202

202 timmar hanns det med att jobba denna månad. Då kan sägas att jag var även ledig 6 dagar, så jobbat, det har jag gjort. Med tanke på att mitt kort blev avvisat igår pga NADA pengar så ska det bli skönt med lite cash på kontot igen den 10:onde. Blev även tillfrågad om jag ville jobba natt imorgon, men jag kände att jag inte skulle palla det.
När jag kom hem idag efter att ha jobbat dubbla pass så var det helt underbart. Eve hade städat och gjort fint i hela lägenheten. Helt underbart!
Nu njuter jag av Dr House och käkar vindruver.
Imorgon blir det (likasom igår) lite träningen innan jag ska iväg till jobbet.
Peace out hörrni

Long time no talk

Va ju ett tag sen, men va tusan man har ju ett liv... Eller inte. :P
Har mycket på gång nu....
Oktober:
Åker hem den 2:a med Ana från Norge för att fira Albi som fyllt 20 år. Och så blir det sista natten med gänget.
7:e. Utgång med mongofolket. Hugh Hefners playmansions dj ska spela i Jessheim! Århundradets händelse i denna lilla stad, alla ska ut! :P
15:onde lämnar Halle, Marre och Elnaz denna del av världen för att bege sig mot varmare breddgrader, närmare bestämt Australien. På typ 7 månader kommer vi inte att ses! HEMSKT. Det kommer vara en tung dag!!!
November:

Den 2:a ska jag och syrran på "Thriller". Hennes julklapp från mig. Det är 2 timmar Michael Jackson musik, så måste börja plugga in låtar nu så man inte sitter där som ett fån när alla andra sjunger med!
12:e, jag och sambon ska på Lars Winnerbäck i Oslo. Ska bli gööör najs!
December:

Jag,Carro och Agneta (mina kollegor) ska ta våra drickspengar och spendera dom på en weekend till Prag. Ojoj, kan bli farligt vill jag lova!
JULAFTON! Dagen jag älskar mest på hela året. Man ger och får presenter, kan inte bli bättre! =)

Så ser alltså lite av min planering för detta år. Men sen nästa år blir det nya utmaningar!
Har ju börjat flörta lite. Har egentligen varit väldigt dåligt med det eftersom (som ni redan vet) jag haft en som liksom funnits där hela tiden. Lite hjärtekrossad får jag nog säga att jag har varit. Men nu är jag back on track igen. Så jag har en kille som jobbar som väktare som jag flörtar lite med. Och jag berättade detta för min vän Mensur som nu är i fullgång med att försöka fixa ihop oss. Haha väldigt roligt, men också väldigt nervkittlande är det.
Men hoppas ni mår bra och att livet rullar!
Puss på er!



Helt otroligt

Vad åkte jag hem för? Jo absolut för att mamma fyllde år, men också för att kolla upp mina halsmandlar och göra ett prick test för att se om jag är allergisk mot något. MEN vad händer?! Jo hälsovårdscentralen ringer för att jag INTE kan komma pga att min läkare är sjuk! Alltså man orkar ju inte! Jag sa till dom, "jag har åkt från Norge BARA för att göra allt det här!" Då blev hon jag pratade med i andra luren helt tyst, sedan började hon stamma fram att hon skulle se vad hon kunde göra. Så nu ska dom ringa om jag kan få en tid imorgon hos någon annan istället. Jag börjar tycka väldigt lite om hälsovårdscentralen!
Men förutom detta besked har dagen varit bra. Eller juste, höll på att glömma. Daysi kommer förmodligen att dö! Daysi är som ni vet min bil. Hon har börjat bli lite avdankad. Så var till min farbror "bildoktor" och då meddelande han mig detta. Så tillbaka till Norge får jag nu åka i mamma och pappas gamla bil. Daysi står i väntan på döden här i Gävle. Men jag ska nog se till att hon får det bra, hennes sista tid som MIN Daysi.
Men jag har hunnit med mycket idag. Åt lunch med Marre och Matilda idag. Skit roligt, munnarna gick i ett på oss. Eller kanske mest på mig, men då är det som vanligt då :P
Sen åkte jag och hämtade upp Albi och Elnaz så drog vi till Valbo för att fönstershoppa lite. Eller blev lite shoppande också om jag ska vara helt ärlig. Men vi gillar´t dock håller nog inte min plånbok med mig.
Imorgon blir det nog Ken Ring med brudarna. Men först så ska vi ha lite spelkväll.
Ken Ring

Mammas dag

Mamma fyller år idag, 44. Mormor och morfar bjöd mig,mamma å min moster på lunch på Johannas skola. Hon går ju hotell och restauarng så för att dom ska få träna så får man boka bord där. Skit gott och billigt. 5pers var vi och för 2 rätters blev det 225. Inkl 2 öl och 4 dricker. Hur bra som helst! Å Johanna var super duktig!
Nu ska jag snart ner till och kolla på IK Sätras match. Sen ska jag och brudarna se Inter-Barca. Heja Inter!!!


Mamma 2008

09.09.09

Jag vet egentligen varför dagen blev piss. Vaknade vid 9 tiden, ganska utvilad för en gångs skull. Övervägde om jag verkligen orkade träna, eller om jag skulle sova ut ännu mer. Det blev träning.  Skönt nu så här i efterhand.Imorgon blir det pilates med boll. Har aldrig varit med på något sånt förut. Ska bli spännande.
Kände innan jag skulle iväg till jobbet "nää jag vill inte, JAG VILL INTE!!!" Ska man känna så?! Det finns så himla mycket på mitt jobb som bara är skit. Jag är ledsen att säga det men det enda som gör att jag stannar kvar är mina medarbetare. Ni gör att jag orkar! Ni är guldvärda! Speciellt ni tjejer!
Imorgon ska jag ta tag i en sak på jobbet som jag mår skit dåligt över. Något som jag inte tycker borde finnas i dagens samhälle. Ni Mono tjejer vet vad jag pratar om.
Juste, Eves kompis Joanna hade sagt till Eve att hon trodde mamma var min syster. Haha. När jag sa det till mamma fick hon sååå mkt luft. Men jag låter na :)
Idag åkte Eve hem till Sverige. Hon sitter fortfarande i bilen med hennes kompis Hanna. Dom är vilse mitt ute i skogen och dom håller på att få bensinstopp och Eves mobil håller på att dö. Lyckat? Jag blir skit stressad!!!
Idag fick jag ett paket också. Eve kom innan dom skulle åka och gav mig en ask som hon själv hade gjort. Det stod så himla vackra saker. Det behövde jag verkligen, speciellt idag. Så gav hon mig också ett par örhängen. Får man bli mer underbar?! DU ÄR BÄST!

Nu blir det lite sex& the city tittande och sen ropar sängen efter mig.
Hoppas ni alla mår bra iaf!
PUSS PÅ ER

08/09-09

Ännu än dag har snart nått sitt slut, och vad har jag gjort? Jobbat, vad annars liksom? Och så har jag mysit med frugan. Har kommit in i en sex&the city fas så vi kollar typ varje kväll. Har kommit till säsong..3 tror jag.
Det är inte alls mycket som har hänt på sistone, samtidigt som det är hur mycket som helst som har hänt, förstår ni? Nä. men ska köra update nångång i helgen tänkte jag.
Har förövrigt satt i gång med träningen igen, även om dieten jag fick av min PT går sämre. Men ett steg i rätt riktning är ett bättre än inget alls kan ju jag känna.
Just nu räknar jag ner tills den dag jag ska få lämna Norge för gott. Man är ju dum som är kvar, jag vet. Men när det inte finns nå jobb hemma, vad ska man göra då? Man får bara infinna sig i skiten helt enkelt.
Dock måste jag ju också säga att det finns ljusa stunder. Som när jag träffar mina underbara vänner jag har här. (Anna vet fortfarande inte om du ska räknas hit längre?! ;P ) När jag kommer till jobbet (Sinnataggen) och bara har det skit roligt med Agenta och Carro. När hemlängtan inte tar över. Då är det roligt att vara här.
Men nu är det Idol som gäller, sen blir det nog sängen. Gör trött.
Måste även får tillägga att även om jag inte håller dieten (typ av GI) särskilt bra så är Annas "diet" värre. Jag citerar henne: "Just nu är nog 90% av mitt kaloriintag öl" Haha hon är för härlig. Men det är bra, hon dricke för mig med eftersom jag har tröttnat och har börjat tycka att det inte är värt det längre.
Det ni mamma,pappa,mormor,morfar,farmor,farfar trodde ni väl aldrig jag skulle säga? Men det är sant och just nu är mitt mål att kanske bara gå ut typ högst 2 gånger i månaden. Det är väldigt lite med tanke på att det festas här,VARJE DAG!
Nä Idol är det nu..Puss på er

härliga morgon..not!

Jag är inte en morgonmänniska! Eller jo, om jag får vakna i tysnad och när jag vill. Då kan jag kanske bjuda på ett leende. Men när man vaknar av att det hamras och spelas skrikmusik, då blir jag inte glad. Funderade nyss på om man kanske ska köpa ett hagelgevär så man kan skjuta ner dom så dom fattar?! Eller det kanske var lite drastiskt, men typ... gå ut naken på balkongen, få dom att ALDRIG mer vilja komma tillbaka. Vad tror ni?
Skulle träna imorse, men det är ju nå fel på halsen så jag vaknar med halsont och går även och lägger mig med halsont. Det är nå fel!!!
Ska åka iväg å jobba nu för vad annars skulle jag göra på en dag som denna?!
Puss på er

RSS 2.0