halloween

Nu har Halloween intagit Jessheim town. Vi gillar´t. Blev dock en tidig kväll igår, men vi hoppas på en lite senare ikväll :P
Jag kör på att vara en svart ängel aka Gabriel.
Hoppas att det blir en toppen kväll med massa skratt!
Jag har fått skrivar stopp därav den dåliga uppdateringen.
Men här kommer lite bilder från igår iaf..
På väg till Ana
Jag och vår käre vän "dörrvakten" Shoresh.
Kommer mer bilder senare.. kanske...

Norrmän är totalt katastrofalt..

SÄMST.. på att köra bil!! Eller köra det kan dom. Men att göra mer än att koncentrera sig på vägen och kopplingen har dom svårt för. Som att till expempel ANVÄNDA BLINKERS!! Hur svårt kan det vara att blinka in sig i en rondell och ut sig? Jag vet inte hur många gånger jag varit nära att krocka på grund av att dom inte blinkar. Inte ens när dm ska svänga av/på en väg blinkar idioterna. Asså finns det inga regler i Norge för hur man ska hjälpa varandra i trafiken?? Nää tror inte det. Dom är pantade!
Så om ni ska köra hit, var försiktiga för norrmännen kör bara, är du i vägen för dom så är du. Det skiter dom i. Fråga bara min kollega Petra som blev påkörd med bilen av en norrman!!!

UNDERBAR!!

Jag skulle bara kika in på min lillasysters blogg för att se om hon hade skrivit nått nytt om Michael Jackson. Så vad är det som möter mig, JO. Ett inlägg tillägnat mig!!!
Började grina. Hon är ju fööör underbar!!
så kolla in hennes sida; http://sweethoneybee.blogg.se/2009/october/till-min-syster.html
Till Johanna; JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT!!!



träning

Har kommit igång ordentligt nu med träningen. Tränade på gymmet 4 gånger förra veckan och resterande dagar av veckan gjorde sit ups. Igår var jag tillbaka på gymmet igen. Då hade jag Agnes och Ana med mig. Så mycket roligare när man känner folk som är där.
Alla vi 3 skulle egentligen ha tränat ihop idag med, men Ana har fått jobba över och Agnes känner sig dålig igen (efter ha varit sjuk för några dagar sen). Så nu blir det bara jag solo igen. Och idag när det är det jobbigaste passet också! BLÄÄÄ! Måste åka iväg nu om jag ska vara där i tid.
Men folk på jobbet har i alla fall börjat lägga märke till att jag ligger i "hårdträning". Roligt. Sånt gillas skarpt!!
PUSS!!

söndag

Har jobbat idag,bakfull... Gick ändå ganska bra. Vi var ju 3 st idag och det kom inte så mycket folk kändes det som, så det var skönt.
Igår körde jag och Ana en sista minuten grej och festade. Vi började hemma hos mig och slutade hemma hos mig. I ärlighetens namn kom vi ingen annanstans heller för den delen. :P
Halv ett då hade Madeleine Ringh fått i sig en del alkohol och kände att "nää nu måste jag sova". Och då hade ett glas gått sönder, champange hade sprutats över hela mig,Ana,datan,golvet och soffan. Så det var nog på tiden att jag skulle lägga mig. Som mina kära kollegor sa: du dricker för sällan! Drick mer så ska du se att det blir bättre! Haha dom är ena riktiga mongon. Men jag gillar dom.
Ana ska börja träna på samma gym som mig. Så imorgon ska vi köra. Och liksa så tisdag,onsdag och torsdag. We are on G, som mina älskade vän Elnaz hade uttryckt sig.
Saknar dom tre(Elnaz,Halle och Marre) super mkt! Kom hem igen tjejer!!

Nu ska jag sova. blev att jag ska jobba tidigt 3 dagar i rad nu så måste få lite sömn.
Puss på er

städmani

har haft städmani nu i två dagar. Har skrubbat överallt. stått på knä och kört alla lister i hela huset. Stått på våra höga stolar för att skrubba taket, jaa allt ni kan tänka er. Jag kan bara säga. Been there done that!
Har ett rum kvar sen är lägenheten klar. SKÖÖÖNT!
Tänkte hoppa in i duschen också, har varit och tränat. Andra dagen i rad nu. Imorgon blir det pilates med boll. Man tror att det inte är jobbigt, men oj oj oj vad fel ni har! PÅ pilatesen hittar man muskler man inte visste man hade. Liksom hur hamnade dom där utan att jag har märkt det?!
Har hamnat i en sån där period igen när jag jobbar typ 1000 dagar i sträck. Okej, låt mig vara drama queen och överdriva! ;)
Nä men när allt kommer omkring så kommer jag väl ha jobbat ca en månad utan en dag ledigt, eller i alla fall 3,½ v. Känns tungt, men jag behöver verkligen pengarna. Jag har lagt upp en budget nu, och den får INTE spricka!
Har börjat med min "kostym" till hallooween redan. Det kommer bli lite "hootchie mama" men vi gillar´t.Hihi.
Imorgon åker 3 av mina bästa kompisar till Australien. Dom kommer vara borta i 6 månader!! Vet ni att det är typ gaaaalet lång tid! Kommer sakna ihjäl mig. Men jag har ändå inte riktigt fattat det än. Kommer nog när jag åker tillbaka till Gävle å det bara är Albi kvar. Eller hon är väl inte så bara och bara men ni fattar.
Nää ska göra lite käk och sen hoppa i säng.
Ledsen att jag är så otroligt dålig på att uppdatera men det är för att jag knappt sitter vid datan längre.. Men lika glad för det är jag men gladast är nog....

Sharre,Halle,Marre och Ana. Det var tider det =)
Jag och Elnaz went nuts.. Länge sen nu. Men roligt hade vi :)

Nu var de freeedagsmyyyys

Eller det var. Mysigt kanske inte var rätt ord heller. Blev en ganska blöt kväll, så kan vi säga. Men jag tillbringade den med gänget. Underbart och efterlängtat!
Syrran kom in på krogen också, hon va lycklig! Hihi
Lördagen blev dock väldigt mysig. Va med tha gang på dagen och sen på kvällen var jag hemma med la familia.
Asså jag är verkligen skit ledsen att jag inte uppdaterar eller skriver så mkt nu men jag pallar inte. Är sååå galet trött just nu. Varit igång sen 5 imorse med bara några timmars sömn. Ska snart upp igen för att träna, sen jobba och sen.. sen blir det ut för att checka in när Hugh Hefners dj spelar. Galet mkt folk som ska dit ryktas det om.. we will see. Nyktert, tror de va...
Pusss på er

RSS 2.0