Off

Nu lägger jag ner! Har blivit värre, mina läppar har svullit så pass mycket att jag inte vill prata för att det gör ont och kan knappt äta, så imorse blev det fil (vilket blev en pina trots att det gick bättre än att käka en smörgås) och nu till middag vet jag inte alls vad jag ska ta mig till? Väntar just nu på att doktorn ska ringa men har väntat sen kl 1 så... aaa.

DÅLIGT är dagens ord!!!!

Utmanad

Har blivit utmanad av min syster att svara på detta och föra det vidare.
Fyra TV-program jag brukar se: Greys anatomy, Robinson,Samantha who?, 2½ men
Fyra saker jag gjorde igår: Kollade på reprisen av Robinson,besökte farfar&farfar,läste bok och kollade på wipeout
Fyra saker jag längtar till: värmen,resa utomlands,ha mycket pengar och inga skulder kvar,bli frisk
Fyra saker som står på min önskelista: en ny mobil, fred på jorden, hitta ett botemedel till hemska sjukdomar,
Fyra saker jag avskyr: Orättvisor,sjukdomar,insekter,krig
Fyra saker jag tycker om att göra: Resa,spela fotboll,shoppa, vara med nära och kära
Fyra saker jag åt igår:  pencillintabletter,kladdkaka,porterstek och alvedon
Fyra bloggar jag utmanar: evelinasresa, baboo, jameshetfield, jorro

Nu kommer det..

..allt på samma gång! Har ju haft ont i huvudet i flera dagar nu, trots att jag tar alvedon. Så nu tror farmor,farfar,mamma,mammas arbetskamrat osv att jag har fått..håll i er nu.....BIHÅLLSINFLAMMATION! Helt seriöst, hur stor är chansen liksom?! Doktorn ska ringa imorgon runt 8 på morgonen så då får vi se. Ringde till akuten idag för jag orkar inte med detta längre, men dom kunde bara be hälsovårdscentralen ringa upp mig imorgon, så hoppas jag får komma dit. Det känns som att min efterlängtade Tysklands resa kommer allt längre och längre ifrån mig. Åååå gör mig frisk. Och även om jag känner mig hyfsat pigg för att åka, hur kul är det att åka dit och äta medicin och inte kunna dricka alkoholhaltiga drycker?! Asså då stannar jag hellre hemma. Men NEJ  nu är det positivt tänkande som gäller! Jag har inte nå bihållsskit! Jag ska bli frisk!

Okej ska sova nu..

Kärlek till er och hoppas ni stängde av all el igår!!!

Ikväll !

Ni får verkligen inte glömma att stänga av ALL EL från 20:30 till 21:30! Vi ska låta världen andas ren luft och detta är världsomtäckande! Kom igen och och dra ditt strå till stacken.
Ni kan under denna  timme ;
*Tända ljus, dricka vin och skratta som bara den.
*Ni kan leka mörkerjaga ;)
*Ni kan sova
*Äta mat och ha tända ljus
*Berätta spökhistorier

*Gå ut och gå

*Busringa på grannarnas dörr
*Äta hur mycket godis som helst utan att någn ser ;)
*Nypa nån ni tycker är het i stjärten ;)
*Filosofera över livet
*Dricka hur mycket ni vill utan att någon ser
*Träna

Det var lite förslag på allt ni kan göra

Gör en bra gärning och tänk på miljön under i alla fall 1 ynka timme!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket




You´re my key to survival


Ni som betyder något













"Du får inte glömma att tänka"

Så sa min gammelmorfar några år före han dog. Då var jag ganska liten så jag fattade inte riktigt vad han menade, men nu när åldern har stigit och itilligensen med den så kan jag faktsikt börja förstå vad han menade. Att han sa det till mig, som ibland agerar utan att tänka på konserkvenserna av det hela, var bara klockrent. Jag försöker att tänka igenom mina handlingar innan jag gör dom, men ibland kommer det impulsiva tänkandet ifatt och sveper med mig. Men oftast tycker jag ändå att jag håller fötterna på jorden.

Det jag ville med detta inlägg är bara att föra min gammelmorfars budskap vidare; Glöm inte  att tänka.
Ganska simpelt men ack så viktigt!!!


Tack för dina ord Sture!! <3


Du..

..


Comments

Haha Albay ,Marre och Elle, tack för era kommentarer, dom värmde ;) Tog era oskulder på att kommentera va :P

Mår bättre idag, känns skönt. Jag behöver inte äta halstabletter hela tiden nu, så skönt! =)

Imorgon blir det systerkväll. Mamma jobbar och pappa ska på after work, så det blir bara jag och hon hemma. Hoppas vi slipper cat fights :P

Ska sova nu


Kärlek

No comment..

..for now..


Halsfluss

Min doktor Zafer Mourad  har skrivit att jag har tonsillit dvs halsfluss. Jag har alltså svullna halsmandlar och förstorade ömmande lymfkötlar submandibulärt. Varför ska doktorer alltid använda så svåra ord när det ska berätta om den sjukdom man har? Okej tonsillit låter som det engelska ordet så det fattar man ju, men submandibulär, say what? Han kunde bara ha skrivit halsfluss kort och gått så hade man fattat vad han menade.

Min kära lillasyster har också blivit sjuk men tydligen visar sig en förkylning genom utslag i ansiktet och halsen. Vi trodde först det var munsår, sen svinkopper och sen idag gick hon till läkaren och han sa att det var någon slags förkylning som visar sig i en konstig form. Hoppas lill-Fia snart blir frisk. Jag också så klart!

Solen skiner och jag och syster yster sitter inne, INTE OKEJ! Vi har åtminstone varandra i alla fall...




Msn

Msn är roligt. Där kan man skratta,bråka, aa leva ett liv. Jag älskar att sitta på msn och prata med folk från världens alla hörn. Just nu sitter jag och pratar med en vän från Costa Rica, och vi pratar om vad vi skulle vilja resa med för människor. Vi kom på min kontaktannons som jag ska sätta upp i parker, köpcentrum osv:

"single people who are willing to have random sex with strangers in south america to serve as a conversation topic"
På svenska alltså; singel människor som är villiga att ha one night stands bara för att skapa ett samtals ämne.

Jaaa men hellre att nån annan står för det än jag! Hehe
Min costarikan vän bara skratta åt min idé. Hehehe


Upside down

Ibland har man tankar om hur man vill ha det i sitt liv,och det kanske inte alltid blir som man vill. Det är jobbigt när dessa perioder kommer, men man kan inte göra annat än att lägga på ett fejkleende och ha det så tills man nån gång längre  fram accepterar dessa perioder. Dessa  låtsas vara glad perioder är jobba, men dom är också nödvändiga för man lär sig verkligen mycket om sig själv.

Mitt huvud snurrar..Hur ska jag reagera? Vad ska jag tycka? Vad ska jag säga?

Life goes on så är det!

Sjukskrivining

Var på hälsovårdscentralen idag igen. Klippkort nästa kanske?! Är tydligen på väg att få halsfluss.
Vad har hänt? Den senaste tiden har jag varit sjuk jätte mycket. :S Ett MÅSTE är att jag blir frisk till nästa vecka, då jag, Johan och Chili ska till TYSKLAND! =)
Men har fått medicin nu som jag ska äta i en vecka. Måste bli frisk nu!


Jag,Elnaz,Marre,Albi och Ana på Råsunda för se Brasilien-Ecuador

Ska kolla på film med mammi nu och kommer förmodligen att somna innan den är slut, men men..

Vad ska/har ni alla gjort idag?

Kärlek

Provtagning

Varit på hälsovårscentralen för att lämna tester om mina så kallade allergiutslag, som jag hade för x antal månader sen. Så får väl kanske veta vad det kan vara om några veckor.
Frågade om jag kunde få ett intyg på att jag är sjuk som jag kunde ta med mig till jobbet när jag åker tillbaka. Ja det kunde jag, men då var jag tvungen att ringa till dom och beställa ny tid för det kunde jag ju inte få när jag ändå var där. Höm..?! Jaja ska ringa Johan lite senare idag och fråga om jag behöver det eller inte.

Är trött som hela tiden så ska sova...


Kärlek

Jag är ju inte döende, men jag mår ju inte bra..

Nä blir bara sämre nu. Vill inte prata för det gör så ont i halsen, har fått hosta och vill så klart inte hosta på grund av halsont. Har feber, så knaprar tabletter för att må hyfsat. Ja detta är hur sluteskedet på min vistelse i min födelseort Gävle slutar. Den stora frågan är hur jag ska klara av att sätta mig i en bil att köra 6 timmar när jag knappt orkar vara vaken en timme? Tror på att ett mirakel ska ske och jag så må underbart imorgon så jag kommer kunna köra tillbaka till Norge, men det ser mörkt ut för tillfället.

Aaa så ligger läget, ska sova lite mer nu.


Ha de great!

Kärlek

Kalas

Jag färgade håret idag, blev inte så blont som jag hade trott innan men det var lika bäst för hade jag blonderat det eller något liknande så hade jag kunnat förstöra håret något enormt. Så nu har jag brunt hår men med blonda slingor, så vi är på väg i rätt riktning i alla fall.

Nu har släkten varit här och jag fick allt jag önskade mig förutom en mobil, det som var högst upp på listan, men nu är det väl bara att spara för att köpa en. Fick ju "lite" pengar för att köpa vad jag vill för så.. Men nu har ju Daysi min bil börjat förstöra min ekonomi för hennes avgasrör har rostat sönder och gått av, och vindrutetorkargrejen har gått sönder, så nu vet jag inte alls hur jag ska ta mig tillbaka till Norge med alla grejer. Hoppas kunna fixa det på nått sätt, men ack vad pengar det kommer gå för att fixa det! :S Ajaja vad jobbigt det känns alltså!

Jag fick även en soda streamer och en sop till Daysi, så jag kan sopa bort snön. Har fått en spade också by the way.
Och av Elnaz fick jag en mascara och ett nagellack. Tack tack !! :D och TACK för alla presenter jag fick av släkten också. Jag ville ha allt! =D

Nyss ringde Johan, haha han var full men härlig. Han skulle ut på Stureplan nu och hoppa runt bland bratsen...Låt han! :P

Nää nu ska jag sova, har börjat fått feber, ont i halsen och är allmänt slut. Vill inte vara sjuk igen! Ska kurera mig så gott jag kan nu!

Kärlek

Fylla utan bakfylla

Äntligen, det var på tiden! Första gången på väldigt väldigt länge som jag inte är bakfull när jag har druckit. Jippi!! Ändå drack jag himla mycket sprit igår. Men det är väl så, jag tål mer sprit än jag gör med vin och annat tjaffs.
Kvällen igår blev väl inte direkt som jag hade hoppas, men det är som det är. Fick i alla fall 300 kronor presentkort  på H&M av Cissi och Adam, 200 kronor presentkort på Gina från Maral, och 2 martiniglas och ett par skit härliga trosor av Marre. TACK för allt, jag blev jätte glad! =)

Nu ska jag börja städa upp här för senare idag kommer ju släkten och då blir det mer paket, I LOVE! =)

Och just det idag blir jag blond igen. JAAAAA! =) Eller jag ska färga, och vi får väl se var frisören tycker jag ska göra med håret.

Men det kommer bilder inom sinom tid från igår ;)

Kärlek

På promenad, genom stan..

Nja stan och stan vet jag inte, men ska i alla fall ut och gå runt Sätra.Bra att Elnaz ringde och väckte mig, för nu kommer jag verkligen att följa med och gå den där uttjatade slingan som tar.. aa kanske en timme att gå, eller tar det längre tid? Nu var det alltför länge sen jag gick den kanske..

Detta tal skrev jag om Sätra (stället där jag bor) i början på tre:an på gymnasiet:
OBS. DET ÄR ETT IRONISKT TAL BYGGT PÅ ALLA FÖRDOMAR OM SÄTRA!!!!

Halalla Nanawie, Rebecka Spiik, Emma Eriksson, Fredrik Bergström-Larsson och Madeleine Ringh är bara några av de stjärnor som bor i den mångkulturella stadsdelen Sätra.

Sätra ligger ungefär tre kilometer norr om Gävle centrum. Sätra började byggas under 1960 - och 70 -talet. Men i slutet av 1980- och 90 -talet utökades bebyggelsen utanför den trafikled som omslöt den ursprungliga stadsdelen. Och ser man på Sätra idag så har stadsdelen en ganska lyckad planläggning, med bostäder runt ett affärscentrum och välplanerade trafikleder. Men man ser också att Sätra består av tre grannskapsenheter, vilket i vår tid har lett till att Sätra har blivit uppdelade i "rätt" sida av bäcken och "fel" sida av bäcken.

Bor man på den östra sidan av bäcken i Sätra så bor du på "fel" sida, men bor du på den västra sidan av bäcken bor du helt "rätt".

Den östra sidan består dock nästan endast av höghus, och det är också där det bor flest invandrare i Sätra.

Många runt om i Gävle tror att den östra delen av Sätra skulle vara farligare än den västra sidan, men det är inget som jag tror på. Varför skulle den östra sidan vara farligare att gå i sent på kvällen än den västra? För att de bor fler invandrare där eller?

Jag tror istället att den östra sidan är otroligt mycket bättre än den västra sidan.

Ska du ut å festa en lördag kväll och du inte har något att dricka är det bara att ringa nån från den östra sidan så är det sedan fixat till kvällens utgång. Och eftersom det finns så hög konkurrens på den östra sidan så leder det till att man får allt billigare priser, så man kan komma undan med högst 100 kronor för en liter sprit, vilket är ett ganska bra pris!

Man kan säga att Sätra är lite av ett stort köpcentrum, är det något du behöver få tag på men som du inte kan köpa i någon affär, kan man alltid hitta det att köpa i Sätra. Sätra är lite som ett köpcentrum som har öppet dygnet runt hela veckan, vilket jag tycker är jätte bra.

Och detta är ju jätte bra för alla invandrare som inte kan få något jobb i Gävle pga. att de inte kan prata språket ordentligt eller för att de inte har någon utbildning. Genom att ha sitt "lilla köpcentrum" hemma hos sig i lägenheten så kommer dom i kontakt med andra svenskar och på så sätt kommer dom in i det svenska samhället och lär sig även svenska, vilket är precis så som vi vill ha det, Invandrarna ska komma in i samhället och lära sig språket det är precis det politikerna säger, och det är något som vi tagit fasta på i Sätra.

Och känner man sig ängslig att gå i Sätra en kväll så kan man ju alltid köpa sig en livvakt som följer med en till dörren för en hundring eller så, för som sagt allt finns i Sätra!


Men måste väl sätta på mig joggingdressen och förbereda mig nuför snart går startskottet.



Hoppas ni alla andra får en fin dag i vårsolen! =)

Kärlek

Män som hatar kvinnor

Jag skulle egentligen gå på bio och sen "Män som hatar kvinnor" med Evelina. Men hon ändrade sen och kom på att hon ville spendera lite tid med mamma sin, så då sa jag till syster yster att vi skulle gå istället. Så nu kommer jag precis därifrån. Den var ganska bra och en aning läskig också. Jag och Johanna (syster) satt och höll om varandra samtidigt som jag höll för öronen och hon för ögonen när det blev läskigt. Det är syskonen Ringh det. Hehehe

syster och jag


Imorgon tänkte jag om jag orkar kliva upp tidigt gå ut och gå med Elnaz. Sen ska jag hem till mormor och morfar och få dom att tycka synd om mig och mitt sydda knä. :)

Nu är det time för lite tv tittande och sen dyka ner under täcket och värmen.

Hare bra

Carpe diem

Jag känner verkligen så nu när jag är hemma. Jag tar verkligen dagen som den kommer och det är så nice! Skönt att stressa ner och "bara var sig själv för ett tag". (Vet ni från vilken reklam det citatet kommer ifrån?)
Ska snart över till Marre och mysa. Roligt ! =) Sen ikväll hoppas jag att jag och syster yster ska ha det mysigt värre, ungefär som igår fast mysigare! :D

På väg mot ljuset

Snart ska jag åka hem till Gävle! Oj vad jag längtar tills jag kommer ligga i soffan med huvudet i mammas knä och få berätta om mitt sydda knä, om festen i fredags och allt annat galet som har hänt i mitt norska liv. Det är så konstigt för jag har nästan 2½ liv. Jag har mitt svenska liv där jag spelar fotboll,umgås med familjen, hittar på hyss med mina brothers from other mothers. Sen har jag mitt norska liv, då jag bara jobbar och dricker lite för mycket då och då. Och sen har vi livet på jobbet, slit och stönt. Jag hade aldrig orkat med att jobba så mycket utan er mina underbara mongo vänner, NI ÄR VERKLIGEN UNDERBARA! Men det är skönt att kunna skifta liv lite ibland, men ändå det jag saknar mest här borta i Baggeland är så klart mina nära och kära och sen fotbollen. Det är så svårt att komma igång när man väl har lagt skorna på hyllan. Men hoppas jag ska bli mer träningsaktiv till våren i alla fall.


Hoppas att ingen av er har missat att jag har haft en gästbloggar här. Min arbetskamrat Anders.
Anders: Vad duktig du är på att skriva! Kom gärna med fler inlägg min vän!  Min blogg står alltid öppen för dig ;)

Jaa men angående fredagens bravader och mitt sydda knä. Enligt Halalla var det detta som hände; Halalla skulle hälla vatten på Anders som intog försvarsställning och puttade bort glaset med vatten i, som föll ner på bordet och studsade på ett annat glas som i sin tur gick sönder, varav en glasskiva skrapade sönder lite på mitt knä. Men det var en väldans tur att vi hade Evelina där som vill bli sjuksköterska. Hon plåstrade om såret så det slutade blöda i alla fall. Men oj vad mycket blod det var över hela lägenheten det var när vi vaknade! Såg ut som Stockholms blodbad.. Nää nu ljög jag men det var lite överallt kan vi säga.

Men jag hade hur roligt som helst! Snart fyller Eve då får vi ta en reunion! ;)

Men jag tänte visa lite bilder från i fredags och från i lördags då vi var på legevakten (motsvarar ett mellanting mellan hälsovårdscentralen och sjukuset) Men jag fick världens bästa läkare; Gröger! Haha härligt namn och han såg ut som jultomten själv. =) När han sa att jag skulle sy 3 stygn då började jag, full som man var sjunga på "3 is a magic number, yes it is" Haha men jag ahde skit roligt!! =) Han var dock inte nådig med bedövningen, bara högg in den och när jag började yla lite i smärta, ja då sa han till mig att det faktiskt inte gjorde så ont. Jaa det var ju bara att vara tyst efter det. Inge sympati hos Gröger nej. Och även då fick Evelina agera sjuksköterska, hjälpa lill Gröggan lite.


Marie och Ida

Jag och min mongobästis Johan

Sötnötarna

Sott,Anders,Marie och Fidde

Eve och sliträven dvs jag

Johannes och jag, men vad gör karln? Hahaha

Dhalak och Evelina

Och så var kvällen slut för Sott

Nån som saknar ett par Björn Borg kalsonger storlek M? Hahaha

Mitt knä efter jag har fått mina 2 bedövningssprutor

Gröger ska sy

Lite från helgen. Ska nu snart börja åka hemåt.. hadeee

Kärlek!

I'm so freakin tired

Hej!

Klockan har nu börjat krypa sig på småtimmarna, ögonlockarna blir tyngre, och ännu en måndag har öppnat sina dörrar. Och vad är inte bättre att börja veckan med om inte ett ärofyllt gästinlägg.

Själv är jag en väldigt oerfaren bloggare, eller kanske borde jag säga att en bloggares oskuld är tagen, för det är faktiskt sanningen. Det här är första gången!

Så vad skriver man om i en blogg?

Dagen började iallafall som vanligt med att min trogna vapendragare och rumskompis Johan slår i tån i soffan och därefter dunkar igen ytterdörren efter några sekunders chippande efter luft och ett tapert försök att få bort smärtan från foten. De första veckorna var jobbiga, men på något vis har det, precis som allt annat här i Oslo, blivit till vardag. Denna vardag som alltid lyckas krypa ifatt en. Jag som lämnade lilla Ulricehamn just för att komma bort från den otäcka känslan att känna att det är söndagsångest på söndagskvällen, att man räknar ner dagarna till helgen och att jobb alltid  väntar bakom nästa knut. 


Det skedde även lite på jobbet idag. Som vanligt ståendes bakom kassan, spanandes efter söta tjejer eller oryddade bord, var jag i mina egna tankar. Hux flux dyker ett helt gäng ölsugna fotbollssupportar upp och jag ser chansen till att tjäna ihop lite extra dricks. Fixade till min nysnaggade frisyr, la in lite extra charm samtidigt som jag drog några skämtsamma kommentarer till några skäggiga män med hemstickade supportertröjor. 30 minuter och tjugo öl senare börjar glasen ta slut samtidigt som min dricksskål fylls med mynt. Jag tänker: Shit, jag är grym, men jag behöver mer glas! Tittar åt höger, ingen som kan hjälpa mig, tittar åt vänster, ser ingen där heller (förutom en helt slutkörd Madde=)) och ser samtidigt chansen till att få hjälp med glaspåfyllningen försvinna. Jag tar därför saken i egna händer och låter situationen bära eller brista.
När jag kommer tillbaka lägger jag inte bara märket till att det står en söt tjej vid salladsbaren och luktar på en av dressningarna, utan att min dricksskål är borta! Någon har alltså stulit mitt glas med alla välförtjänta mynt som jag kämpat ihop medan jag varit och hämtat glasen. Förgäves vandrade jag ut bland alla människor utan framgång. Det var bara att börja på ny kula. Jag har iallafall lärt mig en läxa idag.

Jag vet inte om det här inlägget blir för långt för er läsare, men jag skriver väl på till ni somnar. Det är ju trots allt inte varje dag man får den här chansen.

Helgen har även den varit ganska händelsefull. Fredagskvällen blev till en överraskningsfest för vår lilla kära Madeleine. Med fulla bålglas och fulla arbetskollegor fick Madde en kväll hon inte hade räknat med. Jag hoppas att alla som var där hade en toppenkväll, för det hade jag. Alla skandaler som ägde rum under kvällens gång går under det fina ordspråket: What happens in Jessheim, Stays in Jessheim. Dock kan jag sticka ut med en liten smaskig rubrik:

"Endast två av tjugo vaknade upp i lägenheten där festen ägde rum. Vilka det var hålls internt"


Nu är det bara några timmars sömn innan det är dags att jaga ny dricks och nya oryddade bord, och kanske, ja kanske får ni se mig här igen. Tack Madde för en toppenfest och tack för dessa rader. Mitt namn är Anders och jag tackar för mig.

På återseende.
/Sellan

Jobbet, mitt tredje hem..

Det kænns verkligen så! Har jobbat från 06:00, och ska jobba till 23:00 ikvæll. Inte roligt alltså! Men imorgon åker jag hem, åå dte kænns så gøtt! Så ska jag visa upp mina 3 stygn jag har på knæt.

Jag får ju inte bløta ner såret på 6 dagar, så ni skulle ha sett hur jag fick duscha igår. Haha stod på ett ben med det andra høgt uppe i luften.. Haha var skit rædd att jag skulle ramla, men det gick bra ændå. HEHE

Nej måste ner och bre mer mackor nu!


Kærlek till er alla

Surprise surprise

Jaa hörrni, tack alla ni som var med och deltog i min överraskningsfest! Var otroligt roligt! =) Synd bara att det skedde lite olyckor, som att jag tillexempel fick en glasskiva i knät så jag fick åka till sjukhuset och sy 3 stygn. Hehe sånt som kan hända. Men att slänga glas i toaletten, inte okej! Aaa men kommer mer update senare idag.Nu MÅSTE vi städa för det ser ut som en svinstia!

Hade tills vidare...


Kärlek till er alla

It`s friday I`m in love..

Nån som vet vem som sjunger den sången?

Aaa har snart klarat av ænnu ett jobbpass. Ska bli gøtt att komma hem och få mat av fruarna mina :D Johan kommer hem till oss idag också, ska bli hur kul som helst eftersom han aldrig har varit på besøk (fy skæms Johan!)

Nej måste fixa det sista innan jag går hem nu.

Ps. Pappi grymt roligt att du också har børjat kommentera lite! =) ds.

Just another day at work

Har jobbat idag som vanligt, kallproduktion. Jobbade med bara roliga människor idag, Lin:orna, Johan,Filip,Anna mm Sen kom även Halle balle och Eve peve på besök när jag jobbade. Roligt =) Eve berättade med inlevelse om deras nära döden upplevese. Haha. Kanske fult att skratta men det var så roligt på sättet hon berättade det på. Jag skrattade sönder mig! Hahaha.
Imorgon är det jobb igen och sen middag med Eve,Halle,Johan,Marie och Lina Jurs. Nice! =)

Nu har vi städat här hemma och Eve har gått och lagt sig och jag och Halle sitter och snackar lite.

Nää nu är det sleeping time.

Sov gott!

Födelsedagsbarn, javisst

Då är man 21 år. Kan åka till USA och spela på kasino och köpa alkohol lagligt, jihaa :P Känns väl som vilken dag som helst egentligen. Många på jobbet kom ihåg medan jag fick påminna andra själv. Men det är som det är det. Imorgon är jag ledig så då ska jag åka och fixa min skatt så jag slipper betala 30 procent i skatt! I för sig skulle jag få tillbaka mycket på skatten, men jag vill ha mina pengar direkt, ge mig ge mig!!

Har fått sjukt många gratulationer idag och det tackar jag så hemskt mycket för!

Halalla kommer tillbaka hit till Norge idag så jag och Evelina ska åka till flygplatsen för att öppna lite paket, eller jag ska. Moahaha =)

På fredag ska Eve och Halle fixa middag och det för mig för jag har fyllt år. Ska bli super duper mysigt! Skönt att jag blev av med mitt morgonpass också, annars skulle jag ha jobbat från halv 5 på morgonen till halv 8 på kvällen och det hade inte varit roligt att försöka sitta och vara social sen. Nää det blev bra så här =)

Jag och Evelina kollade på en sååå galet rolig film igår, Morgan Pålsson världsreporter. Asså vi skrattade så vi nästan grät!! Jösses Amalia alltså!


När jag fyllde 18 år, shit 3 år sedan. Tiden går föööör fort nu!!! :S

Kärleksmiddag och present i förskott

Jag fick kycklingfilé,klyftpotatis,beasås och sallad med mjölk i champangeglas till middag av min kära. Det är kärlek det. Nu ska vi kolla på film, Patrik 1,5 och mysa lite. Det känns nästan som jag fyller 21 bast idag, fast det är ju ännu många timmar kvar. Och så fick jag paket i brevlådan idag också, 2 trisslotter från farmor och farfar. Ååå saknar er!!! och mormor då som har kommenterat bloggen för första gången.. hahaha Love you!
Nää men hoppas ni får en trevlig kväll så får ni önska mig grattis om några timmar :P

Citat från Evelina igår kväll;
-Jag tycket det är så jobbigt när psykiskt dåliga människor ska göra silikontuttar. Hahaha
-Man säger nå speciellt när man fyller 21... (Betänkte tid) Jag måste nästan gå upp och äta chocklad.  Hahahaha är det så man säger? hahaha

Sova bör man annars dör man

Jobbade stängning rydd (disken) igår. Hade inte fått många timmars sömn eftersom Marie kom hit och väckte oss väldigt, fööööör tidigt om det har varit fest dagen för! Men slutade i alla fall klockan 11 igår kväll, och sen skulle jag upp kloclan 4 idag på morgonen för att jobba åt Cecilie. Så jag var ganska trött, så jag tog mig en stödvila på si så där 3 timmar. Blev precis väckt av Evelina som kom och sa att maten snart var klar poch att jag kunde gå och fräsha upp mig nu. Godbiten då!
Måste väl skynda mig till matbordet nu.. =)

See ya, but don´t wanna be ya ;)

Deutschland here I come

Blev väldigt impulsivt, men jag ska åka till Bremmen,Tyskland den 2 april! =) Jag ska åka med Johan och Chili från jobbet. Jag och 2 grabbar, det tror jag blir skit bra! Killar är så lätta att ha och göra med, speciellt dessa 2 sköningar! =) Vi ska festa, och kanske se Bremmen-Hannover (fotboll). Resan var ganska billig också, 500 någonting tur och retur. Så nu ska vi bara hitta ett schysst ställe att sova på, så om ni vet något säg till! =)

Älskar detta impulsiva, inte för att jag egentligen har pengar, men jag fyller ju år snart så får önska mig lite money money då :P

Nu ska jag städa upp i denna svinstia hehe

Den rätte för Mrs. South

Jag och Evelina satt och tittade på Linda Rosings dejtingprogram härom dagen, och då började vi prata om vad den andre söker för kille, så nu kom vi på att vi ska lägga ut en kontaktannons åt den andre, så här kommer Evelinas (skriven av mig)

Evelina söker en kille som :
vågar vara barn och hoppa runt i snön och leka,
inte gillar att sola på stranden,
gillar att överraska henne,
vågar säga ifrån så hon får lite motstånd i diverese diskutioner,
kan laga mat,
kan surfa,
gillar äventyr,
inte är en för stor sportnörd (eve hatar sport, förutom surfing då!)
kan spanska (stort plus i kanten)
gillar att hitta på saker, hitta för mkt stilla sittande,
gillar att resa,
har brunaögon!!!
är längre än henne,
inte tar livet allt för seriöst,
kan vara seriöst när det gäller,
är lite tekniskt eftersom hon inte alls är det! =)
är duktig på att dansa,
är rolig,´
inte lever för sitt data-/tvspel,
har rufsigt hår,

Kommer inte på något mer, men gör jag det senare så kommer listan garanterats att uppdateras!





Kärlek

Hej då framtid, back to scratch

Nått som är skit skit tråkigt har hänt. Jag kommer inte bli skiftledare på mitt jobb, jag har fått en varning och en till, så är det hasta la vista för min del. Anledningen till detta är att jag igår, gick hem tidigare från jobbet, närmare bestämt 15 min tidigare. Jag jobbade med en tjej och vi hade vad vi trodde inga beställningar kvar, så vi stängde och försökte skynda oss så mycket som möjligt, (som nästan alla gör på Mono när vi ska stänga!) Vi missade en beställning så en tant fick inte sin mat hon hade beställt, men vi hade stängt och var på väg hem då så självklart blev denna tant jätte sur. Men hon jag jobbade med bad om ursäkt och liksom kollade läget. Och tanten var då ganska lugn ändå. Men skenet bedrog. Denna tantaluska blev så arg att hon ringde till OSL, (företaget som hyr in företaget jag jobbar för) och som i sin tur pratade med cheferna på SSP (företaget jag jobbar för) och dom pratade så klart med min chef som pratade med mig och min partner in crime. Han (min chef) sa väl nått i stil med att skiftledare var det ju bara att drömma om nu och minsta lilla så får jag sparken.  Så aa jag kan inte säga nått än att det svider att det nästan kostade mitt jobb att gå hem för tidigt. Så nu vet ni det, och ni gottegrisar som gillar att läsa om när det går dåligt för andra, varseeeegoooo! Ni som innan tyckte att det var dåligt att jag skulle bli vaktledare, jag blev inte det nu så vaaarseeeegooo! Men det som inte dödar gör en starkare. Försöka sluta med att festa om jag jobbar dagen efter, köpa en väckaklocka så jag verkligen inte kan försova mig, ge 110% på jobbet även om jag psykiskt mår piss, alltid ha ett leende på läpparna och ge våra kunder den bästa servicen jag kan ge ALDRIG gå hem tidigare från jobbet, även om alla andra gör det! Detta är några av de åtgärder jag ska ta för att unvika att få en till varning. Jag tror inte det är något mer som jag ska behöva tänka på. Så får vi hoppas att jag gör ett bar intryck igen och kanske kan bygga upp min karriär igen och få en bra cv. AA nu vet ni det, har egentligen ingenting mer att säga om detta- Gjort är gjort. Gör man fel så kommer det slå tillbaka på en, tro mig!!!

Hoppas ni andra har haft en bra dag i alla fall, eller rättare sagt, bättre än mig!

Morfar han kan han

Igår skrev jag ju att jag ville också ville ha lite kommentarer från min mormor, men så fick jag en av min morfar idag istället. =) Att något så litet som en kommentar på bloggen kan göra en så otroligt glad. Hihi men nu är jag full av kärlek och värme, så detta kommer förhoppningsvis bli en super bra dag! :D

Han kan dansa som ingen annan, min morfar.

Kl 10 hos oss

Vaknade av att pizza hut skickade sms och frågade om jag ville komma och jobba efter jag har slutat på Monolitten. Så ska sluta kl 11 ikväll istället för halv 10.

Såg filmen Slumdog millionair igår. En otroligt bra film! Handlar om en kille från Mumbays slum som kommer med i fråge programmet vem vill bli miljonär. Han är en fråga ifrån miljonen när programet tar slut för dagen. Han blir då tagen av polisen som tror att han har fuskat sig fram i programet. Så för att bevisa att han inte har gjort det så får han berätta hur han har fått veta svaren. Det leder alltså till att man får se hur han levt sitt liv, vad han har varit med om, och hur han försöker få vara med kvinnan i hans liv, Latika. Känslosam och väldigt spännande.

Tittar på kl 10 hos Malou eller vad det heter. Det var en flicka som var 11 år gammal när hon förlorade sina föräldrar i tsunamin i Thailand. Hon fick då bo med hennes faster och farbror så berättade dom hur det hade varit, hur det kändes för henne att komma in i en ny familj. Skit bra intervju av Malou!!! Stackars liten känner jag.


Usch vad mycket hemska saker det finns i världen!!

Nu är det Lill-Babs som intervjuvas, hon är väl en rikig hurtbulle va?! Snygg är hon också för att vara så gammal! :D

Nää nu är det frulletime.

Kommentarer

Såg att min kära mormor har kommenterat min lillasyster blogg, men har jag fått en enda kommentar?  Nej! Mormor jag vill också ha kommentarer!! Jaa det ska vara lika,får hon en kommentar ska jag också ha en. Så äre. Eve sitter brevid och frågar hur jag orkar men joo då jag orkar jag. Hehe man vill att allt ska vara lika. Hehe

Men love you mormor

Favvo mormorn


Skinande rent men ett huvud som dunkar

Har man jobbat ett pass då, bakis och härlig som man var så var det inte direkt en höjdar dag. Men ändå soft, fick städa kylen som tog 2 timmar, och sedan var det grillning för hela slanten. Huvudet värkte och matlusten kom och försvann under hela dagen, inte nice men man mår som man förtjänar som mamma alltid brukar säga när jag är bakis.
Jag vet inte vad det var med mig igår men jag var ganska klängig, ville ha allas uppmärksamhet och sa saker som... aaa vart kom dom ifrån? Nej nu ska jag ta det lugnt med spriten ett tag.

Hat funderat lite på vad jag önskar mig när jag fyller år, en mobil är nått jag verkligen vill ha eftersom min är katastofalt dålig. Sen skulle jag vilja ha en datorväska som har en rem så man kan ha den över axeln. En fin väska ska det vara, inte en som påminner om en portfölj. Sen skulle det vara nice med en liten weekened resa till nån schysst stad. ;) Och eftersom jag är skofantast så önskar jag mig så klart skor också! :) Jaa det är väl bara det som jag kommit på tillsvidare i alla fall.


Igår hade vi städdag här hemma, gick kanon, alla fick ett varsitt område som vi skulle städa och göra rent och pent. Halle hade köket/vardagsrummet, Eve hade vårat sovrum och jag tog badrummet,hallen och vestibulen. Så nu är det ganska rent tycker jag =)
Vi hann med att leka när vi städade också.


Nää nu ska jag duscha och sen blir det filmtittande med Eve peve. :P

Kärlek till er!

Bakis

Aaa jag låter rubriken tala...

Ont i magen, ja då får man gå till Per i hagen

Har skit ont i magen. Vette tusan var det alltså. Kanske en biverkning av allt sött det blev igår när vi åt, glass,grädde mm.

Nähe Johanna ville inte åka till Egypten, undra vart hon då vill? För jag verkligen VÄGRAR Bulgarien,Turkiet och Spanien! Been there done that känner jag.

Nu ska jag snart skicka iväg Eve på brandkurs, och medan hon är där ska jag hjälpa favvoLina med hennes spanska läxa. =)

Sen blir det nog sova ett tag innan förberedelserna inför kvällens utgång börjar. Jihaaa :)


Puss

Pannkakstime

Nu står Evelina  och vispar ihop allt för att vi ska äta pannkakor. Halle har åkt iväg och köpt glass, sylt och grädde och jag ska vispa ihop grädden. =) Var så himla länge sen jag åt hemmagjorda pannkakor, åå det ska bli så gott!

Har precis vaknat, nice. =)

Kom på en rolig grej nyss, när jag och Eve åkte hit till Norge så var vi på väg in i Rättvik, och precis innan man kör in i Rättvik kommer man upp för en backe som gör att man ser över hela Siljan och staden. Skit fint by the way! Och då säger Evelina så här: Det här är väl Sundsvall va? Hahaha

Sen igår ska ju jag a.k.a (also known as) miniexperten berätta för Eve om Vasaloppet, och så säger Evelina så här; Guuud vad länge de åker. Och jag då; Ja men Evelina, de åker ju 60-70 mil, fatta hur långt det är mellan Sälen och Mora! Hahahahha lilla överdrivarn jag då.

Ja såna konverasationer har vi här hemma hos familjen Nanwaie,Söder, Ringh




Bränd

Så himla dumt, skulle ta ut en grej ur ugnen så tog jag i det med en blöt trasa, inte smart! Så jag brände min lilla tumme. Väldigt väldigt dumt. Får skylla på att jag var trött efter bara ha fått 2,5 timmes sömn. :S

Evelina och Halalla åkte och fixade norsktpersonnummer till Eve nu. Snällt av Halle balle =)

Imorgon blir det party night, dränka mina sorger? Vi ska hålla tills hos Sott. Ska bli roligt att han ska med också, han som jämt brukar vara en torrboll och tacka nej när jag frågar om han ska med och göra nått. Men hoppas det blir roligt och att vi blir många. =)

Jag och min kära syster har bestämt att vi ska åka utomlands ihop i sommar. Ska bli super roligt, om vi kan hålla sams. Men det ska nog gå bra tror jag :D Jag hoppas hon vill åka till Egypten för dit vill jag hehe

Gouna, Egypten
Nää ska försöka få lite sömn nu.

Peace out





Infektionstider

Evelina ser ut som en riktig pundare när hon tar sina tabletter. 2 stycken olika mediciner och 4 piller om dagen sa doktorn, för nu har hon nämligen fått en infektion i magen. Vi satt där och skrattade istället för grät. Vad kan man annars göra? Evelina skrattade tills hon fick ännu ondare, stackarn. Och 2 doktorer fick hon också. Vilken charm de hade. Man skrattade ju åt dom med. Hehe de var ett härligt besök, trots att vi fick vänta ett rejält bra tag innan vi fick träffa dom.

Sen när de typ hade fastställt var det kunde vara så var vi tvungna att ta oss till Strömmen för att hämta ut antibiotikan. Det tog ett bra tag innan vi hittade dit kan vi ju säga. Men nu är vi hemma, mättna och belåtna så nu blir det väl filmtajm och sen sova för min del. Ska börja jobba kl 04:30 imorgon.

Just det kollade lite på Vasaloppet imorse. Det är ju en slags tradition, och jag gillar´t! Grattis till Tynell som vann för 3:dje gången må vi säga.

Men ha det bra allihopa. Jag mår bättre och detta ska firas med lite glass.. Mumsfilibaba

Er here we come

Evelina har fått nå fel, så hon har gått och haft ont i magen i flera dagar och nu klarar hon inte mer utan har skit ont så nu ska vi åka in till sjukhuset hon och jag. Jag som har haft huvudvärk i flera dagar, ska köra. Hur kommer detta att gå? Jag ska ta med mig alvedon i alla fall.
Men vi får väl se när vi kommer hem. Hoppas tidigt för jag hade tänkt (som det känns nu i huvudet och kroppen) jobba imorgon kl 04:30.

Aja men återkommer väl med updates.

RSS 2.0