Härliga helg

För oss är helgen över men den har verkligen varit super.
I torsdags var jag med gästerna till Montenegro, som jag alltid gör på torsdagar. Men denna gång hade jag med min en kvinna som jobbar på vårat huvudkontor. Hej stammning från min sida!! Var ju piss nervös. Men jaja, jag tror det gick helt okej i alla fall.

När jag kom hem var det dags för att göra sig redo för middag. Hade bokat bord nere vid hamnen, så det blev en del vin och sedan bar det av mot en av barerna i Dubrovnik. Men eftersom det var torsdag var det dåligt med folk ute, men det var första gången vi hade Sara här så vi var ju tvungna att göra det bästa av det. Men stackars Maggie som var sjuk gick hem tidigt. Jag,Hanna och Sara gick vidare mot vårat stamhak Capitano, men där var det lika dött som i graven. Vi satt där ett tag och sen kom världens idiot och satt sig med oss. I början verkade han normal, men skenet bedrog. Han sa så puckade kommentarer att det inte ens värt att skriva men i alla fall, efter honom kom en kille som vi pratat med tidigare på kvällen. Han var från Wales och hade en helt underbar dialekt. Han ville få oss fulla så han lärde oss en lek som var typ som "Simon says". Men han använde ors som bibilibop, missis mobs. Haha man måste nog ha varit där för att förstå det roliga. Men runt fem tiden var det knappt några folk kvar så då tackade vi för oss. Och det är tidigt för att vara här och gå hem då. Men jag var helt slut efter att ha varit igång sen 6 på morgonen.

På fredagen sov jag och Sara ut och sedan  åkte vi till ön Lokrum som ligger utanför Dubrovniks gamla stad och gick där till nudistdelen. Ska dock påpeka att vi är alldeles för pryda för att vara helt näck. Men efter vi legat där ett tag kom det en man dit och gjorde som alla andra runt omkring oss, svängde men snabeln i det fria. Men skillnaden mellan han och alla andra var att denna man var väldigt snygg. Så jag och spana låg och små spionerade, sen går denna man ner och badar och kommer efter ett tag upp och då har karln stånd! Jösses, vi blev ju helt röda och vågade knappt kolla. Vi blev så tagna att vi somnade där på klipporna.

På kvällen var det middag på schemat med min gamla chef från Egypten. Min tanke var att jag skulle ta det lugnt och gå hem så tidigt som möjligt, men nej nej. Dom "tvingade" i mig vin, i massor och efter det var det drinkar. Jaa vi kan säga att kvällen spårade! Vi hamnade i bråk med ett gäng 16 åriga killar som var fulla och tog Hanna på häcken. Maggie lackade och tryckte upp han mot väggen och så höll de på i typ 15 minuter. Det hela slutar med att dom kastar en Jägermeister flaska mot oss som , som tur var missade. Efter det var vi rejält uppläxade så när vi såg idioten från kvällen före ville man ju bara slå till han. Men vi höll oss lugna. Träffade även några killar som vi träffat kvällen före som då var rejält packade att de hade kissat på varandras skor. Haha. Och mitt i allt så kom två irländare som var hur roliga som helst. Jag ville bara vara med dom för jag bara skrattade och skrattade. Men runt 5 gick de vidare med Maggie och några andra. Så då stannade jag med en tysk som var kompis till dom vi träffat kvällen före. En himla intressant människa. Men runt 6 tiden på morgonen kände jag mig så galet trött att jag ringde Maggie och så gick vi hem och var väl hemma runt halv 7-7 tiden. Dagen efter ska vi inte prata om, skulle upp och jobba vid 10. Men det gick bra och idag har jag varit med Hanna i Mostar. Som ni hör en skit bra helg helt enkelt. Men nästa kommer bli ännu bättre!

Bilder kommer så snart jag får pinnen ur röven



Peace out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0