Back to my roots

Nu är jag i vår sommarstuga. Solen glassar, har inhandlat 3 nya solbrillor, druckit ett glas vin med jordgubbar i, är med min familj och grillen är i gång. Kan denna dag bli bättre? Tror knappt det. Svensksommar som den ska vara. :D

Fick presenter igår av min mamma och syster eftersom de varit i Paris. Fick en ny väska av dom båda och sen av syster yster fick jag en försenad födelsedagspresent. En skit fin ring, armband och ett par örhängen. Super nöjd blev jag :D

Det är inte bara roliga grejer som hänt under min vistelse här i Svearike. Jag har kommit i kontakt med polisen. Jag vill inte berätta mer om detta men medan jag sitter i polisbilen så hör jag i alla fall detta på deras komradio
"Aaa då blev man av med damsällskapet nu då"
"Aaa men du fick dig ett åk i alla fall"

Hahahaha jag började asgarva när jag hörde det men sen tittade polismannen som jag satti bilen med, lite argt på mig så då var det bara att sluta.


Sen när jag var och lämnade in min bil för den hoppade så mycket i ratten, då säger en av mekanikerna där
"Man får läsa menyn, även om man inte äter"
Han menade att man fick spana in brudar på stan även fast man hade flickvän/fru. Hahaha så himla skön kommentar.

Jaa mycket har hänt, men just nu är jag bara lycklig så lycklig. Om livet ändå kunde vara som denna dag då hade det varit nemas problemas.


Puss på er, hoppas ni får en underbar kväll för det tänker jag ha! 

Just det, morfar fick ju sin 65års present alldeles nyss. En 4,5 liter whiskey, Famous grouse. Haha det var kärlek i första ögonkastet vill jag lova. Tyvärr har jag inte hittat min kamera än så jag kan inte lägga upp någe kort. Men jag ska ta några bilder med kameran även fast det inte blir så bra, men men bättre än ingenting.


Puss igen då :P

Morgongymnastik

Har varit på "stram opp"passet alldeles nyss. Har ont i hela kroppen, men vilken skön känsla det är!

Är helt slut som artist, men kanske vaknar till med lite frulle?

Ska snart iväg och jobba. Imorgon kommer Evelina också =) Tyvärr så åker vi ju om varandra, eftersom jag beger mig mot Gävle imorron. Men vi ska nog hinnas kramas lite innan jag åker. Första gången nu som jag inte längtar hem super duper mycket. Bara super mycket. Men jag har ju kommit igång med träningen nu så jag vill vara här och träna. Får väl köra lite sit ups hemma antar jag.

Nä nu ska jag duscha men hoppas ni mår bra i vår solen..


Juste glömde ju berätta att jag har fått dikter/rim av Sott på jobbet:

Till Madeleine,
som för det mesta är ren och pen.
Hon är go och glad, 
och gillar choklad.
Gärna fyrklöver,
för hon är ju en riktig löver.

*Pen på norska är fin

Sen svarade jag med ett rim till han och då fick jag tillbaka detta:

Javisst kommer Monolitten bli öde,
utan mig som springer runt som en liten jöve(?)
Men dom har ju alltid Madeleine den sociala,
men hon jobbar ju som en sömnig koala.
Jag kommer säkert sakna dig,
men inte lika mycket som du kommer sakna mig.

*Vad är jöve liksom? hahaha

Vem är du? Vem är jag?
Vem f*n vill du att jag ska va?
Du är där, jag är här,
låt oss plocka lite bär.
I en skog, i ett snår,
du får välja vart vi går.

Haha så nu har jag äntligen fått en rimkompis =D

Nää nu MÅSTE jag verkligen duscha. Hahaha



Christina, Henke och Sott

Tårarna flödar


Får man bli mer söt?

Hallå där

Helgen har passerat och en väldigt bra sådan också! Vi hade personalfest i lördags och jaa det slutade väl som vi alla hade förutspått. Alla blev askalasa. Haha men roligt hade vi.
Jag och Anna hade ordnat med frågasport, och inte vilken frågesport. Det var frågor om oss alla där det kunde komma upp "Vem har blivit våldtagen av en tjej på en nyårsfest?", "Vem sa till vår nya engelsktalande kock att han/hon skulle hämta en gris, men kom tillbaka med en gaffel?" Alla frågorna var så klart pinsamma, men alla tyckte att det var roligt så ni behöver inte oroa er att någon tog illa upp!
Sen hade vi ordnat med lite lekar också, vill inte nämna dom i fall jag ska leka dom med några andra, men jag vill påstå att det hela spårade ut och jag fick av Dahlak hjälp att utse vinnar laget, vilket så klart var mitt lag "The spring roles" :P Annas lag "pizza sluts" kom 2:a, 3:a tror jag victory kom och sist men inte minst kom lag "Grogg". Hahaha asså jag älskar mina kollegor, speciellt på fyllan. Dom är ju för goa.

Just det så satt jag och pratade med min chef och vi kom in på jobbet och han säger "jaa Madde du är ju inte den snabbaste, du har ju inte dom bästa diskarna med smörgåsar, men du är ju social. Och utan dig så skulle inte stämmningen vara lika bra som den är." Frågan är om det var en komplimang inlindad i en hint? Hmm eller var det alkoholen som talade? Frågan består.. Och han var även snäll mot Anna på krogen. Vakterna säger att hon inte kommer in för hon är för full, fast hon mest bara var trött. Då säger vår älskade chef "Nej hon ser bara ut så där" Hahaha 


Juste jag var och tränade innan jag började festandet på lördags eftermiddagen. Dubblapass, duktigt va? =) Och var nyss på ett pass igen, Alltså jag tycker det är så roligt. Ska gå på dubbla pass imorgon igen. Måste passa på eftersom jag inte är här på torsdag till söndag. Då är det SWEDEN som gäller! :D

Tyvärr kan jag inte lägga upp några kort för min kamera är borta (någonstans i lägenheten, no need to worry). 

Men ska laga mat och städa lite. Imorgon var jag egentligen ledig men fick ett extra pass så ska jobba tidigt 04:30. Och sen ska jag in till Oslo för att hämta en dubbelsäng som jag och Eve ska få av Anna. Gulligt va? =) Vi har typ 3 extra sängarna nu. Skit bra när vi får besök. Kommer bli mer ofta nu tror jag =)



Turkiet -06

Hemma hos dom dära..

Blev inbjuden till grannarna för att delta i att se dom dricka öl. Dom är ju för goa. Nu har jag lovat dom att ta hit lite nytt fräscht kött. Inte för att inte vi är snygga, men oss ser dom ju varje dag så dom ville ha lite nytt. Hahaha...

Har jobbat dubbla pass idag, och kom sedan hem och städade hela lägenheten. Nu sitter jag som sagt hos dom dära, och herre Gud vila kärringar dom är. Just nu är samtalsämnet : hur många strumpor la du in i tvättmaskinen? Henke frågade denna fråga till Glenn, och efter att ha fått denna fråga ca fem miljoner gånger tröttnar Glenn och säger " Jaa men hur många la du in då? Ta det minus, så får du fram hur många jag la i!!" Hahahahhaa men man kan ju inte annat än  att skratta åt dom små liven.


Puss & Kram ! / Madde & den bästa av grannarna Micke ! ;)

Brännskadad och ryggskadad

Blev väckt av Evelina, hon kom på att det var röddag och att bussen inte började gå förrän typ 10:00 och hon började 05:30. Eftersom denna kvinna vägrar köra bil fick jag klia upp och skjutsa henne, nej det gjordes ikke med glädje vill jag säga. Men that´s what friends are for, right?

Kom sen hem och somnade om ganska snabbt. Vaknade sedan vid 12 tiden och då med enormt ont i ryggen. Vet inte vad problemet är, men kanske dags att knäcka till den när jag kommer hem? Kunde i alla fall inte lyfta tunga grejer idag så Sott fick hjälpa mig med det. Goa han!

Sen självklart brände jag mig på det ställe dät jag redan har ett ärr sedan jag brände mig förut när jag skulle städa. Hur stor var chansen liksom?! Är röd och det svider, smällar man får ta när man jobbar inom restaurangbranchen antar jag. :S


Ska jobba dubbelt imorgon, var först tveksam till om jag skulle göra det med tanke på ryggen, men ähh måste få ihop pengar. 

Nu ska jag sova själv, tviii.. Fy för kärlek ibland alltså =( jaja det är som det är. Måste hoppa i säng nu så jag orkar med morgondagen.

Ps.Super roligt att prata med dig idag farmor, och dig med mamma (mormor,morfar,pappa,farfar,.thomas)

Pigg som en mört?

Tjeeeenaa!

Skulle ju träna idag men vaknade och kände att "nää jag måste få sova ut, och jag kan ju träna imorgon istället".
Så sov till halv 12, men när jag gick för att se vilket pass jag ska gå på, så ser jag att det inte finns nå tidiga pass på morgonen imorgon, bara kvällspass, och jag jobbar till 21:30 :( men får köra extra hårt nästa vecka istället då.

Nästa vecka ska jag hem, ååå vad jag längtar!!!! :D

Skit roligt idag på jobbet. Jag och Evelina pratade om en söt kille med bruna ögon, så blev vi kanske lite väl exalterade och lite högljudda. Då kom henke och säger "tjejer och suckar". Då säger vår nya medarbetare Lisbeth 50+ "vad är det med tjejer?" Så ska Henke försvara sig och säger "jag sa tjejer, inte tanter" Hahahahahhaa så himla roligt, i alla fall om man var där och upplevde det :P

Ska sussa snart...


Sov gött hörrni

Hallå där

Idag var det alltså tisdag, och jag har jobbat och.... gått på en dejt! Jaa jag är inte den som brukar gå på dejter men nu blev det så. Var ju inte direkt en höjdar dejt måste jag påstå. Jag fick prata på för att det inte skulle vara knäpptyst, sen kollade vi på film och tv hela tiden, och vi var som ying och yang. Helt olika alltså. Men det var helt okej ändå. Det var ju lite av en blinde dejt. Det var Lina Jurs påhitt från början, för hon gav ut mitt nummer till hennes brorsa utan att jag visste om det, och sen nu har vi sms:at kanske en vecka och så sågs vi idag.

Vi får väl se om de kommer ses igen. Men det är svårt att träffa nån när man har någon annan som finns i ett hjärta. Men det är väl som de säger, in med det nya och ut med det gamla. Men det är ju så svårt!

Imorgonbitti ska jag på andra passet för veckan. Ska bli skönt, förhoppningsvis tränar jag av mig träningsvärken jag fick av måndagens pass. Så jag har alltså kommit igång nu. INGE mer kakor,godis, glass osv och så träning på det. Nu ska jag bara försöka trappa ner på alkoholintaget, men det är nästan svårare än godis och sånt. Men det ska vi fixa =)

Nää måste sova nu om jag ska orka upp imorgon.. 

Puss och kram på er alla

Norges nationaldag

Norges nationaldag är här  och detta firades med att jag (mot min vilja) tvingades jobba. Lina Jurs blev sjuk, och absolut ingen annan kunde. Och eftersom hon är min vän och verkligen mådde skit dåligt , så var jag ju tvungen att ställa upp. Men men pengar rullar in som det ska i alla fall. 

Elnaz och Ana är här nu och drygar, som alltid ;P
Var ute och festade med dom två och Halle, Marie och Maries kompisar igår. Det var ett himla drag, eftersom det är 17:onde maj idag och för att detta land eurovision song contest igår.. Oförklarligt hur det kunde hända, men men.. Congrats liksom. 

I fredags var jag, Eve och Lina Jurs ute i Lilleström och det var gaalet kul! Vi slapp alla Jessheimsbor och kunde bara röja järnet! Det roligast på hela kvällen var när Lina ramlade framför hela kön. Och hon tog inte emot med händerna heller, så hon låg bara där raklång.. Haha det var så himla roligt. Hahaha dööör av skratt när jag tänker på det. 

Imorgon ska jag upp tidigt för jag ska köpa gymkort, och förhoppningsvis komma igång och bli av med allt mcdonalds fett som finns på denna kropp. Najs att jag sätter igång nu när sommaren redan är här och försöker bli miss beach. :P

Jaja men det är som det är det...

På tisdag ska nått (förhoppningsvis) roligt ske.. men återkommer om det senare.. hahha men det är nått som gör mig gaaalet nervös i alla fall :P

hoppas ni alla mår bra!! ska ladda upp kort så fort jag får tid!


Pussar och kramar

Shopping a la Sverige

Imorgon då ska vi till Sverige, ååå vad jag längtar. Vi ska köpa mat, men ååå vad roligt det ska bli. En hel dag bara jag och Eve. Inga dryga norrmän, inga (förhoppningsvis) som vi känner, är bekanta med. Bara hon och jag. 

På torsdag flyttar Halle och Ana till Jessheim. Najs att verkligen känna fler som man bara kan umgås med! :) 

Denna vecka blir verkligen najs, förutom att jag jobbar dubbla pass både torsdag och fredag. :S


 Back in the days. På besök i mormor och morfars sommarhus, 2007.

Stress, stress, stress

Har varit så sjukt stressad, igår och idag så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Var bakis igår och så jobbade jag, så därför skrev jag inget igår. (Om någon skulle undra)

Har jobbar dubblapass idag. Så är ganska slut som människa, men what to do liksom. Pengar behöver jag så..

På onsdag ska jag och frugan till Sverige för att shoppa mat. Det roliga är att vi båda är hur exalterade som helst över det. Haha nöjet i vardagen, åka till Sverige för att köpa mat :P

Idag kom mamma och Johanna hem från Paris. Åååå vad jag är avundsjuk att inte jag fick följa med!! Men pappa, vi ska också åka, visst då? :P


Och det BÄSTA med hela dagen var att jag fick ett paket i brevlådan! =D Av ingen mindre än Maria Erikssom! :D Jag blev hur glad som helst. Fick ett par jätte fina örhängen och en klänning. We like!! Ååå du är så bäst!!! :D Det gjorde min dag för sure!!

Hade bra. Imorgon ska jag ta och köpa gymkort tror jag. Det var på tiden kanske :P

Hadee

Pusss

Long time no talk

Har i ärlighetensnamn inte alls känt för att blogga de senaste dagarna. Vet inte varför heller. Men men det är som det är, och nu kommer det ett kort inlägg i alla fall.

Inte mycket ut över det vanliga som har hänt. Har jobbat och jobbat. Träffat Halalla. Hon kom hem från Thailand i måndags natt och på tisdagmorgon befann hon sig i Norge. =) Marie fyllde 22 i söndags så hon kom för att fira henne och för att träffa mig förstås. Även om vi inte sågs mycket alls på grund av att jag jobbade hela tiden. Men vi hann med att festa på tisdagen och det var det som var det viktiga. Jag fick en t-shirt som det står "Cannvis" på och en jätte söt väska =) Tack honey!

Just det, mammi och Johanna åkte till Paris i går. Oj vad jag är avundsjuk! Men min tur kommer, jag, Halle,Elle och Ana åker ju (om det går som planerat) till Paris första helgen i juni. Najs! =)

Och Ana och Golan ska på intervju nästa vecka. Det kommer gå great. Det är jag säker på! =)

Imorgon ska jag jobba 12:00 till 19:30, sen kommer Anna hit och vi ska planera lite grejer inför personalfesten =) Första gången hon kommer på besök, så det ska bli roligt. Har ju städat hela lägenheten nu också, så den är ren och pen.

Och på torsdag ska jag och Evelinee (tänk engelsk accent) åka till Charlottenberg och handla mat och annat tjaffs. Precis som alla norrmän gör. Aaa hemskt att säga, men vi har blivit som dom! :S Dock hoppas jag att vi fortfarande är en aning smartare!

Idag fick jag den sötaste drinken av Anders. Han är väl för go!
Man ser inte hur god den egentligen ser ut att vara. Det är chocklad och grädde på toppen. Mums.
Och förra veckan skrev Kate så fint på en tallrik med balsamico och tillägnade den mig.Gulligt va?
 Tack ni sötnosar! =)
Det är alltså Kate.Kanske inte en särskilt bra bild, men still.
Häftigt va? :P

Ska väl ta en dusch och sen hoppa ner i min nybäddade säng! Finns det nått bättre?! 

Puss på er

Norway goes Sweden

Har åkt över till "rätt" sida så att säga. Jag är nästan hemma, i Rättvik närmare bestämt. Men mamma, syster, mormor, morfar, kusin,moster,mosters man osv. Men pappa är inte här =(

Har solat hela dagen och nu ska vi snart sätta i gång grillen. Ååå vad jag älskar sommaren!! För joo man får visst säga att det är sommar nu, så det så!

Nää ska ut i solen ett tag nu igen men hoppas ni andra har en bra lördag.

Ps. Eve vi ska få en grill av mormor och morfar!! :D ds.

RSS 2.0