Liten update


Lina och Halle

tar sån tid att ladda upp bilderna.. Får ladda upp mera ikväll


Sällan!!

Aa  nu har jag tappat bort min mobil igen, som vanligt! Den finns inte hemma eller i bilen så mitt enda hopp är nu om Marie skulle ha den. Hoppas hoppas!
Nä nu ska jag springa till bussen men bilder kommer ikväll i alla fall! :)


Puss puss

Jeg er ikke full, jeg er beautiful.. eller tvärtom kanske?

Åååå nu har jag suttit och sorterat bilder på kameran för att jag skulle lägga in här, men vad händer?! Kameran får slut på batteri!! Såå nää inga bilder idag heller, jag som ville lägga upp ifrån helgens bravader!

Hade roligt igår iaf. Det började dock inte så bra.
Halalla skulle skjutsa oss (mig,Marie och Hanna) till en förfest för den låg på vägen till jobbet och hon skulle jobba natt. Men när vi kommer har inte Marie bestämt vad hon ska ha på sig så då kunde vi inte åka med Halle (risken för att Halle skulle komma försent var för stor). Om jag ska vara ärlig blev jag skit sur på Marie, men jag vet ju själv hur det kan vara när man verkligen inte har någonting som man tycker passar kvällen till ära.
Men vi kom iväg iaf, och det var tydligen en cowboy fest så alla hade typ klätt ut sig, utom vi. Men då fick vi låna hattar som vi hade på oss. =)
Marie fick en fin hatt, Hanna en basker och jag en pälsmössa aka björnfitta. Jag tyckte helt ärligt att jag passade i den så ska nog ta och köpa en sån :)

Dom bjöd på bål och så hade jag med mig eget vin (som vi hade fått i inflyttningspresent av Mensur) som gjorde att jag blev väldigt full. Hade dock väldigt roligt, men nå mycket minnen från kvällen har jag inte, tyvärr.
Jag blir så arg på mig själv att jag blir så där full! Nää nu är det skärpning på riktigt, hädan efter så ska jag tacka nej. Nått glas vin och sen är det bra! Aaa nu ska jag rycka upp mig i kragen. Men vad jag kommer ihåg hade jag väldans roligt iaf! Tur det. Hahah

Imorse var det inte super roligt att vakna. Hade ont i huvudet och så trodde jag att jag började jobba kl 2. Så 10 i 2 var jag på jobbet, men så ser jag att jag inte alls skulle jobba utan jag var ledig så då fick jag bara ta och pallra mig hemåt igen. Eller först var jag kvar 2 timmar och pratade med Marie och Hanna om gårdagen.
Marie den lilla saken lurade ju i mig att jag hade ramlat och grejer i baren. Vilken ångest jag fick, men till min stora glädje visade det sig att hon bara skojade. Vilken lättnad det var må jag säga! Ni unga (under 18) som läser min blogg, ni ser nu vad dåligt alkohol är för en. Börja ALDRIG dricka, det leder bara till dumheter.

Jag tror jag blivit allergisk mot något. Det har svullit upp under mina ögon och det är rött, och i armveckan har jag utslag som är rött och kliar HELA TIDEN! Jag blir galen! Hoppas jag får tid hos läkarn på fredag så jag kan få göra nå tester och se vad det kan vara för så här kan jag inte ha det!

Igår när jag och Halle var på köpcentret så träffade vi världens finaste unge. Alltså hon var så vacker, och busig för den delen med. Asså jag svär på allt, jag skulle lätt ha kunnat adoptera henne! Och hennes brorsa som var typ 1 år, han ville jag också ta med mig hem. Han började typ krama oss så fort han såg oss. Och när Halle satte sig på huk för att titta på ett par skor så satte han sig i hennes knä. Han var sååå såååå söt! Jag tror faktsikt inte jag har sett underbarare ungar i hela mitt liv! Jag kände faktiskt då att "Shit, vad jag vill ha barn" eller rättare sagt" Shit vad jag önskar att det där vore mina barn" Men men min tid kommer väl förhoppningsvis också.. om några år.

Jag vill också passa på att säga grattis till Jenny som har hittat en super bra kille. Jag hoppas och tror att detta kommer vara i all evighet. Hennes kille har ju redan 2 barn från ett tidigare förhållande så nu har hon fått 2 bonus barn eller vad man ska säga. Undra hur det känns att bli extra mamma? Man måste ju tänka skit mycket på hur man ska bete sig. Man vill ju inte vara för bossig eller för snäll så dom inte respekterar en. Shit, hur gör du Jensan?

Nää nu ska jag titta på fredagens Idol, har inte sett det än. Men nu lovar jag på hederord att imorgon då kommer det ligga nya bilder här på bloggen. Så tipsa era vänner och alla som ni känner! ;P

Peace out


Bad publicity is still publicity

Ja jag vet att det har varit dålig update ifrån mig, men jag har haft så mycket att göra...

Igår hade vi vår inflyttningsfest, vilken succe det blev! :)
Vi bjöd på tequila och malibu (egentligen skulle vi ha bjudit på mer men man fick bara köpa 1 liter sprit på taxfreen) Så allt tog slut, men alla hade med sig eget att dricka också, så det var ju tur det.
Dom första att anlända var min kompis Remi och hans vän Martin. Så sköna killar! Så fort de steg innanför dörren bjöd vi på tequila, och sen satte vi igång och lekte en lek. Skit roligt! =)
När Lina från jobbet kom så blev det dancebattle. Så himla roligt. Round 1 var mellan Lina och Remi. Remi knäckte faktiskt. =) Round 2 gick mellan Lina och Martin. Martin ledde nästan hela matchen, men sen i sista sekund fick Lina ryck och tog Martin. Så ställningen blev Remi:1 Lina:1 Martin:0. Men alla var grymma må jag säga. =)

Runt 10 tiden kom Marie och några till och då var vi alla fulla i gasen. Men jag måste säga att detta är nog den roligaste festen jag någonsin varit med om. Alla var på skit bra humör och ville bara dansa. Helt underbart roligt! Runt 1 tiden så bestämde vi oss för att gå ut. Jag,Lina,Remi och Martin tog första taxin (och enda taxin) som kom. Men tyvärr var det minimum 20 på alla krogar i Jessheim så då kom Lina inte in. Och eftersom den andra taxin som vi hade beställt inte kom så bestämde vi oss för att åka tillbaka hem till mig och Halle igen. Men först köpte vi mat, och sen åkte vi tillbaka.

Efter vi hade ätit blev alla skit trötta så då gick vi och la oss. Men Halle ville värsta gärna titta på sex and the city filmen så då satte hon på den till Mensurs stora förtjusning. (Mensur är en 17årig kille från mitt jobb som har mycket kärleksproblem, som han brukar dela med sig av till mig)

Vi blev många mindre på festen än vad vi hade trott men jag ska verkligen vara ärlig och säga att det var  perfekt. Den mest perfekta kvällen! Alla som var här gick verkligen ihop med varandra. :)
Vi hade bjudit några som jobbar nere på lagert på jobbet, men ingen av dom ville inte komma på grund av att Halalla tydligen var för kaxig emot dom. Vilka töntar! Det som är ,är att Halle säger sanningen. Om hon inte tycker dom är roliga så skrattar hon inte. Men det är tydligen enligt dom att vara kaxig. Men det är som Halalla säger; bad publicity is still publicity. Haha det är det som är så skönt med henne, hon bryr sig verkligen inte alls om vad dom tycker om henne. Det är bara jag som bryr mig. Men men vem orkar bry sig?!

Nää nu ska jag försöka sova lite innan jag ska åka iväg för att hämta Marie på jobbet. Och sen blir det utgång idag igen. Hoppas det blir lika roligt som igår.

Puss puss


Avundsjuk!

Jag blir skit avundsjuk när alla går med sina respektive och ser super duper kära ut. Jag vill också!!
Varför blir det jämt så att varje gång man tror att det här kan vara nått så blir det bara kattskit av det! Eller så här brukar det vara. Jag börjar flörta med nån, det är ömsesidigt ett tag, och sen om han blir på, då backar jag direkt! Men om han inte är på då vill jag ha han. Why man why?
Man vill ha det man inte kan få? Eller är jag rädd för att binda mig på rikigt kanske?
Håller jag på som jag gör nu så blir jag ju alltid singel och det kanske är det mitt undermedvetna vill? För då kan jag göra precis som jag vill utan att tänka på nån annan som jag ska ta hänsyn till. Kärlek är så svårt. Det bästa skulle ju vara om man hittade den rätta på en gång, men i för sig då skulle man inte veta om det var äkta kärlek. Jag citerar en Savage garden sång ; "I believe you can´t appreciate real love until you been burned". Så sant! Men nu räcker det för min del, give me some Löööv!!

Jag har en super söt vän som träffade en skit söt kille. Han var helt underbar, fick hennes föräldrar att acceptera att dom var tillsammans och allt. Men sen drog han sig bara undan!! Hon gjorde ingenting fel. Jag funderar på om han kanske blev rädd för han insåg att detta var kvinnan i hans liv? Jag vet inte alls. Men det jag vet är att många killar är skit (vissa tjejer också) och det som är viktigt för dom är SEX! Det känns som att de flesta killar inte bry sig om så mycket annat än sex. Sex sex sex, jag hör inget annat! Men vad tusan det finns mer saker i världen som är viktiga! Okej jag säger inte att sex inte är viktigt. Men kan inte alla bara vara trogna mot dom som dom är tillsammans med?! Varför verkar det vara så svårt?!! Om man säger att man älskar nån, då ska man väl kunna hålla sig till denne utan att behöva ha sex med andra? Eller varför gör man inte bara slut om man vill ha sex med andra?? Snälla, kan nån berätta det fölr mig? Jag tror inte på att "Plötsligt händer det". Och alla de människor som stöter på andras "egendomar"!Hitta egna män och kvinnor, va inte på andras! Hur svårt kan det vara att hålla tassarna bort? Och ni som har blivit lämnade eller har nån som är/har varit otrogen mot er. Ni är värd nått bättre och kan få nått bättre, glöm inte det!!!

Så nu har jag nog fått skrivit av mig lite ilska =)
Ska sussa nu
Sov så gott





1. The arrow sails right through: The result is falling madly in love, albeit briefly, with the first person you see. This can be quite embarrassing in the short term as running up to someone on the street, shouting "I love you!" and grabbing a boob or a crotch is generally frowned upon. However this causes no long term damage to the heart.
2. The arrow glances the heart and cuts it: This is initially very painful. The heart becomes very tender and leads to drunken whining along the lines of "Why don't you love me?" *Sob*. Fortunately the affect usually wears off by morning.
3. The arrow hits the heart but bounces off, leaving a bruise: This is a simple Do-you-want-to-go-out-sometime?-No-thanks situation, rather than a Do-you-want-to-go-out-sometime?-Ewww-you-make-me-want-to-shove-my-fingers-down-my-throat-I-have-to-go-take-several-showers-to-get-rid-of-the-grossness-of-being-asked-out-by-you! type scenario. Again there is no long term damage, but you should take care with the heart for a while, because it will be a bit sore.
4. The arrow digs in, but snaps off leaving a fragment in the heart: This can be quite nasty. This happens when you ask someone out and they say yes, but rapidly lose interest. Ultimately it doesn't cause too much damage, buy it's a bit annoying.
5. The arrow tears a chunk off the heart: The hole means that you are susceptable to developing huge crushes based on physical infatuation. If dealt with correctly this isn't a problem, it only becomes so if you leave the wound open to the elements. Most cases of stalking are a result of carelessness in this area
.6. The heart gets mangled: This happens during messy break ups. In this case Cupid got the shot right, unfortunately your chosen love decides to pull the arrow out with the delicacy of an elephant doing decoupage. This causes mass tissue damage and the heart struggles to survive. It's all kinds of painful.
7. Critical Fault: This is the worst. Cupid again is right on target, but unfortunately the arrow snags on something and is yanked out through the top causing a crack. It's circumstances beyong Cupid's your or anyone else control - it's just a bitch. If not treated carefully the heart can break in two and become completely useless. The common response to this eventuality is to go "ow! ow! ow-ee! ow-ee! ow


Crash, boom boom

Min hårddisk på datan har kraschat! Sällan alla mina elektoniska saker fuckar upp sig! Som tur är funkar Halallas data i alla fall så jag kan uppdatera bloggen så ofta jag kan. Har varit lite dåligt på sista tiden men det är för att jag har jobbat dubbla skift, 05:30-21:30 så då när jag har kommit hem har jag däckat av utmattning.Egentligen skulle jag ha börjat 05:30 idag också men då byter min chef kl 20:00 igår kväll och säger att "nää Madde får ta det sena passet". Ok om han  hade sagt det direkt när jag frågade om jag kúnde byta. Men att säga det när man redan har planerat sin dag, då blir jag arg. Så snart ska jag iväg till jobbet för att öppna mitt hjärta och säga vad jag tycker. Men jag är ju en pussy så jag kommer aldrig kunna låta aggresiv. Men det är i alla fall skönt att få säga vad man tycker.

På fredag ska vi ha inflyttningsfest, såå roligt! Köpte tequila igår som vi ska bjuda på. Hoppas kunna fixa Daysi (vår bil) så vi kan köra till Sverige för att köpa lite mer som vi kan bjuda på. =)

Nää nu ska jag käka lite frulle och fixa mig i ordning innan jag ska ta mig till jobbet. Pust och stön! Å jag vill verkligen inte jobba mer. Varför kan inte jag vara biljonär och göra vad jag vill?

Jaja men peace out

Don´t worry, be happy

Igår hade jag verkligen en sån dag som man inte vill ha.!!!! Jobbade först från kl 07:30 till 21:30. Sen gick jag direkt till en tjej från Halallas jobb (Marie) som vi har börjat hänga med. Var tänkt attt vi skulle ha en skit rolig kväll, med att gå på en invigning av en ny krog som skulle ha öppnat här i Jessheim. Men var det nån invigning? NEJ! Dom öppnar inte förrän om två månader tydligen!
Så jag gick hem och gjorde mig i ordning i hopp om att vi kanske skulle komma iväg på nått annat roligt, eller rättare sagt att Maries kompisar skulle bjuda in oss på nån förfest. Men hände nått av det? NEJ igen!! Så vi satt hemma hos Marie och drack vin i vår ensamhet. Det var ju i för sig roande det också, men när man vet att man skulle kunna ha haft det ännu roligare, så suger det att bara vara hemma. Men runt kl 1 på natten bestämde vi oss för att åka in till Jessheim centrum för att se om det var nått roligt som hände. Gick först in på en pub där det var massa 40 plus människor som försökte stöta på en så fort man klev innanför dörren. Så NEJ, det var inget för oss, så vi gick vidare.
Kommer in på en annan krog, och där sitter alla Maries kompisar, som vi hade trott skulle höra av sig till oss om de skulle ut.Men NEJ, där satt de och var fulla själva, utran oss! How could they?!!
Så vi satt oss i ett hörn och tittade argt på dom. Och då hoppas man ju på en respons, att folk ska komma och heja. Men gjorde dom det? NEJ! Så det var en skit dålig kväll rent ut sagt!  Och när man har jobbat 13 timmar och sen inte får någonting ut på att "offra" sig för att gå och festa, då orkar i alla fall inte jag mer.
Så kl 4 låg Madeleine Ringh i sängen och sussade sött och drömde om att lördagen skulle bli bättre.
Men NEJ, då vaknar hon upp med att hon har försovit sig 1 timme! Det var ju verkligen skit bra.. NOT!
Kunde min dag ha börjat bättre? Joo det kunde den ju, jag skulle jobba med en som är som den är. Väldigt speciell kan vi säga. Var tvungen att upprepa sig att jag var tvungen att skriva att jag hade kommit försent i timlistan..No shit Sherlock! Jag blir så irriterad på såna människor, sköt dig själv!!  Att vi människor alltid ska bry oss så mycket om vad alla andra gör. Det är lite som Houman Sebghati säger i en av sina låtar: "Folk dom har inte liv, och när de inte har några liv då börjar de snacka om andras". Nu vill jag inte bli missförstådd, för tro mig jag har inte heller nått liv . Men det finns gränser! Att orka gå runt och bry sig om vad andra skriver i deras timlista är inte direkt något jag orkar lägga min energi på. Men nu när jag tänker efter, att jag orkar lägga all min energi på att skriva ett inlägg om denne, kanske inte heller är så himla bra. Nää KARMA, KARMA, what goes around comes back around!
Halalla berättade om en flicka vars familj avlidit. Alla som klarade sig var hon. Hon låg i koma i två dagar och sen när hon vaknade upp ur den hade hon ingen aning om vad som hade hänt. Att hennes familj hade omkommit. Så hemskt! Vad tusan är en dålig kväll jämfört med att ha förlorat hela sin familj! När hon hade berättat om detta fick jag så dåligt samvete att jag hade tyckt synd om mig själv för att jag hade tyckt synd om mig själv för jag hade haft 1 dålig dag. Så då tänkte jag att "ähhh, dont worry, be happy". Allt brukar alltid lösa sig till det bättre. Gud har en plan, vare sig man tror det eller ej!


Nu till en rolig sak! =) Ni som har sett Floorfiller och Idol, kommer veta vilka jag pratar om nu. Idag när jag jobbade kom det in ett stort gäng med svenskar som visade sig innehålla, en rödhårig tjej som varit med i årets Idol, och hon som var danstränare eller vad man ska säga för dom i Floorfiller. Så det var ju lite coolt. Men det bästa med dagen måste ändå ha varit att jag såg en sån himla fin kille (svärmorsdröm!)Han var med i det gänget och allt med honom bara skrek "Madde". Hans utseende, personlighet,klädstil, ALLT! Jag blev ju så nervös så jag visste inte alls vad jag skulle ta mig till. Så då blev jag ju kaxig istället då. Undrar varför jag blir så där kaxig när nån gör mig nervös? Hmm.. nån som kan klura ut det?
Aaa men jag blev i alla fall super glad att jag hade sätt han och att vi hade ett litet moment där när han beställde maten. Så i all denna upprymmelse gick jag och köpte mig en parfym. Tyckte jag skulle börja lukta lite gott å. :P

Nää men nu har det här inlägget blivit alldeles för långt, men jag har så mycket som jag har att säga. Men jaja, det får bli en annan dag, imorgon kanske?? :D hahha

Ska väl börja städa nu innan jag blir alldeles för trött.

Puss och kram skumbanan

This is what I do

Det är inte alla som vet det kanske, men jag och en av mina bästa kompisar Halalla flyttade till Norge i mitten på augusti för att vi båda hade fått jobb restauranger på flygplatsen,Gardermoen i Oslo. Till en början trivdes inte Halle alls på sin restaurang (Kon-tiki), medan jag trivdes som fisken i vattnet på mitt ställe (Monolitten aka Mongolitten). Men efter nån vecka kom Halle in i allt på sitt jobb också, så nu skulle hon nog aldrig vilja byta jobb, right Halle?
Jag skiftar uppgifter mellan att lägga upp mat, står i kassan och diska. Medan Halle får stå i kallproduktion och i disken.

Har ni vägarna förbi, tveka inte på att komma in och hälsa på. Då kanske ni kan få nått gott i magen?! ;)


Vi har precis flyttat till en egen lägenhet i en stad som heter Jessheim och ligger ca 30-40 min ifrån Oslo, och ca 15 från Gardermoen, med bil. Vi trivs hur bra som helst, speciellt nu när de har byggt Norges största köpcentrum fär i vår lilla stad! :D Dock inte lika bra för sparandet av pengar, shopoholic som man är. :)

Nä  nu måste jag skynda mig att få nått i magen och sen springa till bussen. Men hade som norrbaggarna säger. :)
Vårat lilla kök
Hallen vår :)


Fit for fight

Idag invigde jag vårat Nintendo Wii, fitness. Såååå himla roligt! Har ni pengar gå och köpt det, så mycket bättre än att gå på gym. Men man måste låsa upp olika aktiviteter i spelet genom att köra samma aktivitet flera gånger. Så tillslut har man hur mycket som helst att göra. Jag körde 50 min idag och då testade jag nästan allt och körde det två gånger.
Så nu är man back on track igen. :)

Började jobba 05:30 idag. Var skit jobbigt att stiga upp i morse när man såg snön som fall ner i mörkret Men det värsta måste ändå vara att gå igenom våran lilla skog på väg till busshållsplatsen. USCH VAD LÄSKIGT DET ÄR! Man får ju för sig att det står nån bakom varje träd. Usch jag hatar kombinationen mörker plus skog. Det kan knappast bli läskigare än så!

Jag tänkte på en sak. Är det ingen av alla som läser min blogg som vill ta på sig ansvaret att få den lite finare? Jag är ju en katastrof när det kommer till datorer, så om nån känner att den har den tiden att fixa till min lite så skulle jag blir hur glad som helst! :)


Idag tittade jag på bilder som karroh.blogg.se hade lagt ut på sin blogg. Hon har precis fått en liten bebis som är hur söt som helst. Och när man ser små barn så känner man ju att "shit, vad jag skulle vilja ha barn och man snart", så dagdrömmer man lite mer om ämnet. Så kommer man på att "aa just det, den är ju inte bara söt hela tiden, och man kan ju inte lämna bort den när man inte pallar mer", Och då känner man att nää kanske måste vänta ett tag till innan man börjar fundera på barn. Först måste man ju hitta en bra karl till och börja med.
Det har ju varit väldigt dåligt med det på sista tiden så det kommer nog dröja ett tag innan magen börja växa pga ett foster i den och inte pga massa kakor och godis.

Snart ska jag hem till Halles jobbar kompis Marie för att låna hennes mikro. Time för lite vaxning idag. Alltså första gången Halle vaxade mig gjorde det ju GALET ont, men sen nu när jag senast blev vaxad så gjorde det inte alls lika ont. Så nu har jag börjat med det ist för att raka mig. Om ni inte har testat vaxa er, gör det. Blir hur mycket lenare som helst och det växer inte ut lika fort, skit bra!

Just det, jag har ju blivit en "brillfisk" nu. Idag kom äntligen mina glasögon efter nån veckas väntetid. Så nu kan jag skifta mellan mina linser (genomskinliga och bruna) och glasögonen. Sjukt skönt att få vila ögonen från linserna ibland.


Nää men nu måste jag göra i ordning nått att äta (fil och flingor) och sen blir det fort in i duschen för att hetsa iväg till Marie, så jag kommer dit samtidigt som Halle balle.

Men ha det så bra, så ska jag lägga upp några kort från igår och idag lite senare.

Peace out

We like :)

Nu kan min och Halallas lägenhet knappast bli bättre. Idag har vi köpt oss nintendo wii, högtalar till datan och ett poker set. Det är som ett leksakshus känns det som. :) Nu kan vi knappast ha tråkigt hemma när vi är lediga. Och pricken över i:t måste ändå vara vår tvättmaskin som man måste sitta på när den är igång, för annars hoppar den för mycket. Rena rama åkturen ;D
Så den som kan mot stå från att komma och hälsa på nu kan ju dra något gammalt över sig.
Och just det, glömde tillägga att vi köpte till spelet wii fitness till nintendot! Så nu behöver vi inte ens lämna huset för att träna. Alltså jag är så så glad idag. :D

Vi hade även en städdag idag, jag och frugan. Vi tog ett varsitt rum som vi städade, och det blev hur fint som helst! Men dock blev det ju stökigt direkt efter att vi hade kommit hem med allt vi hade köpt. Men men that´s life får man väl säga..

Nu ska jag snart upp och jobba efter nästan två dagars ledigt, så det känns väldigt jobbigt att behöva kliva upp halv 5. Men det possitiva får väl ändå vara att jag sen har hela dagen på mig att träna till wii fitness :D

Som ni kanske märker är jag helt besatt av wii fitness men det är för att jag inte har tränat på tre månader och att jag gick upp 13 kg när jag var i Nicargua och jobbade i våras. Så nu måste jag komma igång och träna och bli den "gamla Madde" igen, eller kanske en bättre Madde till och med.

Jag lägger upp bilder imorgon på oss in action när vi spelar wii, men tills vidare; ha det så bra och sov så gott!


Smekmånaden är över

Idag hade jag och Halalla vårat första bråk.Visst har vi blivit irriterade på varandra förut men de var inget som idag. Vi båda fick tårar i ögonen när vi stod i ett köpcentrum och diskuterade.
Ja det är väl så att nu när vi har bott med varandra i 3 månader så börjar man inse att man inte är så lika som man först trodde. Men det känns bra också. Vi lär oss av varandra.Vi vill båda vill bli bättre människor och jag tror att vi kan hjälpa varandra med det. Och därför är det  så skönt att vi fick säga vad vi kände angående den saken vi bråkade om. Man  går ju alltid in med en åsikt i en diskussion, men det som är så bra är att man har rätten att ändra det under diskussionens gång. Om man inte är super envis då och inte vill komma fram till nya åsikter.

Men nu ligger vi iaf båda i våra sänger och sover, eller Halalla sover och jag är vaken ..som det kanske märks.
Vi skulle egentligen ut och äta middag idag men vi får se hur det blir. Vi började båda att jobba halv 6 imorse så vi är ganska rejält slitna, men som tur är, är vi lediga imorgon. Då ska jag köpa nintendo wii :D



Jag och Halle på sista april 2005


Hej hej hallå

Hejsan ni alla!

Jag har nu fallit för grupptrycket och skaffat mig en blogg jag också. Jag kommer väl mest skriva om hur jag lever mitt liv och vilka tankar och funderingar jag bär på.
Och så hoppas jag väl på att samtidigt kunna underhålla så många som möjligt! :)

Nu är klockan redan tjugo i ett och jag borde verkligen gå och lägga mig eftersom jag ska upp och jobba imorgon, i för sig  börjar jag inte förrän klockan två, men ändå.
Men för er som inte vet det är jag otroligt mörkrädd, eller jag är nog mer rädd för spöken (ja jag är som en tre åring, men jag kan inte rå för det. Smygtittade på för många skräckfilmer när jag var liten tror jag) och därför är det super jobbigt att försöka sova när inte Halalla (min kombo) är hemma.
Men jag måste väl försöka ändå. Tänkte sätta på en film på datan som jag kan försöka somna till, distrahera tankarna på att jag är själv hemma.

Men alla, sov så gott så får vi hoppas

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0