och göra annat mys som hör till sommaren
6.Bli en friskare och sundare människa under semstern :P (Elnaz har lovat att vi ska ut och gå varje dag!) 

Ska snart laga lite mat, sen tänkte jag städa lite, åka och träna och sen hälsa på Halleballe och Ana Yancy , som jag längtar! =D

Så fort min mobil är fulladdad ska jag lägga upp bilder från förra lördagen! =D

Puss på er

Flashbacks

Nu har det gått en vecka sedan jag sist bloggade och mycket har hänt..
I torsdags åkte jag som ni vet hem till Gävle. Jobbade först på loungen och sen bar det av.Jag på jobbet ska denna bild föreställa.(Kunde inte vända den av någon konstig anledning) Man kan även säga;slitentjej88!
 Efter typ 6 timmar i bil var jag framme. Då var det bara att byta om och bege sig till Marre där hon,Elnaz,Albi,Åsa och Linnea väntade.
Vi drack och skojade och hade skit roligt. Sen kände jag att jag ville gå ut eftersom jag inte varit ut i Gävle på super länge. Men det var dumt, vi skulle ha stannat hos Marre. Det var typ dött på sun city, skit tråkigt. Varför tror man alltid att det ska bli roligare om man beger sig till krogen, varför stannar man inte på hemmafesterna? Jag måste lära mig att det oftast inte blir roligare om man går till krogen!
Vackra Åsa
Sötaste Albi
Kanske inte lika söt som ovan.. Men goo ändå :D
Linneas allra finaste sida ;)
Pose a lá Åsa
Marre looking good ;P
Ingen kommentar ;P
Det var lite från torsdagen det..
På freda´n gick jag till Linda som är min hårfrisörska. Hon är väl för gó. Jag kom dit och trodde att vi bara skulle färga mitt hår blondare för jag hade inte hört av mig angående om jag skulle ha löshår eller er. Men så när jag kommer dit så hittade hon lite hår som hade varit till en annan kund. Och detta hår gick precis in i mitt, så då satte vi in det och det blev SKIT BRA!!
Resultatet
Sen efter jag hade varit hos henne åkte jag och familjen till farmor och farfars stuga i Rättvik, där även min farbror befann sig. På kvällen tog jag med mig mamma,pappa och Johanna på en hemlig resa. De fick ha ögonbindel på sig. Folk måste ju ha trott att jag hade kidnappat dom eller så. Speciellt efter att jag hade kört på en cykelbana (som jag trodde var en enkelriktad bilväg!) Haha
Men jag tog i alla fall med dom på discobowling. Det var skit roligt, och dom som hade banan brevid oss var skit roliga. När pappa skulle "kasta" iväg sitt klot skrek dom "RÄNNAN" hahaha så applåderade dom när vi gjorde strike och vi åt dom osv..

På lörda´n firade vi farfar som fyllde 70 år den 14/7. Det var en mysig dag. Vi gick tipspromenad, åt skit god mat och spelade kort. Kunde inte ha blivit bättre. Farfar fick en tunna som det låg en whiskey i. Han blev så glad att han sa att han älskade mig. Då blev han glad alltså =)
Mormor och morfar kom också, eller jag skjutsade dom för de var i deras stuga som ligger typ 10 min med bil från farmor och farfars.
Finaste syster
Syster och morfar
Mormor å jag
Farbror med glaset i högsta hugg
Vi spelade även lite boule
Det var helt klart lyckade dagar i Gästrikland och Dalarna. Jobbigt var det att komma tillbaka och jobba dubblapass dagen efter.

På väg till jobbet i tisdag (första dagen efter jag kommit tillbaka) så hände det en grej. Jag hade först tänkt inte skriva om  den, eller prata om den. Det var bara några som visste om det. Men jag känner ändå att jag ville skriva om det så att ni vet. Detta är hemskt. Har inte kunnat sova ordentligt sen det hände och tänker typ hela tiden på det. Nu är ni säkert super nyfikna, men jag har haft en riktig nära-döden upplevelse.

Skulle till jobbet halv 6 på tisdag morgon. Det hade regnat rejält under natten, men jag körde i en fart som jag normalt brukar köra i. Kommer till en rondell och där går bilen inge grepp, får alltså vattenplaning. Bilen börjar snurra, jag försöker få den att hålla sig på vägen. Ser en bil komma emot mig, men snurrar sedan bort från den.Jag åker över ett dike, över en cykelbana (tackar Gud för att ingen befann sig där just då!) och sen ser jag en stolpe komma flygandes emot mig, missar den med (som jag ser sen) högst en halv meter och hamnar slutligen på en åker med näbben mot vägen. Hamnar i chock, visste inte vad jag skulle göra. Bilen som jag hade sett komma emot mig stannade och frågade om allt gick bra. Jag svarade nått med jaja, men att jag var tvungen komma därifrån snabbt för jag skulle jobba på loungen. Men jag fick inte upp bilen och han kunde inte hjälpa mig och inte hade han nå nr till nån bärgningsbil heller. Så han åkte och där stod jag, själv. Visste inte vem jag skulle ringa. Försökte få tag i Tone som är lite chef på loungen, men inge svar. Ringer Martin (min chef)  men han svarar inte heller så i ett desperat försök ringer jag Monolitten, och vem svarar då? Jo Diego! Ibland kan den gubben reta gallfeber på mig! Under hela tiden försökte jag hålla emot tårarna, men sen när jag hörde en välbekant röst då brast det, så han hörde inte alls vad jag sa och då blev det ju ännu värre. Tillslut får jag prata med Thiann som förstår vad jag säger och då får ju hon också panik. Men jag får dom i alla fall till att ringa loungen så att hon som jobbade där visste att jag skulle bli sen. Lina Jurs min guldstjärna, ringer mig och säger att hon kan hämta mig. Och medan jag väntar på henne så gör jag ett sista försök att få upp den, och då, DÅÅÅ KLARADE JAG AV DET! Ibland är det verkligen jag och Daysi! Jag ringer Lina och grinar ännu mer nu för att jag klarade det. Men jag tog mig till jobbet, skakigare har jag nog aldrig varit. Och alla frågade hur det gick med mig. Men jag hade varit så inne i att jag inte skulle komma i tid att jag inte hade känt efter hur jag egentligen mådde.Hade jag gjort illa mig? Nää jag klarade mig!
 Sen allt eftersom dagen gick (jobbade 14 timmar) började man tänka mer på,TÄNK OM. Tänk om den andra bilen hade varit närmare mig, tänk om, bilen hade åkt en halv meter lite längre åt vänster, tänk om, nån hade gått/cyklat på cykelbanan precis då.. TÄNK OM...jag hade dött, eller dödat någon. Detta bär jag med mig i stort 24/7 nu. Det är hemskt. Det hemskaste jag varit med om. Jag vill glömma, men jag vill ändå inte glömma. Jag säger till mig själv: Skärp dig Madde, du kan köra bil. Du ska inte vara den som blir rädd. Men HELA TIDEN finns det där. Jag känner innan jag ska sätta mig i bilen att benen börjar skaka, jag börjar skaka om händerna. Folk som inte varit med om samma grej, vet inte eller kan inte förstå hur det känns.Hur jag känner mig. Tänk om finns alltid där. Det tär i mig..Vart ska jag ta vägen.. vill sova men ändå inte, då kommer dom.. drömmarna.. Jag dör.. Jag dödar barnen i den andra bilen..jag dödar en man som springer på cykelbanen... jag vill verka stark utåt.. Jag säger inget, försöker.. men inombords, där är det storm....



Hem ljuva hem

Sitter på jobbet, har bara 4 och en halv timme kvar sen beger jag mig mot Gefle!! =D Ikvall ska jag se min underbara och basta familj (så klart) och sen ska jag se mina lovely friends! Ååå det kanns som det var en evighet sen.. Langtar sønder mig liksom!
Kommer dock bli tungt att køra sjalv i typ 7 timmar, men det fixar jag. Får val ta en powernap om jag blir før trott (som jag fick gøra senast jag åkte hem)

Nu går inte klockan fort nog...

Manniskor...

Jøsses Amalia vad folk kan vara trøttsamma! På Monolitten får vi minst 20 gånger om dagen frågan om vart besticken ligger. Och på Loungen kommer dom och frågar om de kan komma in med ett krot som heter Priority card. Men NEJ dom kommer inte in.. och vissa som tror att det funkar att tjata in sig. De får ju køpa in sig før 250 kr. Då får dom ata och dricka hur mycket dom vill. Detta tycker inte jag var særskilt dyrt. Och ett par då, som hade med sig deras son. Men han kom inte in på deras kort, så før att att han skulle få komma in skulle de få køpa in han. Men vad gør snål føraldrarna då? Jo de låter sonen sitta och vanta i lobbyn medan de går in och satter sig och ater!!! Sonen fick sitta dar i cirka 20 minuter. Sen kom mamman och frågade igen om han fick følja med in gratis, och sa aven att han bara var 12 år. Men då hade pappan tidigare sagt att han var 14 år, så då sa min kollega Anna det. Då svarar mamman att aa, men han ser ut att vara 12! HALLÅ, KOOKKOOO!! Men tillslut då gav de med sig och køpte in han, stackarn. Han måste verkligen kanna sig alskad av sina paron.. Usch hemska føraldrar det finns alltså!


Imorgon bar det av hem till Sverige. Ååå vad jag langtar. Men jag kommer vara så gaaalet trøtt eftersom jag ska jobba innan (børjar 05:30) Jaja men jag vill bara komma hem nu nu NUUUUU!

Loungen

Det ær vældigt mycket hat-kærlek jag har till loungen. Jag gillar endast 3 personer (har bara træffat 4) som jobbar hær. Det ær vældigt soft, det enda jag gør ær att blogga,facebooka och læsa aftonbladet. Få betalt før att gør det ær vældigt nice. Som min chef sa "du får en betald semester". MEN.. det ær alldeles før lugnt. Man har ju INGENTING annat att gøra. Højdpunkten på dagen ær (førrutom lunchen) nær det kommer nya tidningar som Hello!,Marie Claie,Harper`s bazaar mm.

Idag ska jag stænga sjælv før førsta gången och vad jag kan minnas har jag inte fått någon upplærning i det, så jag skulle fråga Nella (hon som ær elak) vad jag hade før uppgifter vid stægningen. Då blev hon skit sur och sa att det var skit dåligt att jag inte hade fått upplærning och sa knappt vad jag skulle gøra. Gå med tidningar och stænga av datan va det hon sa. Men ær det så enkelt? Och vilken tid ska jag stænga loungen?? Hon som ær typ chef hær uppe svarar inte så panik nu då.. Men men de løser sig..Hoppas jag :S

Lycklig

Jag har værldens bæsta lillasyster! Nu i veckan kom det ett spontant sms ifrån henne dær hon skrev att hon ælska mig. Sen idag så skickade hon ett dær hon frågade om vi verkligen skulle åka utomlands ihop i sommar. Klart jag vill åka med den jag ælskar mest på jorden! Så nu ska vi førmodligen åka nångång under min semester. Hon ville i før sig inte åka sjælv med mig utan ha med sig hennes kompis Saga. Men eftersom hon ær en væn till familjen och jag kænner mycket ansvar før henne så går det bra. SÅ vi ska væl åka nu nær jag har semester, v 32-33. Ååå vad jag længtar. Fast helst av allt skulle jag ju viljat rå om min lillasyster før mig sjælv. Men men den dagen kommer væl den också. :)

Idioter till grannar!

Dom vi från børjan ælskade har førvandlats till våra hatobjekt. Dom spelar skit høg musik så våra væggar skakar till elva på kvællarna (man får gøra det enligt regelverket på vårat bostadsområde). Sen børjar dom spela skit høg musik igen kl 9 på morgonen så att væggarna børjar skaka igen!!!! INGEN RESPEKT ALLS!!! Jag kan skicka sms och sæga att snælla kan ni sænka, jag ska upp om 4 timmar, snælla! Tror ni dom bryr sig? Nej nej det enda dom tænker på ær sig sjælva!! Åååå det ær krig nu!!


En av våra grannar...

Dumma jag..

Jaa alltså som jag har skrivit tidigare så vill jag utbilda mig till reseledare till våren. Sen nu efter jag varit i London så ville ju jag flytta dit till sommaren. Vad jag inte hade tagit med i räkningarna var att min Evelina hade flyttat hit för att vi skulle spara pengar och kunna resa till vintern/våren. Nu när jag satt och pratade med Cissi om London blev ju så klart Evelian väldigt sur på mig (vilket är förståligt) så nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Det enda jag vet är att jag SKA gå reseledarutbildningen till våren. DET SKA BARA SKE! Sen om jag far runt hela jorden eller om jag blir kvar i London eller Gud vet vad det märker vi. Men ibland, eller kanske ganska ofta så låter jag mina drömmar rinna iväg lite för mycket och min impulsivitet tar över. Dessa gånger är det inte allt för roligt att vara Madeleine Ringh, vill jag lova. 


Jaja nu är det som det är.. vad ska man göra?

Träning fast..

jag egentligen inte orkade alls. Jag kom hem från jobbet, "lagade" lite mat. Hade med mig couscous från jobbet och sen stekte jag på köttbullar. Jag och Eve började kolla på "Dagboken" men cirka 10 minuter in i filmen somnade jag. Sov i cirka 2 timmar. Vaknade upp runt halv åtta och kände att "nää jag går och lägger mig". Börjar byta om, men sen så kom jag på att jag hade lovat att jag skulle skypa med Cissi idag, och så kände jag att eftersom jag inte kommer kunna träna på onsdag för jag jobbar dubbelt och sen på tordag åker jag hem till SVERIGE så vill jag i alla fall få in 2 pass på de tre och en halv dag jag är här i Norge. 

Den här månaden har varit väldigt omtumlande. Först fick jag besked om att jag skulle jobba på loungen månaden ut och sen skulle jag få upplärning på Sinnataggen som är en bar som även säljer tapas. Men nu har dom anställt en tjej som ska börja jobba på loungen och ta mina tider där (hon ska börja jobba där 100%) så först var det väldigt oklart vart jag skulle jobba den här månaden men sen nu är det så att en kollega på jobbet (som ursprungligen kommer från Vietnamn)  hennes pappa ligger inne för att hämtas till himlen så hon vill åka dit och ta ett sista farväl så fort som möjligt. Så turen i oturen att loungen precis har anställt nån för nu kan jag komma och jobba för henne medan hon tar ett sista adios av sin fader.
Sen efter det går jag på semester och sen när jag kommer tillbaka ska jag få börja på Sinnis. Kommer jobba ungefär 50/50 på Mongo och Sinnis.

Puss på er. Gävlebor, ses snart!! :D

Flirt

Æntligen nått hændelsefullt som har hænt denna dag. 2 killar kommer in på loungen och jag trodde de var passagerare, så jag var trevlig och hælsade dom vælkommna och det. Men så får jag veta att de bara kom før att hæmta biljetter, de jobbar før continental airlines. Och en av killarna (skit søt) børjade flørta med mig. Han ba: "vart vill du att jag ska skriva mitt nummer då?"
Først blev jag så stælld så jag sa inget, men jag kom på ganska snabbt att jag var tvungen att kontra så jag ba:"Ær det inte så att det ær du som vill ha mitt nummer?"
Han då."Joo" Så jag blev super generad och fick fram nått fånigt skratt. Sen nær han skulle gå sa han vart han jobbade så jag ba; "Jag jobbar på Monolitten så du kan komma dit" hahaha
så himla roligt. Skir roligt nær folk vågar bjuda på sig sjælva så dær..

Inte mycket tid kvar nu till jag slutar hær på loungen och ska bege mig till Mono før 7 timmar till att jobba..

Trøtt ær lætt dagens ord!


Surtanter

Jag jobbar just nu med den suraste bitetrfittan of all time!!!! Jag har ALDRIG jobbat i reseptionen sjælv hær på loungen så idag ær førsta gången. Och så kommer jag inte ihåg allt och ska fråga henne. MEN hon blir så jæla sur hela fucking tiden!!! Vadå ska jag gissa eller?! Hon ba: har inte du fårr upplærning? Ja ba: Joo men det ær førsta gången jag sitter sjælv nu. Assåhur fasen kan man vara så himla sur och bitter??? Vitryss ær hon med.....!!!!!


Trøtt..

Skulle ju egentligen ha lagt upp kort igår som jag hade lovat men det var full rulle hela dagen så det hanns inte med. Børjade dagen med att træna.. Var sååå himla slut før det var gaaalet varmt igår. Sen åkte jag till køpcentret før att hitta något jag kan ge farfar i present. Men hittade jag något? NEJ! Bara grejer till mig sjælv, inte bra :/ Men nu vet jag vad han ska få i alla fall, efter ett tips från daddy. En fin whiskey! =D

Ja men sen nær jag kom hem var det bara att børja stæda. Lægenheten såg ut som hej kom och hjælp mig. Och Evelina var sjuk så då ville jag vara gullig och laga nått gott till henne. Men det var så varmt att det tog en evighet innan jag hade blivit klar med 2 hallar och sovrummet. Sen kænde jag att "nee badrummet och vardagsrummet får vænta. Nu behøvs føda!"

Så runt halv 9 blev maten klar, tacos Mums!

Sen hjælptes vi åt att damma av i vardagsrummet så nu ska det bara dammsugas dær och donas i badrummet och sen ær det klart. SKØØNT!

Idag kommer Eves mamma på besøk. Kommer inte hinna træffa henne så mycket eftersom jag jobbar dubbla pass idag och tidigt imorgon. Hon som har tjatat efter min mat :D

Trodde jag skulle jobba dubbelt imorgon också, men det hade blivit ændrat så jag har hela førmiddagen ledig imorgon! :D GØTT!!

Nee ska væl engagera mig i mitt jobb hær på loungen nu, men updates kommer fortare æn du tror ...;P

London part 1

Cissi är glad =) London väder Sötthus
Liams hus Inne i huset Turistigbild av piccadilly
Piccadilly Där gick Julia Roberts i Nottinghill filmen Cissi med "Bruce"Vi och Sylvester  Stallone
Telefonkiosk Vi och våra hostelroomies I Chinatown
Cissi,Mark och Michael. Laddade till tusen


Detta var en snabbresumé av dag 1 i London..
part 2 kommer förmodligen imorron..

Nattti



Ingen vanlig dag..

..för jag är ledig imorgon! :D Ååå vad jag längtar. Då ska jag träna, försöka hitta på nån bra present till farfar som fyller 70 år och städa lite.

Idag har varit en aggresionsdag. Jag jobbar med en ganska lat kille. Jag skulle gå och lämna pengar, och en kille stod i kassan och en tjej i rydden. Det var kaos, skit mycket folk. Och vad gör då en annan kille?? Han sätter sig och läser tidningen när dom sliter häckarna av sig! Gör man så?!!Jag blev skit arg, och eftersom jag har sagt till honom femmiljoner gånger och han jämt brukar svara "aa men jag ska bara ta 5 minutt"så sa jag till chefen istället. Han sa till honom att börja jobba och sen när jag kom tillbaka efter jag varit och lämnat pengarna, så säger killen" Madeleine får jag prata med dig!" Ja ba: "visst".

Han höll verkligen vad han sa. Han ville prata. Jag fick inte en syl i vädret och när jag skulle berätta varför jag hade gjort det svara han  att han skiter i det. Asså vem gör så? Så jag stod och lyssna och sen fick jag inte svara tillbaka. Idiot! Men en sak fick jag säga och det var när han sa att han hade fått ta mycket skit för folk hade sagt det ena och det andra om honom till chefen. Då sa jag faktiskt att om det nu verkligen var så många klagomål på honom så kan ju inte dom alla ha fel. Han ba: joo det är inte så. Jag sköter mig själv och låter alla andra göra vad dom vill. Åå det är ju det som är felet. Vi ska samarbeta på ett jobb, en för alla, alla för en. Men han har inte fattat det. Han vill aldrig byta pass om det inte är han som frågar. Och han går och äter när han vill utan att typ säga till. Ingen team person direkt.. Jaja skit i han.. Men ändå... aggressioner!!!


Nu ska jag duscha och sen hoppa i sänga :D


Puss på er

(imorgon kommer förmodligen bilder från london) =)

Najsigt

Somnade om efter jag varit fram och tillbaka på jobbet. Sov till 11 och sen v ar det dags att åka och jobba igen. Om jag ändå hade flera miljoner och bara kunde jobba när jag kände för det...

Men det gick ganska fort. Skönt att vara i kallköket för där har man alltid fullt upp.
Ska efter jag kommer tillbaka från semestern få upplärning på Sinnatagen som är typ lite lounge och baraktigt. Ska väl bli mer bar av det nu efter sommaren så då kanske man kan kalla sig bartender sen? =)
We like.

Om 8 dagar åker jag hem.. JIPPI!!! :D Åååå så jag längtar!! :D

Har tränat nu så måste väl hoppa in i duschen och sen försöka sova, blir 13 timmars jobb imorgon..Ser fram emot lördag då jag är ledig..

Puss

Skulle ha jobbat tidigt men..

..min chefen ändrade schemat utan att säga något till mig vilket resulterade i att jag
1:gick och la mig kl 8 igår kväll helt i onödan
2.vaknade kvart i 5, helt i onödan
3.inte kan göra allt jag planerat att jag skulle göra
4.förmodligen ändå måste åka och jobba :/

BAJS start på morgonen måste jag säga!!!

Gone with the wind,but...

Jag fick hans autograf!!! Precis innan dom skulle gå tog jag mod till mig och bad om att få hans autograf. Han skrev den och gjorde ett hjærta på den också!!!!!
Først har jag typ pratat med han och sen fick jag hans autograf, men han sa att han hade lite bråttom så dærfør vågade jag inte fråga om att få ta kort. Annars hade paparazzin i mig kommit fram som bara den vill jag lova. :P
Så himlans coolt! Jag svævar på rosa moln just nu. :D Inte før att jag lyssnar så jætte mycket på deras låtar, utan mest før att dom ær kult och hur kænd som helst! Sikken tur att jag jobbar hær idag alltså! :D Typ hur lycklig som helst ær jag!!! :D Lyllo mig alltså =D

RON-fucking-WOOD from the Rollings stones on a visit!!!

Vet ni, nu ær dom hær, Ron plus flickvænnen Ekatalina. Jag møtte dom vid dørren och har skakat hand med dom båda. Så himla coolt! Ær man kændiskåt så ær man. Men shit vad gammal han såg ut! Vad ær gubben,62-64? Och flickvænnen hans ær lika gammal som mig, nærmare bestæmt 21 år alltså.

Jag ær såååå uppe i varv just nu. Kan inte sitta still typ!!!


Kændisfest!!

Okej jag hade væl inte sett fram emot att jobba i Loungen idag. Speciellt inte eftersom jag redan har jobbat 7 timmar. Men vad hænder nær jag kommer upp hit? Vet ni vilka jag ska træffa idag? RON STEWART med flickvæn och co!!!!! HELLLO HELLO!!! Asså jag ær såååå exalterad att jag inte vet vart jag ska ta mig till!! Så himla hæftigt! :D Jag ska få følja med dom till gaten sjælv till och med. Hoppas jag vågar fråga efter autograf och att få ta en bild. WOW WOOW WOOOOOW

I måndags var Slash från Guns and roses hær. Kate på jobbet som ælskar guns and roses (har tatuerat in deras mærke på armen) fick træffa dom. Hon var såååå glad. Hon fick slash autograf på armen så nu har hon tatuerat in den. :D Skit snyggt vart det.



To be continue.....

RSS 2.0