Våren är här!!

Gissa vad jag gör??
Jag sitter på balkongen i behå och trosor och svettas! Det är super varmt!! 
Ljudet från fågelkvitter och barn som spelat fotboll ute i solen omringar mig. Nu är våren äntligen här!

Beach 2009 blev det inte så mycket med, men vi satsar till 2010 istället ;)

Idag bestämde sig jag och Eve för att vi nog kommer åka till Egypten vecka 21. Det ska bli sååå galet skönt. Komma hem och känna sig brun, och inte blek och fet! Är man brunare så ger det ett smalare intryck har jag fått för mig.  Låt mig!

Sista april, redan och det måste ju firas. Är planerat att jag och min sambo ska korka upp flaskorna snart. Men förtillfället sover hon. Jag har redan sovit 2 timmar så det är väl hennes tur nu måste jag säga. Men usch vad tråkigt det är att vara vaken medan den andra sover.Nu vet jag hur hon känner när jag brukar sova längre än henne på morgonen.

Nä är det dags att steka andra sidan på fläsket men ha det så bra denna valborgsmässoafton 2009, och ta det lugnt med spriten nu! Simma lugnt som man också kan säga...

Puss

Ledig, men ändå inte

Skulle egentligen vara ledig idag, men så skickade pizza hut ett sms igår och frågade om jag kunde jobba extra, 12:00 till 17:00. Jag ville egentligen inte, men jag behöver ju pengarna så det var bara att säga ja. Men det gick fort och jag jobbade men två roliga tjejer så det var nice. 

Sen när jag kom hem åt vi lite flott middag och sen kom vår hyresvärd och en man som skulle fixa vårat fläktsystem, så nu vet vi hur vi ska ställa in ventilationen och såna där grejer.

När dom hade gått kom grabbarna (grannarna) över. Dom är ju för härliga, gillar dom alla tre. Hahaha humor har dom i alla fall =)

Imorgon jobbar jag och mi amor (eve) lika så det är skönt. =)

Och snart ska jag få träffa delar av la familia igen =D 
Mamma: Kan du ta med galgar till mig??



Lägenhetens nya era har kommit

Tänkte visa hur fin vår lägenhet har blivit :D
Sovrummet
SovrummetHallen
Hallen igen
Vardagsrummet med Obama färger =)
Ängla hörnet
Vardagsrummet
Denna lapp fick jag i morse :D
Sovrummet
Köket
Balkongen



Va tyckte ni?


Myspys

Nu har jag och min kära sambo avnjutit en trerätters middag.
Förätt : Toast med skagenröra
Varmrätt : Kyckling med klyftpotatis, beasås och sallad
Efterrätt : Marrängswish minus marängerna

Låter smarrigt värre va? :D Vi är som ett giftpar. Har våra rutiner och myser hemma och tittar på Robinson på lördagskvällen. =) Haha jag gillar´t

Har förövrigt jobbat idag. Var inte så mycket att göra men ändå hann jag inte med att ta någon rast. Men timmarna gick så fort att det inte spelade någon roll.
Imorgon börjar jag halv 6 på morgon och jobbar på till halv tio på kvällen. Kommer bli tungt men det är som det är. Pengar rullar in som de ska i alla fall ;)

Har bestämt mig till 100% att åka till stugan till nästa helg och hälsa på mormor och morfar. Mamma och Johanna skulle tydligen också vara där så det blir jätte roligt! :D Synd att inte pappa ocf farmor och farfar ska vara där. :/

Idag hände det en ganska rolig grej på jobbet. Jag stod i kallköket och så ringer telefonen inne i varmköket så jag gick dit för att svara eftersom Johan hade gått hem. Då hör jag en röst som låter en aning stammande som säger så här:
Unskyld, men jag var hos er för ett tag sen och jag glömde min katt som var i en bur. Har ni honom där? Jag hörde först inte vad han i luren sa men sen när jag hörde det visste jag inte vad jag skulle säga. För min första tanke var: det här måste vara ett skämt! Men sen tänkte jag: Tänk om en person verkligen låter så här och jag börjar skratta och fråga om det är ett skämt. Då skulle jag ju vara skit elak. Så jag bestämmer mig för att inte skratta men frågar seriöst: "Är det här ett skämt?!" Då säger personen i andra sidan luren  "aaa". Då la jag på. Sen ska jag gå ut till grillen för att berätta Christoffer vad som nyss hände. Och då ser jag Ivan stå i kassan och skratta. Så då fattade jag ju. Men den lilla skiten alltså. Hahaha =)

I fredags var det sista dagen för Filip. ÅÅåå det var så sorgligt!!! Han fick en kokbok av Per Moberg där han hade signerat till Filip och skrivit: Lycka till bland grytorna Filip. Per Morberg. Han blev så glad Filip! :D Jag kommer sakna den lilla rödtotten =)

På tisdag slutar Ivan också. Usch, alla roliga människor slutar. Så himla tråkigt!!! :(

Nää måste sova nu, ska ju snart upp. Eve hon sover här i soffan brevod mig, som ALLTID! :D

kvällstängningar = bläää

Ååå vad tråkigt det är att stänga!! Har gjort det många gånger denna vecka, inte roligt!
Ååå Eve hon bara pratar med grannarna och har roligt. Försökte se om jag skulle kunna se dom (grannarna) idag så jag spelade hög musik, men inget napp. Dom  jobbade förmodligen för ingen av deras bilar var hemma, tråkigt känner jag !

Fixade deklarationen idag. Gick hur snabbt som helst, för den gäller ju bara för förra året vilket då är 4 månader för mig. Så fast jag åker hem en gång i månaden så kom jag inte upp till det antal som behövdes, och sen så funkade inte att säga att jag "hyrde" ett rum hos mamma och pappa eftersom de var mina föräldrar.. Hum! Men i alla fall kommer få strax under 10 000 extra i juni vilket inte är helt fel, och sen får jag typ 2500 från svenskaskatten så jag är nöjd. Längtar dock till nästa år :P Just det får ju pengar från semestererksettningen.. tror det var 10% av det jag tjänade förra året.. eller var det skatten? Hmm har glömt men är det 10% så blir det typ 10 000 extra till. Muhahaha :P

Idag pratade jag med morfar, det var roligt. Vi planerade att jag skulle hälsa på dom 2:a maj i stugan. Så nu hoppas jag det funkar =)

Jag och Eve ses ju knappt, för vi jobbar om varandra. Så då för att kommunicera har vi skrivt brev till varandra med updates och allt. Hur mysigt som helst. Fast hade ju varit roligare om vi hade setts på riktigt. Men imorgon ska det nog ske. =)

Mormor: Är det en ram med kort jag ska få eller ska ni ha den? I så fall vart? Jag och morfar pratade om att ni skulle komma och hälsa på mig och Eve nu när vi har fått det så fint. Ett riktigt hem kan man säga :D Älskar dig.


Saknar dessa fåntrattar ;)

22/4-09

Skulle egentligen tillbringa denna vackra vårdag hos skatteverket innan jag skulle kila iväg till jobbet. Men det finns så mycket annat att göra hemma, så jag kom inte till ´"skatteestaten" förrän kl kvart över 2, och då skulle jag hämta Sott fr¨ån jobbet kvart i 3. Blev alldeles för tajt så kvart i 3 inser jag att "nää, får åka hit imorgon istället". Det var sååå mycket folk! Har ALDRIG sett så många människor där på samma gång! Men jag hoppas på mindre imorgon. Men jag tänkte att jag skulle ringa morfar innan jag åker dit för att se om han kanske kan hjälpa mig. Han har trots allt jobbat som en sån där deklarerare eller vad det heter.

Idag fick jag veta att våra grannar hade varit över på besök när jag var på jobbet. Dom verkar ju vara skit trevliga. Så vi ska snart festa med dom. Nää nu är klockan allt för mycket och jag borde sova för att komma upp i tid imorgon...


Ps..Roligt att du ringde idag pappa! =) ds.

Kaos

Kaos är det rätta ordet för att förklara hur mycket folk det var och åt på restaurangen idag. Från kl 3 till 7 var det full fart hela tiden. Vi hade minst 3 torn fyllda med saker som skulle diskas och fanns knappt sittplatser. Men tiden gick fort och det var ju tur det.

Nu är jag hemma och sitter i vårat sovrum, då Evelina har mansbesök. Man vill ju inte gå ut och störa så försöker vara så tyst jag bara kan, och hålla mig undan.

Imorgon börjar jag inte förrän halv 4 på eftermiddagen så tänkte gå och fixa med deklarationen på skatteverket och lämna in papper om husförsäkringen på banken. Så det ska bli en ganska effektiv dag faktiskt. Ska nog också ta lite kort så ni får se hur lägenheten nu ser ut efter vårat donande i söndags.


Hoppas ni alla mår bra, och att ni ska lämna en kommentar nästan gång ni läser! ;)

Puss


As-Kalas

Jo min sambo har nu äntligen fyllt "få spela på casino i Las Vegas". Vi tillbringade hennes födelsedag (igår) med att städa hela lägenheten. Det slog ut som ett slagfält efter vi hade varit ute och röjt på lördagskvällen.

Vi firade Eves 21 års dag på lördagen. Halv 9 på kvällen var fröknarna Ringh och Söder askalas. Vi blev hämtade av Petra på mitt jobb strax efter 9 på kvällen för att sedan åka hem till henne på förfest. Men innan de hann vi med att :skriva en lapp till våra grannar och sätta på deras vindrutetorkare. (Den historien började med att jag kom hem från jobbet och märkte att en bil stod på VÅR parkeringsplats. Trött och sliten som jag var, blev jag irriterad på detta och skrev en lapp:"Detta är ej eran plats!"Jag tänkte att om jag tar någon annans plats nu så får ju vi skit för det. Sen tänkte jag inte mer på det för bilen hade flyttat på sig dagen efter. Sen 2 dagar efter jag hade skrivit lappen till dom, så hittar jag en lapp på min vindrutetorkare där det stod:"Förlåt om jag tog din plats. Ville bara veta hur det kändes att stå där.Grannarna" Haha så efetr det blev det ju bara en rolig grej, så då på morgonen i lördags skrev vi ett meddelande som va så här:"Som  plåster på såren kan ni få bjuda oss på fest. ALkohol får ju folk att glömma har vi hört.//Brudarna i läg 47 E" ) På vår för-förfest hemma hos oss så lyssnade vi på hög musik, gjorde shower till Ronny och Ragges låtar och så försökte vi få kontakt med grannpöjkarna igen. Vi hörde ju att de var ute på deras balkong och spelade musik, så vi började med att försökte överrösta deras musik. Sen vek jag ett pappersplan och skrev "har ni fest eller?" som Eve kastade över. Men ingenting tillbaka. Sen när det var ca 10 min innan vi skulle bli hämtade så började massa småbarn stå nedanför vår balkong och dansa till musiken. Stå då pratade vi med dom, och då stod vår granne och lutad över räcket så för första gången då hejade vi på en av dom. Blev ju en liten genant stämmning, men det var roligt. Men vi åkte i alla fall hem till Petra, där det verkligen var sååååå tråkigt! Jag och Eve höll på att somna. Vu blev så glada när vi äntligen kom fram till krogen. Då släpptes vilddjuren inom oss fria och vi hade så roligt! =) Drack, härjade och dansade som bara den.
När krogen stängde blev det dags för BK (Burger king), och när vi skulle packa in sugrör och sånt får jag idén att "aa just det, jag behöver servetter till bilen" så jag tog hur många servetter som helst. Och då hittar Eve tepåsar som hon tar, hur många som helst. Och då vill ju inte jag vara sämre så då tog jag skit många sugrör. Var ganska chockerande att se resultatet dagen efter när vi vaknade upp. :p

Sjunga ska man ju också göra för födelsedagsbarn, så trots att jag fortfarande var full när jag vaknade så började jag sjunga. Fast det blev ju lite fel. Jag sjöng "Vad är det för en dag? Vad är det för en dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är INGEN födelsedag" istället för att sjunga att det faktiskt var Eves födelsedag. Jaja men roligt fick vi.

Idag efter jobbet gick jag och Eve på vinprovning. Super spännande att se vad som passar till vad. Hur man gör för att "smaka" på ett vin osv. Medan jag spottade ut vinet så "råkade" ju Eve svälja sitt =)

Nu är Annelie här, Eves mamma. Hon är ju en riktig enerigkick. Hur rolig som helst. Känns som en duracellkanin som orkar hur mycket som helst. För tillfället är det ute och går till Jessheims centrum medan jag ska vänta hemma och laga mat.
Just det jag lagade ju mat till Eve igår eftersom hon fyllde år. Det blev couscous med kyckling,sallad och torkade tomater samlade till en gegga. Hur gott som helst blev betyget =)

Ikväll blir det kyckling med en hemmalagad potatissallad. =) Mums..

Just det, hur viktigt som helst! Jag fick en CHELSEA mugg som Johan hade köpt till mig när han var i London i helgen. Jag som älskar Chelsea! Var inte det kanske det gulligaste??!!! Nästan så jag aldrig vill använda den :)

Nää men nu ska jag återgå till maten men här kommer lite bilder från helgen:

Barnen som dansar utanför oss

Födelsedagsbarnet


Roligt hade vi i alla fall =)

Hamnade på asfalten gjorde vi också


Puss puss

Fejkat eller?

Mmm SLITNA och allmänt packade tjejer..:S

Vilken present

Kommer hem från jobbet, och lägenhet är HUR MYSIG SOM HELST!! Det var städat, det fanns mysiga kärleksbrev lite överallt i lägenheten, bordet var ihopsatt (förmodligen efter många timmars skruvande från min sambos sida) och det stod 2 kokta ägg i varsin äggkopp vid spisen.. Alltså kan detta bli bättre? Ja i för sig hade det varit roligt att träffa Eve lite, vi har ju sprungit om varandra nästan 3 dagar i rad nu. Men imorgon hoppas jag det blir ändring på det?! Var ju tänkt att vi skulle spela bowling (JA man kan säga så!) och sen parta lite, men verkar som om födelsedagsbarnet själv (hon fyller på söndag) ska börja tidigt dagen efter. Men i för sig, hon kunde vara ledig på söndag så då gör det inget om hon är bakis några timmar på jobbet på lördagen? Visst då Eve? Jag vet att du vill ! ;)

Ännu en surprise, Evelinees mamma kommer på måndag och ska hälsa på, Det blir roligt.. hon är ju som dottra sin =)
Men man blir ju avvis, jag vill också att min familj ska komma och hälsa på :( Pappa kan inte du komma när mamma och Johanna är i Paris.. Hihi

Imorgon åker min lilla habibi Halle och Ana till Thailand. Jag är så så så avvis. Men det kan dom behöva. Speciellt Halle efter hur mycket som hon har slitit. Hoppas ni får det underbart!! (Halle jag ringer imorgon, DU VET)

Nää nu ska jag äta mina ägg och förhoppningsvis somna i tid..



Ge mig..

..en miljon så jag kan:
RESA,
Sluta oroa mig för räkningar,
Träffa min familj oftare,
Bygga ett barnhem i Central-eller Sydamerika,
Ge lite till la familia,
Skaffa en till tatuering,
 
Det finns så mycket jag vill göra, och så lite pengar. Men men pengar rullar in  som dom ska i alla fall.. dock inte lika ,mycket som jag vill men men what to do?





"Pularresan"

Min kollega Mensur kom förbi jobbet idag,fast han inte jobbade. Vi började prata lite om hur det gick med hans kärlek, och att jag och Lina Jurs har bestämt för att gå på en krog som heter Martins när vi får råd (pga attt det finns heta killar där, har en säker källa sagt). Men i alla fall så berättade Mensur att hans kompisar brukade gå dit, och då sa jag att det bara var små barn juh. Mensur är förövrigt bara 18år!
Men nej då sa Mensur, han hade minsann en kompis som var 23 år och mycket snygg. Så då sa ju jag att han skulle försöka fixa ihop oss. Haha Och pojken blev alldeles exalterad.. då frågade han om jag inte ville följa med till Danmark med dom på nån kryssning för de hade gratis biljetter. Så då frågade jag vilka som skulle åka, och då sa han nån tjej som inte jag kände som skulle med. Men NEJ sa jag.Ska jag med ,ska Lina Jurs med. Då säger Mensur så här. "Aaa men jag behöver ju nån att pula!" Och jag tänkte snabbt för mig själv och "Aaa men det kan du göra med Lina Jurs". Och aa det tyckte väl Mensur också, så nu ska hon med på resan hon också. Men jag var dock snabb med att poängtera att för mig skulle det minsann inte pulas något. Och jag är båträdd så jag kommer väl gå runt och se till att båten håller sig ovanför vattenytan.. Ialla fall den delen som ska göra det.

Pratade med mina käre farsgubbe idag. Han kanske kan fixa biljetter till Sverige-Danmark den 6 juni på Råsunda. Hoppas hoppas säger jag bara =) (Love u daddy)

Nää nu sover redan min kära sambo evelineee så ska väl krypa ner brevid henne..

Sussa sött

puss puss


It takes 2 to tango..

Tidsfördriv

Läst i lite bloggar och hittade en som hade svarat på lite frågor och då lyste glödlampan till och jag tänkte att "aa varför inte, har ju inget bättre för mig" så här kommer det..
Tio första:
Första bostad
: Med familjen?=Sätra,Gävle- Själv?=Jessheim,Norge
Första bil: DAYSI! Mitsibitsi lancer 92:a
Första husdjur: Var nog fiskarna..Enöga,Blunder,Damsugar´n mfl
Första semester: Mallorca med mormor och morfar -95
Första jobb: Furuviksparken
Första köpta skiva: Inte en aning
Första riktiga kärlek:Lito
Första piercing: I öronen när jag var 6-7 år tror jag
Första konsert: Arvingarna ;)

Nio sista:
Sista bilfärd:
Från jobbet hem idag
Sista filmen du såg: Var en kärleksfilm i lördagskväll, vet inte namnet på den dock
Sista ringda telefonsamtalet:Till mamma 
Sista bubbelbadet: Julas
Sista spelade cd: JUMPER =)
Sista gången du grät: När jag skulle åka från la familia tillbaka till Noge :(
Sista måltiden: Fil

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar? Big nono
Blivit arresterad? Nopp
Blivit kär vid första ögonkastet? Hmm..nää men attraherada, självfallet
Varit på tv? Indeed :P
Fått ditt hjärta krossat? Love hurts, what more to say?
Sagt att du älskar någon utan att mena det? När man har druckit ett glas för mycket har det säkert hänt
Strulat med en av dina bästa kompisar? Som sagt, alkhol är inte att leka med..
Busringt till nån? Nja, jag är ju en fegis så jag lät alltid någon annan göra det :P

Sju saker du har på dig:
1. Troser
2. Sovlinne
3. En varm filt
4. En handuk runt håret (ny duschad)
5.Rosa nagellack
6. Glasögonen
7. Örhängen

Sex saker du gjort idag:
1. Jobbat
2. Betalat fööör mycket räkningar (pank när det är 24dagar kvar tills nästa lön, INTE OKEJ!)
3. Flörtat... why not liksom :P
4. Kollat på fotbollsmatchen mellan Chelsea-Liverpool
5. Haft sönder 3 ägg, fråga mig inte hur
6. Önskat jag vore miljonär

Fem favoritsaker:
* Min ipod
* Min bil ,Daysi
* Mina gosedjur i sängen som luktar mamma (sprutade ner dom i hennes parfym :p)
* Vår dusch, finns inte mycket som är bättre än en varm dusch
* Mitt kontokort, när jag har pengar på det dvs. tss :P

Fyra länder du vill åka till:
*Jag vill ju besöka Alla länder!


Tre val:
Svart eller vit? Svart
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Choklad

Två saker att göra innan du dör:
1. Besöka ALLA länder i världen
2. Förhoppningsvid finna Mr.Right och leva lycklig i alla mina dagar

En sak du ångrar: Hmm, svårt...Eller jo att jag gick hem tidigare från jobbet så jag fick en varning.. dumt gjort av mig..

Och nu har jag slösat lite av din tid på detta meningslösa frågegrejen.. men men nu vet du lite mer om mig kanske?

Saknaden..

..till min familj är gaaaalet stor.
Har blödit näsblod två dagar irad nu (mamma och pappa ni vet vad som menas med det. Men det är ju det nya jag kör nu ni vet.. Nutri) Hoppas det slutar blöda snart...

Har huvudvärk efter en dag på jobbet så ska sova nu och vänta på att mina kära Evelina ska komma hem från Johan.. Kom hem nu min kära, vill ju inte vara själv!!!


Hur mår ni, la familia?

Rooligt värre

Rikard Palm på svt är så himla rolig så här kommer ett klipp med lite av det som han har gjort under sin tid som nyhetsuppläsare..

grodan som blev över-körd

Jag och min kollega Sott var på väg till bilen idag så pratade vi så sa han nått med en en groda..bara från ingenstans liksom och sen sa vi ingenting mer om grodan. Men sen när vi svängde in på vår gata där vi båda bor (fast i olika lägenheter och med olika sambos) så hoppar det en groda över vägen! Jag fick panik för jag kunde inte göra något för det var Sott som körde.
Så jag ba:Ååå vilken rysning jag fick, vad läskigt det där var!
Sott:Mähh varför då?
Jag:Men du körde ju på grodan!!
Sott:Nää jag körde ju över den!
Jag:Ja, jag sa ju det!!
Sott:Nää alltså inte så, jag körde ÖVER den!
Jag:Ja, men vad är det jag säger då?!
Sott:Ja men jag körde ju inte under den, och jag körde inte på den, jag körde över den!
Jag:Stackars grodan..

Sen fattade jag att han hade kört så grodan hamnade emellan däckerna på bilen, så den dog inte. Om den nu inte hoppade upp precis när vi körde över den och den nockade huvudet i bilen  och fick en hjärnblödning och dog?! Hoppas inte!

Roligt att vara tillbaka på jobbet, hade saknat dom alla. Men ni vet ju hur jag är. Jag vill vara med min familj, helst hela tiden! :D Så dom saknar jag juh självfallet!

Nää nu är det sleeping time..

ps.Evelina håller fortfarande på och pysslar ihop bordet vi började med igår!ds.

Puss puss

Back to work

Nu är jag, efter 3 veckor i Sverige (pga sjukdom) tillbaka i Norge. Var tungt att lämna la familia, men det går ju bra nu när jag är här. Fick ett varmt mottagande av Evelineeee, min sambo in crime.  Nu ska hon snart iväg och jobba och jag blir själv kvar. Men ska nog träna lite. Lite sit-ups tror jag sitter bra på min "lilla" bullmage.

Det är super fint här nu i lägenheten. Vi har satt upp tavlor, nya gardiner, en tv-bänk och så höll vi på i flera timmar igår för att sätta ihop ett bord. Vi har inte en sån bra skruvmejsel så vi är fortfarande inte klara, men de ska nog fixa sig. Vi får fråga någon stor stark karl om hjälp.

Åååå vad jag saknar er därhemma!!!!

Nää nu får vi sätta igång träningen.


Puss puss

Tröttsamt värre

Hade bestämt mig för att inte blogga förrän jag är tillbaka i Norge för det är inte som att det händer något här, men jag tänkte bara skjuta på den regeln lite och berätta att jag är sjukskriven till nästa fredag. Man tror inte att man är så dålig, men tydligen är man det när läkaren sjukskriver en för 3:dje gången!!

Aaa men nu blir det inge mer internet förrän nästa fredag. Fredag den 10:onden april, dagen då hyran ska vara betald. Gaahh!


Gör mig frisk, nu nu nu!!!

RSS 2.0