Myspys

Igår hade jag en sån mysig dag!
Först var jag och shoppade med min farbror. Vi hittade en skit fin cardigan till han och till mig fann vi en nyårsklänning. Sen åt vi lunch ihop och grejer. Så roligt eftersom jag inte har värsta nära kontakt med han.
När vi stod i kön för att köpa mat så träffade vi på.. jaa jag vet egentligen inte om dom dejtade,var tillsammans eller bara vänner, men hon kom i alla fall fram till oss. Och medan dom pratade så tittade hon super konsigt på mig, nästan lite bitchigt. Så Thomas (min farbror) märkte det så han ba: Ja det här är ju Madeleine. Henne har du ju träffat. Så då såg hon att det var jag. Så innan hade väl hon stått och trott att vi var tillsammans eller nått. Hahahaha Synd att vi sa nått. Vi skulle ha låtit henne trott det! :P

Jaa men senare mot kvällningen kom Mr.K hit. Vi hade så himla mysigt. Badade jacuzzi, hade tända ljus,lugn musim i bakgrunden, ja ni vet hela paketet. Så han tvättade min rygg och grejer. Vi kanske låg i badet i minst 2 timmar, galet. Men vi hade så mycket att prata om, och allt var bara perfekt. Sen lagade vi mat ihop, ägg och juice. Jaa jag vet det är inge mat men det låter mysigare om jag säger det så än "vi kokade ägg och hällde upp juice i glas". Hehe
Sen kollade vi på filmen Chicago och somnade direkt när vi la oss i sängen.


Idag skulle han iväg tidigt och jobba, så det var hur underbart som helst att få somna om.
Snart kommer Marre hit och då ska vi börja med maten och dekorera allt och grejer. Hoppas detta nyårsfirande kommer knäcka förra årets.

Imorgon åker jag, kl 12:06 går tåget. Åååå jag vill inte, jag vill inte! Nu ska jag snåla som tusan när jag kommer tillbaka till Norge så jag kan få ihop mina pengar så jag sen kan flytta hem. Eller åka ut och resa. :P

Mina nyårs löften:
Sluta äta godis och annat dåligt
Börja träna igen
Inte köpa kläder och skor hela tiden
Uppskatta min lillasyster mer

Jaa det är väl allt jag ska försöka hålla till nästa år. Men tror jag att jag fixar det, då gör jag det!
Vad har ni för löften?

Nää måste sätta igång nu. Men gott nytt år på er alla!!

Kärlek!Några av alla som kommer ikväll =)

Såg ljuset som väntade på mig...

Har alltså kört mitt första träningspass på 4 månader idag. Hej och hå kan vi ju säga.. Höll på att dö kändes det som, fick ju inge luft! Nä det är som mina kära fotbollstränare har kommenterat här på bloggen; jag måste hålla igång. Men det är ju mitt nyårslöfte också, komma i form och bli av med alla dessa extra kilon! Det skulle vara så skönt att ha en kondition som tillät en att springa mil efter mil. Jaaa ingenting är ju omöjligt. Och efter nyår kommer detta bli lite av en träningsblogg också. Då har jag "allas ögon" på mig, så då kan jag ju inte ligga på latsidan och käka chips!
Eftersom jag tror att de är Ove som är "fotbollstränar´n" så vill jag tacka dig för att du nu har motiverat mig till att verkligen inte släppa träningen mer. Och jag bor ju precis vid en fotbollsplan i Norge, så jag och Halle borde ju kunna gå och spela nåndag.

Men faktsikt så trots att jag hade sämst kondition idag så måste jag säga till mitt försvar att många med mig blev väldigt trötta fort, trodde jag skulle ligga Pluto längder efter, men sååå mycket skilde det inte. Ok jag kanske inte direkt vad med i matchen, men lite i alla fall :p
Nää nu låter det som jag var skit dålig.. nää så dålig var jag inte, jag hade ju fortfarande spelförståelsen och had ejga bara orkat springa mer så hade jag varit bäst :P hahaha

Jag märkte verkligen idag hur mycket jag har saknat fotbollen, åå nu vill jag bara flytta hem och spela med er tjejer igen, speciellt nu när vi gått upp i div 2!!! :D


Har shoppat mat till nyår idag. Det blir ju förrätt,varmrätt och efterrätt. Så här lät våran inbjudan:
Välkommen till Gävles glammigaste fest,
Du står högst på listan som vår gäst!
Förrätt,varmrätt,efterrätt.
Nu är det du och 200kr som fattas för att göra kvällen komplett.
Drinkar får ni av oss,
Men ta med egen sprit förstås.
Halv sju är tiden hos Madeleine,
Kom dit och var inte en minut sen!
Vi vill veta om du kan komma eller ej,
Senast idag vill vi har svar från varenda tjej!

Haha vad tyckte ni?

Imorgon åker mami,papi och ssyster ryster till stugan, så jag kommer ju inte komma se dom på ca 2 månader. Ååå vad jag kommer sakna dom!

Men men jag ska ju hjälpa min farbror imorgon att hitta nått snyggt så det kommer att ha mig lite sysselsatt iaf.


Just det har träffat Adam idag också, min älskade Adam! Vi satt ihop under gymnasietiden, sen vette tusan vad som hände.. Vi gled helt enkelt ifrån varandra eller han flyttade till Sthlm och jag har varit ute och rest. Så idag var första gången på nästan 2 år som vi satt ner och pratade. Alltid annars har vi bara pratat i tele eller hejat lite snabbt för vi ska skynda iväg på annat. Så det var faktsikt super duper roligt. Ååå vad jag har saknat det min vän!

Love,peace and understanding

4 days left

Har alltså bara 4 dagar kavr tills jag ska tillbaka till Norge. På ett sätt vill jag verkligen verkligen inte tillbaka dit, och jag tror verkligen inte att jag hade åkt tillbaka om det inte varit för att jag behöver pengar och för att Halle är där. Okej jag älskar dom jag jobbar med på Mono också, ni gör dagen om vi säger så. Men sen finns det inte så mycket mer. Det är inte som jag och Halle har några som kan ersätta vårat gäng här hemma, och jag har inga släktingar som jag kan hälsa på. För att träffa dom jag ÄLSKAR måste jag sitta i en bil ca 8 timmar och det känns sååå långt!
Jag vet inte vad det är med mig idag, vill bara att dagarna fram tills torsdag ska bli så långa som möjligt så jag får vara med min familj och vänner läääänge lääänge.
Sen saknar jag Mr.K också. Han kommer hem idag, jipppi! Vet inte vilken tid eller så men han skulle höra av sig. Ååå jag vill bara krama han och bli omhållen. Ja det är väl det enda bra med att jag åker tillbaka till Norge, jag tänker inte så mycket på han där. Men nu sist vi pratade så sa han att han kanske tänkte komma och hälsa på. Det skulle vara mysigt, men samtidigt.. nja jag vet inte jag.. Jag har ju mitt liv där utan han och när jag är där så har han sitt liv här. Vi ska nog kanske inte beblanda oss i dom liven om vi inte vill att det ska vara vi.. eller vad tror ni?

Jaja håller på  och försöker förstå mig på en massa program på datan, men fattar ju ingenting. Måste nog ringa min kusse och se om han kan hjälpa mig. :)

Hörs snart hörrni


Peace

Amor

Amors pilar träffar kanske inte alltid rätt, men denna kille han blev gaalet träffad. Och han föll för mig. För vissa av er, kanske svårt att tro men så är det. Och tyvärr gick hans hjärta sönder (enligt honom själv) när jag sa att jag inte ville vara tillsammans med han. Men han gjorde denna video till mig och det är nog bland det gulligaste någon gjort för mig. (Av de killar jag träffat) Även fast jag har lite svårt för såna tecknade figurer han har med i videon så är det såå sött..
Men nu får ni också ta del av den.


Kärlek till er alla

Videon

Boooring

Har inte alls mycket att göra nu, så kollade igenom några bloggar och hittade detta på Ludwigs blogg. Tänkte väl att eftersom jag inte har något bättre för mig så kan jah väl svara på det då, roligt eller ej för er läsare..

1. Hur gammal är du om fem år? 25, shit vad gammalt! :S
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Har inte ens gått 2 timmar sedan jag klev upp..Men räknas sängen då?
3. Hur lång är du? 163cm
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Mamma Mia, så bra!!
5. Vem ringde du senast? Diaco
6. Vem ringde dig senast? Diaco
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Jag hade skit roligt, men en sak fattades och det var du!Hur hade du det? Puss
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Jag älskar att prata så, ringa blir svaret.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Idag
11. Vilken ögonfärg har du? Dom skiftar färgar väldigt ofta, men blå,grön,gula skulle jag säga
12. När vaknade du i dag? 12:14
13. Vilken är din favoritjulsång? All I want for Christmas
14. Vilken är din favoritplats? På en strand i Nicaragua och se solnedgången
15. Vilken plats föredrar du minst? I ett säte på ett flygplan eller i en hytt på en båt.. uscha
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis bor jag i ett varmt land, jobbar med något jag brinner för och kanske har små knottar som springer runt och leker.
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Spöken, det gör det fortfarande! :S
18. Vem fick dig verkligen att skratta senast? Farmor och farfar
19. Hur stor är din säng? 120
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på hur varmt det är..
22. Hur många kuddar har du i sängen?  I Gävle=3-4. I Norge=2
23. Hur många landskap har du bott i? 1, men har bott/bor i Nicaragua och Norge
24. Vilka städer har du bott i? Gävle,(Oslo,Jessheim-Norge)(Leon-Nica)
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Är jag på en strand vill jag nog vara barfota, annars är de strumpor som gäller.
26. Är du social? Ja det skulle jag väl kunna påstå
27. Vilken är din favoritglass? Hmm.. choklad kanske
28. Vilken är din favoritefterrätt?Jag tycker om allt sött så svårt  att säga..
29. Tycker du om kinamat? Mmm mumma
30. Tycker du om kaffe? NEJ, bläää
31. Vad dricker du till frukost? Skulle det vara nått så är det mjölk som gäller!
32. Sover du på någon särskild sida? Mage
33. Kan du spela poker? Nää jag använder min nybörjar tur
34. Tycker du om att mysa/kela? Ja jag är super kramig!
35. Är du en beroendemänniska? Vad menas med det?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nää, men min farmor fyller dagen efter mig :P
37. Vill du ha barn? Aaa när jag känner mig mogen för det
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska,spanska,läst italienska 3år,kinesiska typ 6 månader å så försöker jag snappa upp lite kurdiska när Halle pratar.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nä, som tur är
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet om det är varmt och fint vatten
41. Vad spenderar du helst pengar på? Utomlandsresor, men kläder och skor också :P
42. Äger du dyrbara smycken? Inget värt för tjuvar att ta iaf.
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Greys,Dhw,2 and ½ men mm
44. Kan du rulla med tungan? Haha say what??
45. Vem är den roligaste människan du känner? Jag själv! :P Nää men Halle och Eve kan vara sååå roliga =)
46. Sover du med gosedjur? Hemma i Gävle i alla fall
47. Vad har du för ringsignal? Marvin Gaye- Let´get it on
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Of course, jag hatar att slänga grejer
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?Ett rött linne
50. Flirtar du mycket? Hmm, skulle kalla mig för trevlig. Men min gräns mellan flirtande och trevlig är hårfin, så kan nog uppfattas som flirtig när jag inte är det..


Aaa nu vet ni lite mer onödiga saker om mig. Förlåt men jag hade inte så mcyket att skriva, that´s all...
Ska städa undan mina kläder nu men hade

Uppsvälld tjej 88

Aaa nu är det bevisat, jag är allergisk mot alkohol!! Nån där upp vill nog driva med mig, eller vill mitt bästa.. Det är svår tolkat! Jag har iaf svullit upp under ögonen och fått utslag i armvecken igen.. Så fasen måste väl ringa doktorn och hålla på nu då. :S

Var nästan uppe med tuppen i morse (kl9) Åkte till Valbo för att handla lite. Hittade en parfym (ny passion) en tröja, 3 behåar och en tröja. Väldigt nöjd med mina köp må jag säga.
Efter vi hade varit och handlat så skjutsade jag farfar,farbror Thomas, mamma och pappa till Sandviken för de skulle gå och se på bandy (saik-broberg) Var väl inte direkt någon höjdare och sitta och köra fram och tillbaka när jag kunde ha sovit ist, men men vad gör man inte för de man älskar?!
När bandyn var slut åkte vi hem till farmor och farfar och åt middag och spelade kort. Så kom nästan precis hem därifrån.
Jag bestämde med Thomas att vi ska ut och handla kläder till honom i veckan. (Jag är hans personliga shoppingrådgivare.)  Älskar att bestämma vad folk ska ha för kläder, speciellt när båda tycker att något är snyggt.

Läste igenom inlägget jag skrev inatt när jag kom hem. Jag säger bara att det var tur att jag kom hem i god tid, annars hade jag nog supit bort mig skälv också. Trodde ju att jag hade tappat bort min kamera inatt, men som tur var hade jag bara tappat den i Umars (han som skjutsade oss) bil. Så ska åka och hämta den imorgon. Men bankkortet har fortfarande inte kommit till rätta. Men jag har spärrat kortet nu i alla fall.
Jösses vad jag använder ordet "i alla fall". Men jag vet inte vad jag annars kan använda för ord?

Imorgon ska jag träffa Malin, ska bli skit roligt, har ju inte sett henne på typ 1 år. Ååå vad jag längtar. Och på söndag ska jag träffa Adam och Carro, kanske inte samtidigt men ändå. Ååå vad jag har längtat efter dom båda. Jag och Adam var ju hur tajta som helst under gymnasiet, men sen gled vi ifrån varandra, så nu ska det bli roligt att "hänga" igen. =)

Ska kolla på Sverige-Finland (hockeymatch, juniorer) nu och sen blir det väl sova. Men ska avsluta dennna dag med ett litet skämt med tanke på att jag blivit allergisk mot alkohol.

"Det viktigaste för er del fröken Ringh, är att ni ägnar er åt en form av mycket speciella gymnastiska övningar, sa läkaren,
-Vadå för övningar?
-Ni ska vrida huvudet från sida till sida.
-Hur ofta då?
-Varje gång någon bjuder er på alkohol!."
HAHAHAHA


Parteey

Har alltså som man kan förstå av min rubrik varit ut idag och partat. Var väl en helt ok kväll. Blev lite tjafs och sånt.

Började dagen med att vakna sent iaf,m sova ut är såååå skönt. Sen vaknade jag till mormor och morfars röster. Varje ju tvungen att kliva upp då eftersom dom skulle åka till stugan i Dalarna och jag kommer förmodligen inte att se dom mer förrän jag kommer hem nästan gång. Sen när dom hade åkt åt vi frukost ihop hela familjen och kollade på filmen Mamma Mia, sååå  mysigt. Älskar när vi gör nått ihop. Sen kom min moster Bettan och hennes man Lasse så dom stannade oxh hjälpte päronen att städa undan efter gårdagen och så hjälpte dom mig med datan (har fått tillbaka den nu ifrån lagningen. Fick en helt ny hårddisk, så allt det jag hade sparat på min förra är BORTA!Som tur är hade jag gjort kopia på korten iaf! ) Har färgat håret idag också, ännu brunare. Jag trivs i att vara brunett. Ingen "dum blondin längre" :P

Sen idag åkte jag hem till Elnaz moster och mötte upp alla där. Vi skulle fira att Elle har fyllt 23 år. (Grattis my love) Var skit roligt där, vi åt och drack och dansade. =) Vi  skulle egentligen till Slick (en krog) och ta stämpel vid 7 tiden men vi sket i det och bestämde oss för att gå till Goa istället. (Inte lika känd krog) Så jag trr vi drog runt 11-12 tiden. Var 20 års gräns tror jag, men i vårat gäng kom de under 20också in så det var ju bra.
När vi hade varit där ett tag så kom Mr.F in med sitt pack. Då lackade ju Halle eftersom han verkligen har varit en skit mot vårat lilla hjärta A. Så Halle slog han så hans kompisar fick dra undan henne, och mitt i all denna röra träffade jag en söt kille, M. Vi började snacka om varför alla bråkade å sen kom vi på intressen och allt sånt.. Skit trevligt. Men han var iaf tvungen att gå eftersom mitt gäng bråkade med hans gäng. Men han tog iaf mitt nr och sa att han skulle ringa sen.
Efter detta bråk bestämde sig alla fär att lämna stället (var skit musik också, så de gjorde inget!) Vi gick mot Donken, och där märker jag att mitt norska kontokort är borta!! Så nu måste jag spärra det och hålla på. Så typiskt mig! Men iaf, A var ledsen för att Mr.F hade fuckat hela kvällen så vi drog till Max eftersom Albi var där med sin loveboy Delil. Men innan vi gick dit testade vi komma in å Goya (en annan krog som är populär i Gävle). Eller vi testade inte ens eftersom vi inte kände vakterna idag. Men vi kollade vilka lokal kändisar som var där. (Ingen värd att nämna, förutom Ida förstås!)
Efter vi hade ätit ringde vi vår egen taxichaffis, som jag var på dejt med för typ 1-2 månader sen. Blev inget eftersom han verkligen ringde 24/7! Fick ju panik och blev rädd och sen åkte jag tllbaka till Norge igen.
Men idag sågs vi och han lekte som om vi inte kände varandra, och vi brukar ALDRIG få betala för att han kör oss men idag fick vi det. Så jag blev så sur att jag slängde pengarna i framsätet,gick ut bilen och slängde igen dörre. Sen skickade jag ett sms att han skulle sluta vara sur och hålla på så där. Då ringde ju han så klart och sa att han bara skämtade.. men mmm skit roligt skoj. Alltså jag var verkligen sur så det fick han garanterat veta. Men vi blev "vänner" tillslut iaf.
Sen ringde den där killen från krogen som jag snackade med. Han ville ses men jag sa att jag var hmma och ville så, så då snackade vi på tele istället.
Alltså shit lite panik över det han sa. Han sa att min bästa kompis killes brorsa, (som vi festade med ikväll) var största golan (skvallrar till polisen så folk hamnar i fängelse)i Uppsala och att hans kompis som vi också var med ikväll var största tönten. Och att jag skulle hålla mig ifrån dom eftersom det var så många som ville slå ner dom. Sen sa han typ att han sålde saker på gatan och grejer så då sa jag typ tack och hej.. Eller nää nu ljög jag, jag skulle aldrig kunna vara så taskig. Så jag pratade med han typ 45 min innan vi la på. Får se om den där killen ringer igen. På ett sätt hoppas jag det och på ett annat sätt hoppas jag inte det. Jag vill att han  ska ringa för vi hade skit roligt i tele och han sa att jag var värsta action bruden hahah. Men sen vill jag inte det för att jag inte vill dras in i nått kriminellt, även om han sa att han ine var det. Jagblev ju lite rädd så jag sa att jag kände folj ur juggeligan, så han inte skulle hota mig eller min familj eller nått. Nää nu fattar jag hur dumt det l'åter. ska hålla mig ifrån han.

Snart ska jag upp och julshoppa, sen blir det middag hos farmor och farfar. Garanterat att det blir köttbullar,potatis och brunsås. Mums!
Ska sova nu så jag är pigg imorgon iag och ursäkta stavingen, det är spriten! Puss och hej LOve ya

Merry christmas

Mo souhaite toi 1zoyeu noel et plein damour, Madde

Buon natale e molto amore per tutti voi. abbracci Madde

Mutlu senelere.hepinizi seviyorum..opuyorum Madde

Merry christmas and a lot of love to all of you. hugs Madde

God jul och massor av kärlek till er alla, kramar Madde

Feliz navidad y mucho amor para todo de ustedes. abrazos Madde




Home sweet home

Nu är jag äntligen hemma i Gävle igen. Trots att denna stad kan reta gallfeber på mig så älskar jag den ändå. Och det är sååå otroligt skönt att träffa alla man älskar! :D

Varit med Mr.K ikväll. Vi bytte våra julklappar eftersom han åker utomlands imorgon. Jag fick två tröjor från Esprit. Helt okej faktsikt men jag tänker typ att om man köper så dyra tröjor, ska det inte vara wow-tröjor då? Jaja han gillade dom, och jag kommer definitivt att använda dom så det är ju najs :) Men jag kände ändå att jag kanske ändå borde ha köpt nått mer än bara ett par kallingar och en mössa. I för sig kostade ju kalsongerna typ 350 men ändå. Det vet ju inte han! Ähh han gillade dom iaf! =)

Imorgon är det jul!!Jag älskar julen, eller julklapparna och stämningen. Hehe I år ska vi vara hemma hos oss. Vi brukar alltid annars vara hemme hos mormor och morfar, men i år ville mamma och pappa hålla i det så man får väl låta dom. Kommer komma kort imorgon över hur dom har julpyntat här hemma. Ååå det ska bli såå roligt att överraska dom, mormor,morfar,farmor,farfar,farbror,moster m familj och min kusins farmor och farfar. Alla tror att jag måste jobba på jul och att jag ska komma hem på juldagen, men Nej Nej Nej. Mohahaha

Jag gjorde ju så här när jag kom hem ifrån Nicaragua också. (Lurades och sa att jag skulle komma hem senare än vad jag gjorde) Mormor kommer väl börja gråta eller nått. Haha

Köpte dom sista julklapparna idag, alltså vilken panik jag har haft med detta letande efter bra julklappar. Jag brular alltid hitta bra julklappar men i år vet jag inte alls vad som har hänt. Köpte chokladglögg till mormor och farmor, hej och hå vad tråkigt. Men dom blir säkert glada. Mamma och pappa ska få en digitalkamera av mig eftersom deras andra gick sönder och syrran, ja hennes kan jag inte skriva här eftersom hon följer bloggen.

Träffade många kompisar på stan idag också. Skit roligt. Träffade Cissi och Johanna som jag inte har sett på super länge. Och Eve som var barnvakt, och så Marre med. Roligt att träffa er alla! =)

Nää nu ska jag sätta rim på julklapparna, men GOD JUL på er alla!




Vax on.... Vax off...

Ja, jag har alltså vaxat mig idag, eller Halle gjorde det på mig. Eftersom detta var 3:e gången så gjorde det inte så ont. (Men det gjorde fortfarande ont!) Så nu är man len som en .. vill inte säga barnrumpa för det låter lite pedo, men jag hittar inget bättre ord tyvärr. Men kommer du på nått så skriv gärna en kommentar så ska jag fixa till meningen.

Jobbat med Annapanna, Christoffer, Emma och Thea idag. Men det blev mest Anna och Christoffer eftersom det var vi som stängde asiaten (vi säljer asiatisk mat, och disken där vi gör det kallas för asiaten) och grillen. Var en rolig kväll faktsikt. Vi skojbråkade hela tiden, och sjöng sånger och grejer. Very naaaaajs.

Köpte ett par skor igår, verkligen guuuuld skor! Bokstavligen! :D Asså dom var sååå fina!  Dom kostade dock 1200 så det kändes ju lite i plånboken må vi säga. Speciellt eftersom jag trodde dom kostade 200 bara, e1:an var bokskrapad från prislappen så fick en chock när jag stod där i kassan och skulle betala. Men jag är ju så blyg när det gäller sånt så då kunde jag bara inte säga att dom kostade för mycket, så då köpte jag dom. Men vilken ångest jag fick också! :S Var tvungen att ringa mamma och prata ut om vad jag skulle göra.. hahaha töntigt jag vet, men mamma VET ALLT! Iaf när det gäller sånt :D Men hon hörde hur mycket jag ville ha dom så hon sa att jag skulle behålla dom. Haha
Men låg hela natten och grubblade och har nu kommit fram till att jag kan göra såååå mkt annat för 1200, så nu ska jag iaf lämna tillbaka dom. *Tår i ögat*

Nu ska jag vaxa Halle, önska mig lycka till. Min första vaxning.. Haha stackars Halle kommer få sååå ont om jag gör fel.. Mohahaha

Imorgon bär det av till Sverige och Hem!!! Kommer kanske inte skriva så mycket för datan hemma är såå seg, och är min data fortfarande inte tillbaka från lagningen så kommer det inte bli nått för mitt tålamod tål inte seghet (nytt ord)

Men merry x-mas och gott nytt år om vi "hörs" innan dess.

Puss och kram skumbanan

Love is all around me

Har kollat på filmen Love actually med Halle balle. Den är sååååå bra! Tänk om man fick ett sånt lyckligt slut på detta år ändå!
Mår mycket bättre idag, har varit inne i Oslo och julhandlat lite. Köpte bland annat ett par skor för 1200 norska kr! Asså jag har ångest, en sån ångest! Fast dom är ju så snygga! Nää ja måste lämna tillbaka dom, ja har inte pengar till det där egentligen.
Kommer mer update imorr´n.Lövar!!
love to ya all!

Sick and tired

Jag har blivit sjuk! ÅÅÅÅÅÅ jag vill inte! Så har jag grillat hela dagen så jag är helt slut nu.
Och imorgon ska jag in till Oslo för att köpa julklappar men vette tusan om jag orkar det alltså. Får se hur jag känner mig imorgon. Jag som snart ska hem till Sverige och allt! :S Försöker snyta mig hela tiden så Halle ska tycka synd om mig.. hehe
Hon fick sin julklapp idag av mig också, Sex and the city filmen. Hon blev skit glad så det var roligt, men jag visste ju att hon ville ha den så.. :D Undra vad jag kommer få av henne? :D
Har by the way inte kommit på vad jag ska köpa till Mr.K än, ingen som har nån ide?

Jag är tyvärr kära läsare för trött för att lägga mer energi på detta inlägg men updates kommer, tro mig!


LOVE,PEACE AND UNDERSTANDING!

"Ju tjockare du är desto smalare ser jag ut!"

Ja denna kommentar fick jag alltså idag av min kollega banANNA idag när jag sa att hon försökte göda mig genom att hälla grädde i min varma choklad. Sicken brud alltså! Men hon är härlig denna tjej, väldigt ärlig och en riktig skvallerbytta (vilket jag gillar så länge det inte handlar om mig dvs!). Och enligt chefen är hon en riktig grillprinsessa också! =) Jaaa hon kan nog allt denna Anna. Kanske inte sån hejjare på italienska som hennes pojkvän från Italia pratar, men hon kan ju ändå snacka danska så det överväger ju hennes nivå på "kärlekens språk".
Och idag när vi båda stod och grillade så skulle vi ha haft en toppen dag, förutom att en gaaaaalen rusch kom och förstörde stämmningen för oss. Himla människor som kommer och köper mat av oss alltså! :P Men innan vårt temperament började stiga hade vi skit roligt. Dansade, försökte lära mig danska (gick inge bra alls), sjöng för gästerna. Haha det var ändå dagens höjdpunkt. Vi får kanske miljontals frågor samma dag om vart vi har kniv,gaffel osv och de finns bakom dom, ca 5 m. Så idag när de frågade sjöng vi "turn around" om ni vet vilken låt jag menar? Det vad skit roligt och de tyckte våra kunder med :D Och min danska blev utskrattad av några riktiga danskar. Men det bjuder jag på..
Nu är jag sååå trött att jag snart kommer somna över datan (kommer nog gå sönder då så lika bra jag går och läggger mig) så tudelu så hörs vi imorgon


Puss puss

Hyser agg!

Ja ok det har gått några timmar sedan detta hænde, men jag ær fortfarande pissed off!
Jag børjade snacka med en kille igår som jag hade en flørt med før några månader sen. Det blev inget før att jag (som alltid) drog mig undan nær det skulle bli lite mer seriøst. Och jag måste sæga att jag under hela tiden var ærlig och sa att det kunde hænde eftersom jag vet hur jag kan vara. Och han var hur førstående som helst, och sa att det inte skulle hænda med han før han inte skulle ge mig någon anledning till att dra mig undan. Men det blev i alla fall så att jag drog mig tillbaka och det gjorde han jætte ledsen. Så igår nær vi pratade så sæger han att jag trampade på hans kænslor! Jag av alla mænniskor på denna jord, skulle ha trampat på hans kænslor. Jag ær den som blir trampad på, inte den som trampar! Jag blev så himla arg att jag lackade ut totalt! Før nær jag hela tiden varit ærlig och sagt var jag har kænt så sæger han att jag trampat på han! Jag blev nog kanske mer ledsen æn arg nu nær jag tænker efter. Hur kan han sæga så? Vad skulle jag ha gjort då?! Låtsas tycka om han mer æn vad jag egentligen gjorde och fortsatt som om mina kænslor var lika som hans? Åååå jag blir gaaalen!
Och han ær en super snæll kille så jag kan inte vara arg på han heller, men jag lackade verkligen ur igår på han. (Om du læser det hær så førlåt, det var inte meningen. Men jag tycker verkligen inte att du har någon rætt att sæga så nær jag hela tiden sagt hur jag ær och hur mina kænslor varit.)

Jaja nu har jag fått det ur værlden också.. eller inte. Men i alla fall.

Sitter på jobbet nu igen. Kænns verkligen som mitt hem. Jag tillbringar næstan mer timmar hær på dygnet æn vad jag gør hemma så..
Ska ju jobba dubbla pass idag så slutar halv 10..*ching ching i kassan* Men ændå skit jobbigt att hålla sig vaken. Det som ær højer upp stæmmningen lite ær nær jag ska prata i høgtalaren och skicka ivæg folk till deras gater. Och min engelska ær verkligen inte på topp, så medans jag pratar hør jag hur dåligt uttal jag har så då børjar jag skratta i mikrofonen så alla hør. Jaa ni hør. Egentligen inte roligt alls, men alla dessa faktorer (sovit 2 timmar bara så ær skit trøtt och det hænder inte så mycket) då blir detta super roligt.

Snart åker jag hem till Svearike, åå vad jag længtar! Ælskar julen så otroligt mycket, att hela slækten ær samlade (ca 12 st) och vi æter gott och får massor av paket. Kan det bli bættre undrar man juh?!

Just the by the way, pratade med Mr.K en snabbis igår. Han ska åka utomlands den 24:e så vi kommer typ bara ses 3 dagar. Så tråkigt. Men ændå, det ær nog lika bra. Då hinner jag ju iaf  få en liten dos av han som sækerligen kommer ræcka och bli øver.


Dennys,Eve,jag och Youri kækar mango och myser i værmen i Nicaragua
Ær vi inte sweet like mangos? :D
Livet kændes vældigt mycket lættare på andra sidan jordklotet.. I alla fall oftast.. :)


jag och alla dessa business mæn

Sitter på jobbet på loungen, och det hænder inte någonting! Sååå uttråkad! Jag gillar inte våld (førutom nær jag och syrran bråkar) men asså nu skulle det inte sitta så dumt med att se 4-5 kostymnissar slå varandra med deras laptops.. Hahaha det skulle knæcka faktiskt! Men men før mycket ønske tænkade blev det nu.

Vilken skit/tur morgon jag hade imorse alltså. Først ringde inte alarmet på mobilen så jag førsov mig 45 min, men som tur var vaknade jag iaf i sådan pass god tid att jag kunde komma i tid med Daysi (våran bil). Så i tid kom jag, men vad hænder sen då? Joo på motorvægen så har dom spærrat av ena delen av vægen,som om dom høll på att bygga om eller något liknande. Men nej då ær det en gaaalen poliskontroll, de bad ALLA bilar stanna, så då trodde jag att jag skulle få stå dær i 5miljoner år, men då ær det jag och 3 bilar som klarar sig och oss skickar de bara førbi. Sicken tur kallar jag det alltså! Så trots att allt verkade gå åt pipsvængen så gick det ju supert. Och nu har jag upplærning i skranken (recepsionen). Det jag gør ær att kolla på deras boardingcards, se om dom har tillgång till loungen och antingen sæga vælkommen, eller annars stick. Nee det skulle jag aldrig sæga, men be de testa den andra loungen istællet. Vældigt soft jobb. Och nu nær jag inte har nått att gøra sitter jag på internet. Jag har skrivit om det hær førut också, men jag ær så glad øver att det ær så soft, men det ær ju samtidigt såå otroligt uttråkande nær man har suttit inne på facebook miljontals gånger och se om det har skett något nytt under de senaste 3 minuterna som man inte varit inne och kollat. Jaa du hør ju sjælv, vældigt tråkigt, men men man ska væl inte klaga.

Imorgon ska jag vara hær igen, (børjar kvart i 6) sen efter passet hær ska jag køra ett pass på mitt "riktiga" stælle. Så kænns ju inte skit roligt men vi får hoppas dagen kommer gå fort.

Ni som kænner mig vet att jag har ett minne som en fiskmås. Jag glømmer verkligen hur fort som helst, det skræmmer mig før hur snabbt kommer jag inte glømma allt nær jag har fyllt tant då?! :S Men det jag skulle komma fram till med att jag har ett dåligt minne ær att jag inte vet om jag har berættat det att jag sov på hotell måndag till tisdag. Det var Lina på jobbet som frågade om jag ville bo dær en natt med henne, før hon hade fått ett presentkort av sin pappas fru. Så himla gulligt av henne att fråga mig. Så vi hade det super mysigt, tittade på dansbandskampen, och hoppade i sængarna. Nej nu mytade jag igen, vi kanske inte direkt hoppade i sængarna, men vi studsade på dom iaf.
På morgonen skulle vi få gratis frukostbuffè, men vi var så trøtta att vi struntade i den och sov istællet, Vi tænkte att vi skulle æta på jobbets julfrukost istællet. Men då visade det sig att jag skulle børja senare æn jag trodde, så då missade vi den också. Vi missade alltså 2 gratis frukostar på en dag! Nu i efetrhand ångrar jag mig, men men det var ju bara lite mat. Vi hade vatten i kranen på hotellet som vi kunde dricka i alla fall. :P

Nu ær det dags att kolla facebook igen.


Jag i recepsionen :P

Underbara karl!!

Jag måste säga att jag måste jobba med den mest underbaraste killen i världen! Han är hur klockren som helst! Väldigt väldigt pen (fin), hur snäll som helst, har kontakt med sina känslor (på ett manligt sätt)skit grym på att laga mat, gillar att hålla på att ordna och dona i hemmet,gillar sport (spec fotboll), och mina damer, HAN ÄR SINGEL!! Kan ni få det bättre?! Nu kanske ni tänker så här "aa men om han är så underbar varför satsar inte du då på han?!". Svaret är enkelt! Har man en vän som han vill man inte förlora det, och han har inte bruna ögon. Hade han haft det så jaa då kanske det hade varit svårt att hålla tassarna borta.. Men nu har ju NI chansen istället! Det är bara att skicka in en ansökan så behandlar jag den, och har ni tur får ni komma hit till Norge på en dejt, skulle inte vara så dumt va? Tro mig, det vill ni!!!! Så lägg fram eran charmigaste sida och skicka in ett love letter och en bild,så kanske lotten faller dig! :)


Idag var det skit roligt på jobbet, alla var på topphumör och vi hade skit roligt! Tråkigt nog skar sig Filip på en av de nya knivarna vi hade fått i julklapp av SSP (jobbet) så han fick åka hem, stackarn. Hoppas han kan jobba imorgon iaf.

Idag var Niklas och Christoffer också tillbaka på jobbet. De har varit i Barcelona och sett el clasico! Jag är sååååååå avundsjuk, jag vill också! Får väl sikta in mig på nästa år då...


Pratade med Mr.K nyss. Alltså skit vad mysiga våra samtal har blivit, faktsikt så längtar jag hem till att få se han nu..Gaaaah inte bra, men vad ska man göra?! Å tönten kanske ska åka utomlands på julafton, då kommer vi bara ses i dagarm det känns ju surt. Men vi får se om han åker eller inte först och främst..
Är det nån som har en idé förresten vad jag kan köpa till han?

Nää nu ska jag städa upp lite här, men sleep tight!

Pussen på  bussen


Mina hetingar


Åhhh jag blir galen! Har hur många fler hetingar som helst som jag vill visa upp men det går inte att ladda in dom! :S Men ni får väl hålla till godo med dessa 2 tillsvidare.. Ser ni ett mönster med de killar jag tycker är snygga? :P


Jaja sånt e livet..
Är så gaaalet trött nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Började ju 05:30 i morse och sen slutade jag kl13:00 för att börja igen 15:30, och sluta 23:00. Men det blev 30 min övertid för jag hade gjort fel i kassan. Och på min lilla paus mellan passen passade jag på att sova. Hade tagit med mig filt och grejer, så bredde jag ut på mig 3 stolar och sov gött. =) Det blev dock för lite sömn kändes det som.. Så det är nog därför jag är så himla trött nu. Och när Andreas skulle hjälpa mig så flabbade jag bara  så han blev nog lite less där ett tag men vi fixade det iaf tillslut. =) Och skjutsade hem mig gjorde han också eftersom jag missade sista bussen hem, vilken kille,´Hehe
Imorgon är det nya tag och kanske ett lite mer inspirerande inlägg..?

Sleep tight

Jobba jobba jooooobba

Sitter på jobbet nu. Jobbar i loungen, så træffar massa businessmæn i flotta kostymer. Det ær najs faktsikt. Hænder inte så mycket, och alla ær trevliga eftersom de får gratis mat,dricka (allt från mjølk till sprit) och internet. Dom kan inte få det bættre kan man tycka. Och eftersom det ær så lugnt får jag sitta hær och surfa lite.

Men ska laga i orning lunchen till dessa bratz nu,. men see ya later aligator

Allergisk mot alkohol, hej och hå

Aaa det är sant, jag tror faktsikt att jag blivit det! Varje gång jag dricker, får jag utslag i armvecken och sväller upp under ögonen. Kul jul! :S Han där uppe vill nog att jag ska sluta festa så mycket. Så nu ska jag hem till Gävle den 22:a och göra tester. Hur roligt kommer det att vara då, allergisk mot alkohol. Hur stor är chansen att man blir det egentligen? Men är jag det så blir jag ju inte förvånad, klart det händer mig, vem annars lixom?!

Och idag då, apropå ingenting.. Skulle jag gå igenom säkerhetskontrollen på jobbet, så självklart piper det när jag ska gå igenom. Så då var det en av det manliga könet som skulle visitera mig. Och alltså han var liiiiite väl ingående! Han drog verkligen över mina boobs minst 3 gånger, och sen drog han i mina byxor och kollade ner om jag hade något innanför trosorna! Jag blev så hima chockad, visste inte vad jag skulle säga, så jag ba "du njuter verkligen av ditt jobb va?!" så skratta han bara. Alltså jag vet inte om man ska anmäla sånt eller om det ingår i deras rutiner och kolla så där? Men jag har aldrig varit med om att nån annan av vakterna varit så där noga förut. Det var verkligen obehagligt, speciellt eftersom det var en kille. Usch!! Men jag ska fråga Martin (chefen) på måndag om det verkligen ska vara så att de ska behöva ta 10 miljoner gånger på rumpan och brösten för att se att man verkligen inte för med sig nått in på flygplatsen..



Nu ska jag se PS I love you, som förövrigt är en av de bästa kärleksfilmerna i VÄRLDEN! Det finns en låt som är med i filmen som han som har huvudrollen sjunger till sin fru.(Låten) Den är så vacker, och han (Gerard Butler) är sååå het att man bara vill hoppa in i filmen och krama sönder han! Vilken dröm man alltså! Han slår kanske inte Thierry Henry,Canavaro,Johnny Depp,Jeffrey Dean Morgan mm men han ligger inte långt efter må jag säga!

Tänkte ladda upp bilder ¨på några hetingar, men det funkade inte, men får väl försöka imorgon igen..

Börjar jobba 05:30 imorgon och slutar 23:00, najs.. eller inte.. Måste verkligen försöka sova nu omjag ska orka med morgondagen, som förövrigt redan är...


Sussa sött nu!



Its all coming back to me

Hade skrivit klart ett inlägg,och vad händer?! Datan hackar sig och startar om, kul jul... not!!
Så får väl skriva om allt nu då :/

I alla fall satt och läste mitt horoskop i nya Cosmopolitan, och så här stod det:
Fiskarna
Mys hemma Stanna hemma med en hög dvd:er när julruschen drar igång. Singel? En snygging fångar din blick när du är ute med vänner, men det finns en bättre kille på andra sidan rummet. Ihop? Förvänta dig ovanligt äventyrlig action kring den 7:e då frigjorda Uranus guidar dig till drömsexet. Cosmiskt tips Sprid lite julstämning bland dina vänner efter den 16:e genom att skicka gratis e-kort på nätet.

Okej jag förstår nu varför det stod att jag skulle stanna hemma. Var på köpcentret i förrgår, köpte ju 4 par skor! 3 pumps och ett par fula men varma vinterskor. Jag kan inte rå för det, Jag ÄLSKAR skor! Men nu ska jag inte ränna på krogen i dom här nya pumpsen, eftersom jag förstörde ett par förra helgen. Måste försöka få byta dom för de var bara 1 månad gamla. :S
Men i alla fall, jag måste nog stanna hemma så jag inte shoppar upp alla mina pengar!

Hmm en snygging som fångar min blick, men det finns en bättre kille på andra sidan rummet. Undra vilka dom menar..? Jag blir så nyfiken nu. Men jag brukar ju alltid ha förmåga att stöta bort de bra killarna så jag kommer väl säkerligen göra det med denna också.
Jag vet inte vad mitt problem är ärligt talat. Jag tycker alltid att det är skit roligt i början att flörta och allt, men sen om han börjar bli mer seriös, då drar jag mig undan. Hittar massa löjliga fel och så skiter sig allt. Men då bara för att killen kanske fattar att jag inte vill mer och han drar sig undan,ja då vill ju jag ha han igen. Jag vet, det är skit fult beteende, men jag försöker verkligen förbättra mig, men det går inte. Att jag blir så här tror jag har att göra med vad Mr.K gjorde mot mig, jag litar inte på nån efter det. Ohh han har verkligen fuckat allt, och ändå är jag så himla dum i huvudet att jag fortsätter träffa han! (Ska till och med köpa julklappar till varandra i år!)
Men nu när jag är i Norge så tänker jag inte alls på han för här händer det så mycket annat, så då känns det som jag är över han. Men sen pratar vi i tele, sms:ar eller ses igen när jag är hemma och då är det kört igen. Eller jag har ju absolut inte samma känslor som jag hade innan allt hände, men jag har fortfarande känslor. Jag är nog rädd för att släppa taget om vad jag har, för jag vet vad jag får nu, och släpper jag det, då går jag ut på okända marker. Jag vet inte om jag är redo för det än.. Men jag borde vara det, det har ju snart gått 2år sen allt hände, och jag vill ju egentligen inte ha Mr.K, för jag får verkligen inte ut någonting på att vi ses. Jag vill nog bara ha han för han ser så förbaskat bra ut, och för att vi har roligt ihop. Men sen då? Vi kan inte föra en diskussion emellan oss, han kan inte lära mig nått (förutom hur man blir lurad av en simpel idiot) Sen är det inte så mycket mer. Jag vet, jag vet jag ser det själv också, men det är verkligen skit svårt att släppa allt. Jag trodde verkligen att jag hade kommit över han när vi inte hade pratat med varandra på 1 år. Men så fort vi började göra det igen såå...Its all coming back to me <--Lyssna)


Kärlek är ett sånt himla svårt spel. Hur ska man spela det, lär mig! Och sen om man bara vill vara vän med en kille, nää då uppfattas man lätt som flörtig. Typ som här i Norge, jag är så här; jag vill hitta på och göra saker. Så har man frågat några killar här, men det känns som dom tror att man är intresserad bara för att man vill göra nått, vilket inte är fallet! Så då blir dom typ: "Ehh aa kanske ehh, får se..". Jag blir galen, hur ska man egentligen betee sig, för jag verkar ju göra allt fel i alla fall!

Just det, jag och Halle har salgit vad om 1000 spänn. Hon säger att man inte kan vara kompis med en kille för det slutar alltid med att han blir intresserad, eller vill ha sex med en. Men jag säger att det är fel, det är klart man kan vara kompis med en kille utan att nån ska bli intresserad eller så... Så nu har vi tagit en gemensam vän som ska bli vårat test offer. Haha Så uppföljning kommer väl så småning om, men visst jag har rätt, man kan bara vara vänner?!


Aja skitsamma, i alla fall för tillfället. Ska snart iväg och jobba, ska städa upp lite här hemma innan.

Ta hand om varandra och gå i frid!
Peace


 




Models and mortals

Sitter nu i min ensamhet och kollar på Sex and the city. Finns det nån bättre serie?!
Nu handlar det om hur vi jämför oss med pinnsmala modeller och att vi tror att ALLA killar tycker det är hett med smala brudar. Och allt detta hets fick mig att tänka på en låt som Evelina visade för mig när hon var här. Jag tror hon visade den för mig eftersom vi båda känner att vi kanske har fått lite mer "kött" på bena än vad vi egentligen vill ha. (Jag gick upp 13 kg på 3 månader i Nica, och Eve låg väll tätt efter) Men iaf jag ville dela med mig av denna sköna sång, för vi bruttor kan verkligen hetsa med hur v i ser ut. Men titta,lyssna och känn igen er! Ser jag tjock ut i den här?









The winner takes it all!

Nu sitter jag här hemma i lägenheten och tittar på Idolfinalen med Hanna och Halalla. Asså Gud vad jag har fällt tårar. Jag känner verkligen hut stolt deras familjer är, och hur stort det måste vara att stå där på scenen framför så sjukt många människor. Jösses vad känslig jag är, det är galet!
Kevin är ju hur bra som helst, han sjunger som.. aa jag har inte ord för det, och vilken charm och ödmjukhet! En sån kille!! Sen Alice är ju så bra för hon är från Gävle, Hedesunda! Hon sjunger ju också skit bra men jag skulle önska att hon kunde hålla ut sina toner längre. Men hon är ju så söt så man vill ju bara äta upp henne.
Jag tror att Kevin kommer vinna faktiskt för han har vunnit allas hjärtan.


Idag när vi skulle åka från Hanna hem till oss så råkade Halle köra ner i diket så vi stod där och kom inte loss. Som tur var stannade en man som började ringa runt till sina kompisar, men ingen av dom kunde komma. Men då stannade det en man som hade rep och allt. Trots allt fick vi inte upp bilen, men då kom mannen på att vi kunde " studsa upp bilen". Och under denna tid har en till bil stannat  så då var vi 6 pers som studsade upp den, och det gick super bra, så då kunde vi efter många om och men köra hem, lagom till Idol finalen. Men nu ska vinnaren koras, återkommer inom kort. :)

Love

Världsa sämst

Aaa ok jag har självinsikt nog att inse att jag är en lögnare (ang. kortet som jag lovade jag skulle lägga upp) och världens sämsta bloggare. Men det har varit så mycket den senaste tiden. Har varit hemma i Gävle på besök och sen har jag haft my lööv Evelina är. Och istället för att blogga så har jag spenderat min tid på henne. Jag tycker det var rättvist faktsikt. Och ang korten så tog de så lång tid att jag inte hade tålamod nog att vänta tills de skulle bli klara.

Viii rååå         Underbara     

Och men jag ska rycka mig i kragen och förbättra allt!

Har jobbat idag, stod i kassan på "Mongolitten" som vi kallar vårat ställe. Heter egentligen Monolitten men eftersom de flesta av oss som jobbar där är lite speciella har det blivit Mongo före.Men det jag ville komma fram till med att jag stod i kassan var att, fy tusan vad norrmänn är snåla! Alltså jag stod 7 timmar i kassan och i dricks fick jag ihop ca 45 kr bara! Dom krävde verkligen tillbaka 1 ynka krona! Även fast jag är hur fattig som helst så har jag börjat med att ge små kronorna, i alla fall om den i kassan bjuder på ett leende. Jag brukar jämt säga till Halle att folk är så sn¨åla, det billigaste man kan ge nån är ett leende, och vissa kan inte ens ge det, trots att man (jag) försöker skämta till det ibland! Jag blir verkligen arg när jag tänker på det, ett enda fucking leende, men nej nej inte ens det kan man få!
Aja skitsamma vill folk vara sura så låt dom. Jag försöker åtminstone!

Jag och Halle har haft en liten sex and the city kväll. Jag köpte ju hela boxen för nån vecka sedan. Satc måste ju vara den bästa serien som visats! Dom visar allt och ger goda råd, och man känner verkligen igen sig! Jag känner ofta att jag är som Carrie och Charlotte. Carrie pga hennes förhållande med Mr.Big (jag och Mr.K) och för att det ibland känns som att hon backar när killar vill komma henne nära (precis som jag), sen är jag väldigt mycket Charlotte när det gäller att man söker efter Mr.Right.Och att hon är väldigt pedant och vill att allt ska var i sin ordning. Jag vet inte vem Halle är... hmm nää jag vet faktsikt inte.. Ingen är såå speciellt lik henne... Nää de där måste jag fundera lite mer på..



Imorgon är det working time igen. 2 till halv 10. Sen ska vi (jag,Halle,Hanna)dra till köpcentret för det har nattöppet, eller iaf till kl 12 på kvällen.
Det är ganska nice ändå. Trodde jag bara skulle få ihop till att jobba 16 dagar den här månaden,men nu är jag uppe i 20, känns bra. Ska få upplärning i loungen så jag ska få träffa mer "överklassar". Spelar ingen roll för mig egentligen bara jag får mer pengar så :) Och på lördag ska jag jobba extra på pizza hut också, var länge sen nu så det ska bli roligt att träffa alla där igen =)

Men ska sussa nu
Kanske kommer mer update imorgon om jag orkar efetr jobbet..

RSS 2.0